Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Φθινοπωρινές αλλαγές στη Διακόσμηση του σπιτιού σας.

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Κομμωτήρια » PANOS TSEKOURAS

Ν. Αττικής » Κερατσίνι, ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ 91

To Κομμωτήριο Panos ιδρύθηκε πριν ένα χρόνο από τον Πάνο Τσεκούρα και λειτουργεί από τότε σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που διαθέτει μοντέρνο design, άνεση, κλιματισμό και φυσικά επαγγελματικό εξοπλισμό.

Φθινοπωρινές αλλαγές στη Διακόσμηση του σπιτιού σας.

 Η Αλλαγή στη διακόσμηση δεν έχει εποχή, ενώ, αν θέλετε να κάνετε κάποιες μεγαλύτερες, τότε θα πρέπει να βιαστείτε  όσο  ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, γιατί μέσα στον χειμώνα δεν  ενδείκνυται να έχετε επιδιορθώσεις  μέσα στο σπίτι σας.
Φυσικά κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να γίνει και αργότερα, αλλά το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή, αφού οι  περισσότεροι έχουν βαρεθεί από τις συνήθειες του καλοκαιριού, έχει τελειώσει η μεταβατική περίοδος  με τα σχολικά και τις δουλειές του φθινοπώρου (π.χ. καθάρισμα του σπιτιού)και μπορείτε απερίσπαστοι  να  σκεφτείτε τι θα κάνετε για να διαφοροποιήσετε την εικόνα του διαμερίσματός σας.

Η πιο σωστή αρχική κίνηση είναι να σημειώσετε τι ακριβώς αλλαγές θα σας άρεσε να δείτε στο σπίτι σας και ποιες ακριβώς μπορείτε να κάνετε είτε από πλευράς οικονομικών εξόδων είτε από πλευράς χώρου.

Εσείς ,δηλαδή, ίσως θέλατε να πάρετε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ , αλλά οι διαστάσεις του σαλονιού σας να μην το επιτρέπουν ή θα θέλατε να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας, αλλά το πορτοφόλι σας να μην το ? αντέχει.

Αν και στην αγορά κυκλοφορούν ιδέες για όλα τα βαλάντια και συνήθως, αν έχετε γούστο και ψάξετε για το καλύτερο και το φθηνότερο, σίγουρα θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Αφού κάνετε το πλάνο σας  με τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στα δωμάτια του διαμερίσματος ή σε εξωτερικούς χώρους ?κάτι σπάνιο, γιατί κατά το φθινόπωρο και τον χειμώνα οι εξωτερικοί χώροι δεν χρησιμοποιούνται ?κάντε μία μεγάλη έρευνα αγοράς για τα υλικά που υπάρχουν και για τα έπιπλα.

Μπορείτε κάλλιστα, αν το θέλετε και αν νιώθετε ότι μόνοι σας δεν θα κάνετε το καλύτερο να συμβουλευτείτε κάποιον  ειδικό που θα σας δώσει συμβουλές για την εσωτερική διακόσμηση και διαμόρφωση των χώρων.

Οι  διακοσμητές  είναι καταρτισμένοι και σε θέση να λύσουν μεγάλα και μικρά προβλήματα του χώρου σας.


Κάποιες  μεγάλες εταιρίες με έπιπλα διαθέτουν ειδικό τμήμα ‘όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε.

Συνήθως οι χώροι που έχουν ανάγκη ανανέωσης είναι η κουζίνα όπου γίνονται πολλές δουλειές, το καθιστικό και το σαλόνι όπου η οικογένεια περνά πολλές ώρες, αλλά και το παιδικό δωμάτιο.

Φυσικά κάποια διαμερίσματα έχουν ανάγκη από αρκετές αλλαγές και σε άλλα δωμάτια, όπως είναι τα μπάνια ή τα υπνοδωμάτια. Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου είναι οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι πάντα κι αυτές που θα δείξουν το χώρο σας διαφορετικό. Φτάνουν μικρές, σχεδόν ασήμαντες αλλαγές για να δείξει κάτι παλαιό  σαν καινούργιο. Εκτός των άλλων δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε  υπερβολές ή σε μεγάλα χρηματικά ποσά για να αγοράσετε κάτι που θα είναι στη μόδα και τον επόμενο χειμώνα θα φαίνεται ήδη παλιό

Στη διακόσμηση του σπιτιού οι περισσότεροι ειδικοί συμβουλεύουν για διαχρονικά έπιπλα, χρώματα και υλικά γι’αυτό, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε αλλαγή, σκεφτείτε ότι οι αλλαγές αυτές καλύτερα είναι να γίνονται πιο συχνά παρά μία φορά στα δέκα χρόνια. Καταλήξτε σε οικονομικές όμορφες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα ένα ωραία διακοσμημένο σπίτι χωρίς να έχετε δαπανήσει μία περιουσία.

Φροντίστε οι αλλαγές αυτές που θα κάνετε να εξυπηρετούν τις ανάγκες όλης της οικογένειας και να μην είναι απλά αποτυπωμένες σε κάποιο περιοδικό διακόσμησης που δεν βοηθά τη ζωή  σας μέσα  στον χώρο.

Σκεφτείτε πριν καταλήξετε σε οποιαδήποτε λύση σας παρουσιάζετε από καταστήματα και μη συμβουλεύεστε ποτέ ένα μόνο κατάστημα, αλλά περισσότερα για να κρίνετε ποιο είναι το καλύτερο και το πλέον συμφέρον για τις ανάγκες σας.
Υιοθετείστε πρακτικές και χρήσιμες λύσεις σε κάθε δωμάτιο που θέλετε να αλλάξετε, γιατί αυτές οι λύσεις θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μην πέφτετε στην παγίδα κάποιου υλικού ή επίπλου που είναι? της μόδας, εκτός αν η διακόσμηση του σπιτιού σας το επιβάλλει.
Τολμήστε να κάνετε αλλαγές σε υφάσματα και έπιπλα ταιριάζοντας διαφορετικά στυλ, χωρίς να καταλήξετε σε υπερβολές.
Θυμηθείτε ότι η πολυτέλεια δεν έχει θέση στην καθημερινότητα κι αν θέλετε να δώσετε μεγαλοπρέπεια σε κάποιο χώρο, φροντίστε να μην είναι κραυγαλέα, αλλά να περιορίζετε σε κάποια γωνιά ή σε κάποιο σημείο του δωματίου.
Διαλέξτε έπιπλα που δεν <<κλείνουν>> τον χώρο.

Υπάρχουν υλικά, όπως το κρύσταλλο, που θα σας βοηθήσει να δείξετε τον χώρο σας πιο μεγάλο απ’ ότι πραγματικά είναι.
Ένας καθρέφτης, ένα παραβάν  από κρύσταλλο αμμοβολής για να χωρίσετε ένα δωμάτιο ή κάποια γωνιά αυτού είναι πιο συνηθισμένες λύσεις για όσους δεν διαθέτουν μεγάλα δωμάτια.

Επιλέξτε υφάσματα επίπλωσης για τους καναπέδες σας που θα μπορείτε να πλένετε ή να καθαρίζετε εύκολα, καθώς είναι πιο πρακτικά, ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι.

Μην εγκλωβίζεστε σε στερεότυπα του τύπου << πρέπει στο σαλόνι να υπάρχουν δύο όμοιου χρωματισμού καναπέδες, ένας τριθέσιος ή ένας διθέσιος>>.

Κάντε αλλαγές και θα δείτε ότι θα  βγείτε κερδισμένοι.
Η διακόσμηση είναι κάτι που εσείς θα επιλέξετε.
Γι’ αυτό συνδυάστε τα γούστα σας και διαλέξτε το καλύτερο για τους χώρους σας, γιατί εσείς θα είστε αυτοί που θα τους χρησιμοποιείτε καθημερινά.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις