Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Πέντε μυστικά για πετυχημένο φλερτ! Από : Εύα

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Οικοδομικά Υλικά » Κ. ΞΗΝΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε

Ν. Αττικής » Κηφισιά, Λεω. Κηφισίας 337

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εδρεύει στη Κηφισιά από το 1970. Εξειδικεύετε στην εμπορία δομικών διακοσμητικών υλικών και πετρωμάτων όπως βότσαλα, ψηφίδες, διακοσμητικές πέτρες κήπου, σοβάδες, επιχρίσματα, κ.α.

Πέντε μυστικά για πετυχημένο φλερτ! Από : Εύα

1) Να είστε ειλικρινείς!

Εάν πρόκειται να φλερτάρετε πρέπει πραγματικά να το αισθάνεστε , να σας βγαίνει αυθόρμητα! Και οι άντρες αλλά κυρίως οι γυναίκες μπορούν να ξεχωρίσουν από χιλιόμετρα μακριά το ψεύτικο- προσποιητό φλερτ. Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς για τις ικανότητες σας στο φλερτ , προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και συμπεριφερθείτε με όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπορείτε να επιδείξετε. Εάν πρόκειται να πείτε ένα κομπλιμέντο , διαλέξτε κάτι που να είναι αληθινό. Να εννοείτε αυτά που λέτε και τότε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα

2) Χαμόγελο!

Ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάτε το χαμόγελο σας στο σπίτι! Το χαμόγελο είναι η πιο απλή μορφή προσέγγισης που έχει και πολύ θετικά αποτελέσματα. Το χαμόγελο δείχνει αυθόρμητο ενδιαφέρον απέναντι στο άλλο άτομο και του δίνει την εντύπωση ότι έστω και για μια στιγμή είναι το μοναδικό άτομο στο μυαλό σας! Ποτέ μην υποτιμάτε την δύναμη ενός όμορφου χαμόγελου!

3) Άγγιγμα!

Το άγγιγμα υποδηλώνει ξεκάθαρα τον ενδιαφέρον σας απέναντι στο άλλο άτομο. Εάν το χρησιμοποιήσετε με λεπτότητα και διακριτικότητα , χωρίς να προσβάλετε ή να εκνευρίσετε το άλλο άτομο , το άγγιγμα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και μια θετικότατη αντίδραση στο φλερτ σας. Ακουμπήστε το ΄άλλο άτομο στον ώμο ή το χέρι όταν μιλάτε , χορέψτε αλλά πάντα με προσοχή! Μην το παρατραβήξετε! Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να περάσετε λανθασμένα μηνύματα και το άγγιγμα μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί!

4) Με τα μάτια μιλάμε εμείς!

Κρατήσετε οπτική επαφή! Ένα βαθύ βλέμμα , με διάρκεια και νόημα μπορεί να πει χίλιες λέξεις. Δείξτε το ενδιαφέρον σας τονίζοντας στο άλλο άτομο ότι η παρουσία του / της σας έχει κερδίσει τόσο που δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από κάτι τόσο υπέροχο!

5) Δείξτε ενδιαφέρον!

Ποτέ όταν φλερτάρετε μην περιαυτολογείτε! Αυτό μετράει εναντίον σας! Δείξτε ενδιαφέρον για το άλλο άτομο , για τις ασχολίες , την δουλειά , τα χόμπι του. Προτιμήστε τις ανοικτού τύπου ερωτήσεις (αυτές που δεν απαιτούνται με ένα ναι ή ένα όχι) και ανοίξτε μια συζήτηση που να αφορά και τους δύο! Ακούστε τον/ την , θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα!

Ποτέ μην ξεχνάτε να δείχνετε πόσο εκτιμήσατε τον χρόνο που το άλλο άτομο έχει περάσει μαζί σας. Να είστε πάντα ευγενείς , να τον / την ευχαριστήσετε για την όμορφη κουβέντα ή για την όμορφη βραδιά και να εκφράσετε το πόσο πολύ απολαύσατε την παρέα του / της.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε : Αυτοπεποίθηση και σιγουριά!Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις