Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Ναί στο σέξ - απο Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Έπιπλα » PRESET ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι ), Χατζηδάκη 46

Σας δίνουμε την ευκαιρία να επιπλώσετε το σπιτικό σας, με ποιοτικά έπιπλα, και σε τιμές απίστευτα χαμηλές! Κλασσικά κομμάτια, με σκαλιστά αετώματα, λεπτά πόμολα και κυρτές άκρες στα τελειώματα, με πλούσια διακόσμηση, δίνουν στο χώρο ατμόσφαιρα αρχοντική και νοσταλγική?.

Ναί στο σέξ - απο Τζένη

Είστε εξαντλημένη, δουλεύετε υπερωρίες προκειμένου να φροντίσετε την οικογένεια τα παιδιά και να φέρετε βόλτα τις υποχρεώσεις του σπιτιού, και όλα αυτά γυρνάνε στο μυαλό σας την ίδια ώρα που η φίλη σας κλείνει το τηλέφωνο γιατί αυτή και ο σύζυγος της έχουν σχεδιάσει τι θα κάνουν τώρα που λείπουν τα παιδιά από το σπίτι?Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που εσείς σκύβετε το κεφάλι κάτω και ξοδεύετε όλο τον χρόνο και την ενέργεια σας προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους πάντες χωρίς να κοιτάτε να ευχαριστήσετε και τον εαυτό σας έστω και στο παραμικρό. Και δεν φτάνει αυτό με το που φτάνετε στο σπίτι κομμάτια, ένα σκέτο ράκος δηλαδή έχετε και το σύζυγο που θέλει ?.γλύκες.

Κοιτάτε το σύζυγο σας και εκνευρίζεστε, όλοι θέλουν ένα κομμάτι από εσάς, είστε χάλια και αυτός θέλει ΣΕΞ. Βέβαια το θέμα είναι ότι ακόμα και αν το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα στο κόσμο που θα θέλατε να κάνετε τώρα, το σεξ έχει και τα θετικά του, ακόμα και όταν είστε κουρασμένες και στρεσαρισμένες το σεξ μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης τόσο στην ψυχοσωματική σας κούραση να σας χαλαρώσει από το στρες αλλά και να δυναμώσει τη σχέση σας με το σύντροφο σας, που τόσο πολύ νομίζετε ότι αδιαφορεί για το τι περνάτε..

Σεξ και φυσική κατάσταση
Έρευνες έδειξαν ότι ένας ενήλικας που απολαμβάνει το σεξ τρεις φορές  την βδομάδα για έναν χρόνο καίει τις ίδιες θερμίδες με έναν άνθρωπο που τρέχει τρεις μαραθώνιους. Εάν είστε η πιο πολυάσχολη γυναίκα στον κόσμο είναι σίγουρο (σχεδόν) ότι το να τρέξετε τρεις μαραθώνιους δεν χωράει στο πρόγραμμα σας, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκλέψετε  μερικά μισάωρα μέσα την βδομάδα για να εξορκίσετε τόσο την κούραση όσο και το άγχος της ημέρας με λίγη ερωτική άσκηση και  επιπλέον να κάψετε και 200 θερμίδες κάθε φορά που εξασκείστε. Επιπροσθέτως εδώ αξίζει να αναφερθεί σε σχέση με άλλες σωματικές ασκήσεις όπως το ποδήλατο το γυμναστήριο η το τρέξιμο το σεξ απελευθερώνει ορμόνες όπως η ωκυτοκίνη η οποία είναι και υπεύθυνη για τα συναισθήματα δεσίματος και τρυφερότητας που νιώθουμε και της τεστοστερόνης, η οποία δυναμώνει το μυϊκό και ανοσηποιητικό σύστημα. Επίσης η τεστοστερόνη μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και είναι και το φυσικό παυσίπονο του ανθρώπινου οργανισμού. 

Σεξ και πνευματική ισορροπία
Το συχνό σεξ βελτιώνει την μνήμη του ανθρώπου ενώ βοηθά και στο να κοιμόμαστε καλύτερα. Μειώνει την κατάπτωση ιδιαίτερα στις γυναίκες και ηρεμεί (κάτι ανεκτίμητο στους σημερινούς ρυθμούς ζωής).
Το σεξ επίσης μειώνει τα συναισθήματα ανασφάλειας που συχνά νιώθουμε και μας κάνει και λιγότερο ευέξαπτους (αυτό και το ξύδι) Βασικά το σεξ για τον άνθρωπο είναι πανάκεια για κάθε νόσο και  είναι το καλύτερο χαλάρωμα μετά από την ένταση της μέρας καθώς μας βοηθάει να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε καλύτερα και βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα αυτοπεποίθεσης του καθένα από εμάς  και προσφέρει πνευματική διαύγεια. Τι περιμένετε λοιπόν?

Ο συναισθηματικός μας κόσμος και το Σεξ
Η οικειότητα είναι ο πιο ισχυρός συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στο να νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να νιώσουμε κοντά στον σύντροφο μας από το να γινόμαστε ένα με αυτόν. Το σεξ είναι φυσικό είναι υγιεινό και μερικές φορές αποτελεί τον απόκρυφο φύλακα άγγελο της σχέσης σας. Έτσι ακόμα και μετά από μια κακή και κουραστική μέρα, ακόμα και αν αρχικά δεν σας ακούγεται και για τόσο καλή ιδέα μια ερωτική συνεύρεση, ζητήστε από το σύντροφο σας να σας αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο, θα είναι ευεργετικό και για τους δύο σας. Άλλωστε όπως σε όλα στην ζωή μας, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις