Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στον έρωτα, ξέρετε πώς να τα ξεχωρίσετε??? - από Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Ηλεκτρικά είδη » ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Ν. Αττικής » Νέα Ιωνία, ΜΗΔΕΙΑΣ 51

Σε μας θα βρείτε τις μεγαλύτερες ποικιλίες προιόντων απο τις καλύτερες μάρκες της αγοράς. Στόχος μας είναι οι πελατές μας να είναι πάντα με το χαμόγέλο στα χείλη και ευχαριστημένοι.

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στον έρωτα, ξέρετε πώς να τα ξεχωρίσετε??? - από Τζένη

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στον έρωτα, ξέρετε πώς να τα ξεχωρίσετε???

Όταν ερωτευτείτε συνήθως δεν κάνετε λάθος, είστε σίγουροι για αυτό που σας συμβαίνει. Και τώρα που ζεσταίνει και ο καιρός και είναι πιο εύκολο να σας συμβεί καλό θα ήταν να αρχίσετε να τσεκάρετε τα σήματα που εκπέμπει ο νέος σας έρωτας, είναι ένας άγγελος ή διάολος μεταμορφωμένος. Προσέχτε για τα σημάδια που εκπέμπει ο καλός σας μήπως είναι σοβαρά ελαττώματα που θα βλάψουν εσάς και την σχέση σας συν το χρόνο.

Ματαιότητα

Ξεχάστε τις έξτρα επισκέψεις στο γυμναστήριο και τις φευγαλέες ματιές στον καθρέφτη, η υπερβολική αυταρέσκεια ενός ατόμου γίνετε επικίνδυνη όταν η εξωτερική εμφάνιση μετράει περισσότερο απο την πραγματικότητα της σχέσης σας. Όταν ένα άτομο νοιάζεται περισσότερο για την εμφάνιση του και αν αρέσει στους φίλους ή ακόμα χειρότερα αν εσείς αρέσετε στους φίλους του τότε πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Ζήλεια

Αυτό είναι κλασσικό....Την πρώτη φορά που ο αγαπημένος σας έγινε λίγο ζηλειάρης μάλλον νιώσατε κολακευμένοι....όμως μην ξεγελιέστε! Ζήλεια και κτητικότητα σκοτώνουν τη σχέση σας σιγά-σιγά και μάλλον αθόρυβα, μάλλον όταν θα το καταλάβετε θα είναι ήδη αργά. Εκτός και αν ο σύντροφος σας είναι δικαιολογημένος...δηλαδή αν στο γυμναστήριο εσείς και ο γυμναστής είστε πιο κοντά απο δίπλα δίπλα στον πάγκο συνεχώς δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν για ζηλιάρη αν σας κάνει σκηνή με κάτι τέτοιο για αφορμή. Αν τα σήματα που εκπέμπει ο αγαπημένος σας δείχνουν χαρακτήρα ανασφαλή και δεσποτικό, αν ο σύντροφος σας ενοχλείτε γιατί απλά έχετε φιλίες με άτομα του αντίθετου φίλου δείχτε του απλά ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος για σας πέρα απο αυτόν, αν δεν έρθει στα συγκαλά του, τότε δείχτε στον ζηλειάρη την πόρτα της εξόδου.

Επιθυμία

Εντάξει λίγος έντονος πόθος και σφοδρή επιθυμία παραπάνω απο τα συνηθισμένο σέ έναν εραστή είναι μάλλον αποδεκτά χαρακτηριστικά ενίοτε, εφόσον βέβαια αυτό για εσάς είναι ευχάριστο. Προσέχτε όμως και έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά στον κώδωνα του κινδύνου. Προσέξτε οι ερωτικές συνευρέσεις να διακατέχονται και απο τρυφερότητα αλλά και απο αγάπη. Και εάν το λάγνο βλέμμα του εραστή δείχνει να σκανάρει ερωτικά τα πάντα στο διάβα του γδύνοντας με τα μάτια του όλα τα άτομα του αντίθετου φύλου μήν χορταίνοντας απο εσάς με τίποτα τότε είναι η ώρα για το πικρό αντίο.

Βουλιμία

Πιάνετε το σύντροφο σας μόνιμα να κρατάει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας για τον εαυτό του? Μήπως να βάζει την προσωπική του ικανοποίηση στην κρεβατοκάμαρα πάνω απο την δική σας? Αυτά τα πράγματα δείχνουν έναν εξαιρετικά βουλιμικό άνθρωπο. Αν και δεν πειράζει το μωρό σας να είναι "φαγανό", το να μένετε με ένα άτομο το οποίο στο πάρε δώσε μίας σχέσης κάνει μόνο το πάρε είναι μάλλον κουραστικό.

Οργή

Μερικές αμαρτίες μπορούν να συγχωρεθούν. Ένας εκρηκτικός θυμός όμως όχι.

Αρχίζει συνήθως με μερικές μικρές εκρήξεις θυμού που ακολουθούνται απο ειλικρινή συγγνώμη, οι οποίες όμως δυστυχώς κλιμακώνονται απο αυτό το σημείο και μετά ανεξέλεγκτα. Αυτή η αμαρτία δεν είναι μικρή και δεν πρέπει να συγχωρείτε, μια ιδέα για το πώς μπορεί να σας φερθεί στο μέλλον μπορείτε να πάρετε παρατηρώντας τις εκρήξεις του στους φίλους και συγγενείς του.

Φιλαργυρία

Λοιπόν ο καλός σας ασχολείται λίγο παραπάνω με το λογαριασμό στο αγαπημένο σας εστιατόριο και αφήνει 10 λεπτά φιλοδώρημα σε λογαριασμό 50 ευρώ όταν εσείς πάτε να πλύνετε τα χέρια σας...Σιγά το πράγμα έτσι???? Αυτές οι παραπάνω ώρες στη δουλειά είναι επένδυση για το μέλλον ε???? Μην αφήνετε αυτούς τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς να σας τυφλώνουν ενώ έχετε να κάνετε με έναν φιλάργυρο άνθρωπο. Εντάξει φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι αλλά όχι και να μην πίνετε πάνω απο δύο ποτά σε μαγαζί που το ποτό κάνει έξι ευρώ για να κάνετε οικονομία. Όταν τα χρήματα σημαίνουν τα πάντα για τον σύντροφό σας ο έρωτας σας για αυτόν δεν έχει καμιά ελπίδα.

Εγωιστικά αδιάφορος

Το να είναι ο ένας απο τους δύο εγωιστικά αδιάφορος δεν είναι μόνο κακό είναι και ενοχλητικό σε βαθμό κακουργήματος...απωθητικό, η αδιαφορία σε μια σχέση παρουσιάζεται με πολλές μορφές πότε ο καλός σας πάει για το playstation αμέσως μετά το φαγητό αφήνοντας σας με τα πιάτα άπλυτα στο τραπέζι και την κουζίνα σε χάλι, πότε διακοσμεί το σαλόνι του σπιτιού σας με τα άπλυτα ρούχα του πεταμένα ένθεν και εκείθεν παρακολουθώντας το ματς ενώ εσείς του σιδερώνεται τα αγαπημένα του πουκάμισα, ενώ άλλοτε κανονίζει με τους φίλους του που θα πάνε μετά την έκθεση αυτοκινήτου την ημέρα των γενεθλίων σας. Εάν η αγάπη σας δεν μπορεί να ξοδέψει για εσάς το χρόνο και την ενέργεια που ξοδεύεται εσείς για αυτόν τότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο σας.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franché Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις