Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Αξεσουάρ - Μπιζού » Αξεσουάρ υψηλής ραπτικής DIVA`S ACCESSORIES

Ν. Αττικής » Χαλάνδρι, Αριστοφάνους 9

Το κατάστημά μας διαθέτει μια πολύ μεγάλη συλλογή από κλωστές κεντήματος και ραφής, υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία και φόδρες, καθώς και υφάσματα κεντημάτων.

Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας

Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση των ξύλινων σπιτιών έχει αυξηθεί, όπως άλλωστε και οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουν ή κατασκευάζουν ξύλινα σπίτια, αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Αυτό που παρατηρείται από αυτήν τη σχετικά νέα δραστηριότητα, είναι ότι η ενημέρωση για κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα ξύλινο σπίτι, είναι ελλιπής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές φορές ασαφείς εντυπώσεις. Οι πληροφορίες και οι θεωρίες είναι πολλές και διαφορετικές, επειδή ακριβώς προέρχονται από τελείως διαφορετικές πηγές.

Καταρχήν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε, «ξύλινο σπίτι». Τα βασικά είδη ξύλινων κατασκευών που ξεχωρίζουν είναι:

Οι κατασκευές με panel, δηλαδή κατασκευές με πλαίσια και επένδυση με ραμποτέ  που έχουν εμφάνιση κορμού τετραγωνικής ή στρογγυλής διατομής και που παρεμβάλλεται μόνωση. Κατασκευές, των οποίων διαφέρει ο τρόπος συναρμολόγησης ή και ο συνδυασμός με άλλα υλικά. Οι απλές κατασκευές που γίνονται από σανίδια. Οι κατασκευές από ολόκληρους κορμούς.

Για κατασκευές από ολόκληρους κορμούς, καθοριστικό για την επιλογή τους, είναι η χώρα προέλευσης, η τεχνογνωσία και η ποιότητα των κορμών. Κάθε χώρα έχει διαφορετική τεχνογνωσία, υλικά και τεχνολογία. 

Υπάρχουν εταιρείες που αντιπροσωπεύουν εργοστάσια από διάφορες χώρες και πρόκειται για κατασκευές που γίνονται εξ ολοκλήρου σε εργοστάσια του εξωτερικού και εδώ γίνεται μόνο η συναρμολόγηση τους. Άλλοι φέρνουν μόνο τους κορμούς και τα υπόλοιπα υλικά για την συναρμολόγηση τους προέρχονται από την ελληνική αγορά. Τέλος υπάρχουν ελληνικά εργοστάσια που κάνουν δικές τους κατασκευές. 

Ο τόπος προέλευσης των κορμών έχει πολύ μεγάλη σημασία και είναι καθοριστικό της ποιότητας τους. Τα δέντρα που αναπτύσσονται στον Αρκτικό κύκλο, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και της μικρής ηλιοφάνειας που επικρατεί εκεί αναπτύσσονται πολύ αργά και απαιτείται ο διπλάσιος χρόνος για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους, σε σχέση με άλλα δέντρα που αναπτύσσονται στις νοτιότερες περιοχές. Ο κορμός των δέντρων του αρκτικού κύκλου είναι πιο συμπαγής, πιο σκληρός, πιο βαρύς και πιο γερός. Αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ μικρότερη θερμοχωρητικότητα, άρα καλύτερη μόνωση και σε περίπτωση φωτιάς καίγεται πιο αργά από ένα πιο μαλακό ξύλο, αλλά έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, για τους φινλανδικούς κορμούς  δίνουν 300 χρόνια εγγύηση.  Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν η προέλευση του ξύλου και για την καλύτερη λειτουργία και την μακροβιότητα μιας κατασκευής.

Σημασία έχει και η επεξεργασία των κορμών, το εργοστάσιο που κατασκευάζει το σπίτι, η ύπαρξη πιστοποιητικών ποιότητας, ο τρόπος σύνδεσης των κορμών αλλά και ο τρόπος συναρμολόγησης τους (χτισίματος). Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε και το εργοστάσιο που θα κατασκευάσει το σπίτι.

Το σχέδιο, το μέγεθος της κατασκευής, η διατομή και οι διαστάσεις του κορμού, αλλά και η υπόλοιπη κατασκευή που θα επιλέξουμε, διαμορφώνουν την τιμή μιας κατοικίας.

Οι Φινλανδικές κατοικίες είτε μόνιμες είναι είτε εξοχικές θεωρούνται οι καλύτερες σε όλο τον κόσμο, είναι οι κατοικίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την αρχιτεκτονική τους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί κατασκευαστές παρουσιάζουν τα  σπίτια τους σαν φινλανδικά ή ότι είναι από φινλανδικούς κορμούς κ.λ.π.  αλλά  αυτό βεβαίως δεν αρκεί.

Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία το σπίτι που θα αποκτήσει ο υποψήφιος αγοραστής να είναι εξ ολοκλήρου φινλανδικό, για να απολαύσει την ποιότητα, την θαλπωρή και την άριστη αρχιτεκτονική του,  χωρίς προβλήματα.

Το ΕΛΛΗΝΟ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ξύλινη φινλανδική κατοικία, να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις φινλανδικές κατοικίες και τους επίσημους αντιπροσώπους φινλανδικών εργοστασίων.Συγγραφέας του άρθρου: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ,

Στοιχεία της επιχείρησης του:

Econord Consulting - Ξύλινα Σπίτια


Προκατασκευασμένα Σπίτια

Λ. Συγγρού 19, Αθήνα , τκ: 117 43
τηλ: 210 92 44 368 fax: 210 92 44 369
Ιστοσελίδα: www.econord.co.gr
email: [email protected]

Προβολή Επιχείρησης

» Eκπαίδευση (4) άρθρα


Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
148,00 €
Βαρελάκι με εργαλεία τζακιού σετ CONVEX Προσφορά!!!
Τιμη προσφοράς:
119,00 €
Κάλυψη τζακιού - προστατευτικό Προσφορά!!!
Τιμη προσφοράς:
149,00 €
Κρυστάλλινη κάλυψη τζακιού ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ! !
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις