Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

K.E.K ΣΒΙΕ - Ανακοινώσεις

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Οικοδομικά Υλικά » ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ - Βιομηχανικά Είδη & Οικοδομικά Υλικά

Ν. Λευκάδας » Νυδρί, 1ο ΧΛΜ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ

H εταιρία μας είναι κοντά σας ώστε να καλύψει τις ανάγκες στο τομέα της οικοδομής . Με νέα προϊοντα που εισάγουμε προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες για την πλέον πιο σύνθετη κατασκευή.

K.E.K ΣΒΙΕ - Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ ΣΒΙΕ, πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Κατάρτισης με τίτλο «Στελέχη ανάπτυξης και διαχείρισης επικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων με πιστοποίηση NETWORK+ (CompTIA)», το οποίο παρέχεται από την CompTIA (Computing Technology Industry Association) και αναγνωρίζεται από το σύνολο της Βιομηχανίας  Πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων εταιριών πληροφορικής Microsoft, Novell, IBM, CISCO κλπ), διάρκειας 250 ωρών. Σκοπός του προγράμματος είναι οι καταρτιζόμενοι να αποκτήσουν γνώση στα μηχανικά μέρη ενός υπολογιστή, η οποία είναι απαραίτητη και υποχρεωτική έτσι ώστε να αποκρυπτογραφήσουν και  κατανοήσουν πλήρως τις λειτουργίες και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών δικτύων Η/Υ.  Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αποσκοπεί στο:

Να διδαχθούν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρεται, το οποίο συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή.

Να κατανοήσουν θεωρητικά, αλλά και να μπορούν να αναπτύσσουν και να υλοποιούν εφαρμογές επικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων.

Να αποκτήσουν πιστοποιημένες επαγγελματικές δεξιότητες σύμφωνα με τo πρότυπο πιστοποίησης NETWORK+, το οποίο παρέχεται από την CompTIA (Computing Technology Industry Association) και αναγνωρίζεται από το σύνολο της Βιομηχανίας  Πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων εταιριών πληροφορικής Microsoft, Novell, IBM, CISCO κλπ), το οποίο ανοίγει πραγματικές επαγγελματικές προοπτικές στο χώρο της ΤΠΕ.

Να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση στην ειδικότητα Στελέχη Ανάπτυξης Επικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα υλοποιείται κάθε:

Δευτέρα ? Τρίτη - Τετάρτη και Πέμπτη από τις 16:00 έως 20:45μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΣΒΙΕ, Πειραιώς 57, Αθήνα, 2ος όροφος.

Μετά την λήξη του προγράμματος κατάρτισης ακολουθούν εξετάσεις πιστοποίησης σύμφωνα με τo πρότυπο πιστοποίησης NETWORK+. Οι εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για κάθε εργαζόμενο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Φωτοτυπία ταυτότητας

Φωτοτυπία τίτλου σπουδών

Βεβαίωση εργοδότη (Ή άλλα αντίστοιχα παραστατικά για τα τελευταίο μήνα πριν την έναρξη του προγράμματος, από τις οποία πρέπει να προκύπτει και η παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών τους)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο (: 210-3312992 fax: 210-3312994Συγγραφέας του άρθρου: ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ,

Στοιχεία της επιχείρησης του:

ΚΕΚ ΣΒΙΕ


Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 57, Αθήνα , τκ: 105 53
τηλ: 210 33 12 992

Προβολή Επιχείρησης

» Eκπαίδευση (4) άρθρα


Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις