Η FOR YOU ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της ΕUROGROUP EΠΕ

Η FOR YOU Εχει δημιουργηθεί τα τελευταία 4 χρόνια, από άτομα με πείρα στο Πωλησιακό Marketing και τοποθετείται στον χώρο της διαφήμισης - ανάλυσης αγοράς.
Η FOR YOU ύστερα από έρευνα και μελέτη της αγοράς είδε την ανάγκη του κόσμου για φτηνές και γρήγορες αγορές καθώς και την ανάγκη των επιχειρηματιών να φέρουν πελάτες στα καταστήματα τους.

Ετσι δημιούργησε το Vortal (κόμβο) Οικονομικών Προσφορών 4uthesite (FOR YOU the Site).

Ταυτοχρονα για την αλληλουποστήριξη έφτιαξε τον εκδοτικό κλάδο FOR YOU, που συνδέεται με την ιστοσελίδα 4U THE SITE για να δώσει ενα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στους συνεργαζόμενους επιχειρηματίες καθως και στους καταναλωτές την δυνατότητα να βρουν τα προιόντα που τους ενδιαφέρουν σε πολυ καλές τιμές. Αυτο Το Vortal πρακτικά είναι μια μηχανή αναζήτησης οικονομικών προσφορών από τις επιχειρήσεις προς τους χρηστες του internet + αναγνώστες του εντύπου - καταναλωτές .

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σε κάθε τομέα έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ως προς την ειδίκευση, την εμπειρία και την επιτυχία του καθ΄ ενός στον τομέα του. Αυτά τα μέσα, η οργάνωση μας, ο εξοπλισμός και οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας, αποτελούν ισχυρή εμπορική τεχνικη και συμβουλευτική βάση για κάθε επιχειρηματία που συνεργάζεται μαζί μας .