Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Είναι ο προϊστάμενός για σας ο κακός μπελάς? - από Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Φωτογραφήσεις - video » Studio Alpha D.X

Ν. Αττικής » Αθήνα, Χαρ. Τρικούπη 182

Η πολυετής πείρα μας, η αγάπη στην δουλειά, η προσοχή στην λεπτομέρεια και οι πολλοί ευχαριστημένοι συνεργάτες μας, έχουν καθιερώσει το ?STUDIO ALPHA? στο χώρο της φωτογραφίας, ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του αντικειμένου μας.

Είναι ο προϊστάμενός για σας ο κακός μπελάς? - από Τζένη

Είναι ο προϊστάμενός για σας ο κακός μπελάς, σας κάνει την ζωή μαύρη??? Αν ναι μην γελιέστε δεν είστε οι μόνοι. Οι περισσότεροι εξ ημών πιστεύουν ότι έχουν "τοξικό διευθυντή." Οι ψυχολόγοι άλλωστε αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι υπάλληλοι δεν εγκαταλείπουν την επιχείρησή τους - αφήνουν τον προϊστάμενό τους. Έτσι πριν αφήσετε την εργασία σας η καθυστερήσετε την άνοδο σας σε αυτήν πέφτοντας πάνω στις συμπληγάδες των προϊσταμένων σας εξετάστε τις παρακάτω προοπτικές. Το κλειδί για να «ταιριάξει» κανείς με έναν σκληρό προϊστάμενο είναι να μάθει να τον διαχειρίζεται κατανοώντας τα κίνητρα που ελλοχεύουν στην συμπεριφορά του λέει η ειδική Barbara Moses PHD, συντάκτης του μπέστ σέλλερ «Women Confidential: Midlife Women Explode the Myths of Having It All.». Για να σταματήσετε έναν κακό προϊστάμενο από το να σας πισωγυρίσει,η ακόμα και από τα να σας καταστρέψει την καριέρα βρείτε απλά το διοικητικό του ύφος παρακάτω και κατόπιν διαβασμένος ενεργήστε ανάλογα και σώστε την σταδιοδρομία σας.

Ο Ανικανοποίητος

 Περιμένει από εσάς πάντα παραπάνω από ότι μπορείτε να δώσετε και οι στόχοι του είναι αδύνατο να εκπληρωθούν, περιμένει από εσάς να δουλεύετε μέρα νύχτα και οι απαιτήσεις του μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.  Σύμφωνα με μελέτες, μερικές φορές οι εξαιρετικά πολωμένοι στο στόχο διευθυντές, θέτουν τον ένα στόχο κόντρα στην  επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων ενός άλλου στόχου μη σκεφτόμενοι πως οι νέες απαιτήσεις του αντικρούουν με τις προηγούμενες τους. Η λύση: Καθορισμένα όρια. Παραδείγματος χάριν, "μου έχετε ζητήσει να κάνω το Α, β, γ. Δεν θα έχω το χρόνο να τα ολοκληρώσω όλα στην προκαθορισμένη προθεσμία. Ποια είναι η προτεραιότητα σας. Εάν έχετε το πρόβλημα να πατήσετε πόδι στον διευθυντή σας, θυμηθείτε ότι η ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής είναι δικαίωμά σας και όχι προνόμιο.

Ο απών

Δεν σας δίνει καμία κατεύθυνση  και δεν φαίνεται να ξέρει ή να προσέχει τι έχετε ολοκληρώσει ή πόσο πολυάσχολοι είστε. Ένα «αόρατο» διοικητικό χέρι χαρακτηριστικό ενός διευθυντή που μάλλον τον απασχολούν περισσότερο τα δικά του ατομικά προβλήματα, όπως ένα πρόβλημα στο σπίτι, η επερχόμενη σύνταξη του κλπ, με αποτέλεσμα το μυαλού του να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού πέρα από την δουλειά. λέει Larina Kase, PsyD, συντάκτης του «The Successful Therapist: Your Guide to Building the Career You've Always Wanted». Ο προϊστάμενος σας πιθανών δεν έχει καμιά ιδέα για το πώς η συμπεριφορά του ή καλύτερα η απουσία του επηρεάζει τα αποτελέσματα της δουλειάς σας? Ζητήστε του μια εβδομαδιαία η μηνιαία συνάντηση για να καθορίζονται οι στόχοι και να δίνονται κατευθύνσεις για το πώς θα επιτευχθούν.

Ο διάβολος

 Ο παραπάνω προϊστάμενος φαίνεται να παίρνει ευχαρίστηση κάνοντας τη  ζωής σας μια κόλαση διαβίωσης, επιπλήττοντας σας φωνάζοντας και μιλώντας άσχημα μπροστά στους συναδέρφους σας, που ενίοτε περιλαμβάνει και αυτούς στις περιποιήσεις του. Ένας τέτοιος δυσάρεστος προϊστάμενος μπορεί να αισθάνεται απειλούμενος από εσάς  ή μπορεί απλά να είναι κακός. Σε κάθε περίπτωση πρέπει σε μια ιδιαίτερη συνάντηση μαζί του να του τονίσετε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές ταράζουν την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του και ότι στο μέλλον θα θέλατε οποιαδήποτε παρατήρηση έχει να σας κάνει να σας στην κάνει κατΆ ιδίαν, συμπληρώνοντας ότι,
« σίγουρα δεν το καταλάβατε ότι με προσβάλατε δημόσια γιατί ήσασταν πολύ ενοχλημένος την δεδομένη στιγμή».
 
Ο ψείρας

 Ψάχνει συνεχώς αυτά που κάνατε ή ξανακάνει όλα αυτά που κάνετε επειδή ποτέ τίποτα δεν είναι αρκετά καλό. Αυτός ο προϊστάμενος είναι ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος που θέλει να ελέγχει πάντα, που δυστυχώς οι εμμονές του εκπορεύονται  συχνά από την αβεβαιότητα που νιώθει για τη θέση του. Για να χτίσετε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό σας, ζητήστε τακτικές συναντήσεις μαζί του με θέμα την πρόοδο των εργασιών σας ενημερώνοντας τον για κάθε σας κίνηση προτού προλάβει να σας ελέγξει εκείνος.  Εάν πάτε συνεχώς εσείς πρώτα σε εκείνον με τις εκθέσεις προόδου θα αρχίσετε βαθμιαία να χαλαρώνετε το οποιοδήποτε άγχος του  χαλιναγωγώντας ταυτόχρονα την ανάγκη του χαρακτήρα του για έλεγχο.

Ο Ωσεί Παρών Διευθυντής

Δεν δίνει ποτέ αναφορά για το τι κάνει η για την πρόοδο των εργασιών της εταιρείας, δεν προασπίζει τα συμφέροντα σας η δεν σας υπερασπίζεται ποτέ απέναντι στους ιδιοκτήτες και πάνω απο όλα δεν παίρνει ποτέ ρίσκα. Το αποτέλεσμα: Σας ξεζουμίζει. Η ανησυχία είναι συχνά η ρίζα της ασπόνδυλης και αδύνατης συμπεριφοράς του, για να τον κάνετε πιο άνετο με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ζητήστε τακτικά από τον διευθυντή σας αναφορά για ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σας. Διευκολύνετε τον με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, οι οποίες θα σας εγγυηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις. Παραδείγματος χάριν, προσπαθήστε, «ο Χ λέει ότι θα έπρεπε να έχω αρχίσει την παρουσίασή μου με το απόσπασμα που την τελείωσα, αλλά ο Υ λέει λειτούργησε καλύτερα όπως ακριβώς την είχα». Εσείς τι λέτε?  Έτσι θα έχετε μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση από το να το ρωτάγατε «πώς σας φάνηκε η παρουσίαση μου»?

Ο όχι τώρα Πνίγομαι?

Είναι συνεχώς πνιγμένος και ποτέ δεν μπορεί να σας αφιερώσει λίγο χρόνο για να σας βοηθήσει στην λύση ενός εταιρικού σας προβλήματος σας Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο προϊστάμενος σας να γνωρίζει την δουλειά πολύ λιγότερο από ότι εσείς και οι δυνατότητες του να είναι πολύ λιγότερες από ότι οι απαιτήσεις τις θέσεις του. Αντί να απογοητεύεστε από τα τεκταινόμενα, δείτε το σαν  ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας. Ψάξτε τις πιθανότητες να πάρετε ευθύνες από τα χέρια του πολυάσχολου διευθυντή σας αφού έχει τόσο φορτωμένη ατζέντα, προσπαθήστε να αρχίσετε να τον συνοδεύετε σε συνεδριάσεις με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας εκεί άλλωστε που οι δυνατότητες σας θα εκτιμηθούν δεόντως

Ο αυτοδιαφημιζόμενος αλαζόνας.

Είναι φιλόδοξος, θα πάρει το μέρος σας και θα σας υποστηρίξει μονάχα αν αυτό τον κάνει να δείχνει καλός, και πάντα μα πάντα θα προσπαθεί να πάρει την δόξα για πράγματα που οι υφιστάμενοι του κατάφεραν. Αυτός ο τύπος διευθυντή δεν κρατάει μυστικό την ακόρεστη ανάγκη του για δόξα και αναγνώριση. Θέλετε να κάνετε την κατάσταση του να δουλέψει για σας? Βάλτε τον να σας βοηθήσει στην δουλειά σας υπογραμμίζοντας του το πόσο τα αποτελέσματα θα ευνοήσουν «και» το προφίλ του. Και ποτέ μην ξεχνάτε ότι με αυτήν την τακτική σε βάθος χρόνου κάθε φορά που θα κομπάζει για τις επιτυχίες της «σκληρής δουλειάς του»  όλοι θα ξέρουν ποιος πραγματικά έκανε την βρώμικη δουλειά.

 Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 ¤
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 ¤
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 ¤
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις