Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Γάμος Ρουτίνα Απο: Εύα

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι

Έπιπλα » PRESET ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι ), Χατζηδάκη 46

Σας δίνουμε την ευκαιρία να επιπλώσετε το σπιτικό σας, με ποιοτικά έπιπλα, και σε τιμές απίστευτα χαμηλές! Κλασσικά κομμάτια, με σκαλιστά αετώματα, λεπτά πόμολα και κυρτές άκρες στα τελειώματα, με πλούσια διακόσμηση, δίνουν στο χώρο ατμόσφαιρα αρχοντική και νοσταλγική?.

Γάμος Ρουτίνα Απο: Εύα

Οι παλιές καλές μέρες που ήταν γεμάτες ενδιαφέρον και δράση έχουν περάσει και τη θέση τους πήραν μέρες ίδιες μεταξύ τους...

Είναι μια κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια. ονομάζεται ανία και σημαίνει «έλλειψη ενδιαφέροντος».

Δηλαδή μιλάμε για μια καθημερινότητα χωρίς ερεθίσματα. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο συζύγους δεν δίνει στον άλλον ευκαιρίες για ενθουσιασμό, επικοινωνία ή δραστηριότητα.

Είναι σημαντικό να φέρνει το ζευγάρι στη ζωή του ερεθίσματα.

Όταν αυτό δεν γίνεται, τότε το μόνο που μένει είναι μια δεδομένη ρουτίνα.

Πού οφείλεται;

Η ανία οφείλεται στην απουσία αλλαγών που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, την έλλειψη ερεθισμάτων, του καινούργιου και, ακόμη χειρότερα, του παλιού αλλά επιθυμητού!
Για παράδειγμα, αν αγαπούσατε πολύ τα ταξίδια ή τις συναντήσεις με φίλους και από κάποιο σημείο και μετά σταματήσατε και τα δύο τότε αυτό γίνεται λόγος ανίας και δυσαρέσκειας. Για να είναι ένας άνθρωπος σε θέση να προσφέρει ερεθίσματα, θα πρέπει να αλλάζει ο ίδιος μέσα στο χρόνο, να εξελίσσεται, να αναζητά καινούργια ενδιαφέροντα, να τον απασχολεί τι θα μπορούσε να ενδιαφέρει και τον σύντροφο του. Ωστόσο, για διάφορους λόγους πολλοί άνθρωποι βολεύονται στη ρουτίνα που τους προσφέρει η ασφάλεια και έτσι περιορίζουν και τον σύντροφο τους.
Σχεδόν πάντα πρόκειται για ζευγάρια που κάποιος από τους δύο έχει ουσιαστικά σταματήσει να νιώθει τον σύντροφο του ή έχει πάψει να επενδύει αρκετά στην κοινή τους σχέση. Όταν η συναισθηματική κατάσταση του ενός από τους δύο δεν είναι καλή, το κίνητρο για κοινή δράση και ζωή είναι μειωμένο.
Το «κλειδί» της λύσης βρίσκεται στο να είναι σε καλή συναισθηματική κατάσταση και οι δύο σύντροφοι.
Να καλύπτουν σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες τους, να νιώθουν ότι όντως είναι μαζί, να αισθάνονται πλήρεις και ασφαλείς και να μην έχουν άλυτα προσωπικά προβλήματα να τους επιβαρύνουν.


Ο ρόλος των παιδιών

Τα παιδιά είναι ανεξάρτητες προσωπικότητες και κανένα δεν ταυτίζεται απόλυτα με κάποιον από τους γονείς του. Με αυτή την έννοια φέρνουν καινούργια πράγματα στην οικογένεια καθώς μεγαλώνουν και βάζουν τους γονείς σε δημιουργικές διαδικασίες.

Άρα ο ρόλος τους για τη σχέση μπορεί να είναι θετικότατος. Παρ' όλα αυτά, π ζωή τους ανήκει μόνο σε αυτά και δεν μπορεί να αναπληρώσει τις ελλείψεις στην προσωπική ζωή των γονιών. Δεν γίνεται ούτε να υποκαταστήσουν τον σύντροφο ούτε να «μπαλώσουν» το ρόλο του.

Πότε ο γάμος κινδυνεύει

Απλούστατα, όταν δεν συμβαίνει τίποτα! Αν ο καθένας πριν πέσει για ύπνο έχει δυσάρεστη «γεύση» από τη μέρα που πέρασε, αν η μέρα αυτή ήταν «άχρωμη και άοσμη», αν η επικοινωνία ή οι δραστηριότητες -ξεχωριστές ή από κοινού- δεν έφεραν κάτι ωραίο ή ενδιαφέρον και αν τέτοιες μέρες συσσωρεύονται για πολύ καιρό, τότε κάποιος από τους δύο θα αντιδράσει πρώτος και θα μπει σε σκέψεις. Αντιδράστε αμέσως αν:

ρωτάτε ο ένας τον άλλο για τα νέα της ημέρας όλο και λιγότερο. βλέπετε τηλεόραση αμίλητοι με τις ώρες. δεν μοιράζεστε καινούργια σχέδια. οι εκτός σπιτιού σχέσεις (κοινωνικές, επαγγελματικές) σας απορροφούν όλο και περισσότερο. παύετε ακόμη και να σκέφτεστε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας.Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση;

Η ζωή προσφέρει χιλιάδες ερεθίσματα και δεν είναι δύσκολο να βρείτε ανάμεσα τους πολλά με ξεχωριστό νόημα και ενδιαφέρον για τον εαυτό σας και το ταίρι σας. Αν έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν οικογενειακό σύμβουλο, ο οποίος θα βάλει σε σωστή κατεύθυνση τις προσπάθειες σας για αναζωογόνηση της σχέσης.

Για να ξαναγίνει ο γάμος σας ενδιαφέρων πρέπει να επανέλθουν στη ζωή σας οι καταστάσεις που και οι δύο αγαπάτε αλλά έχουν χαθεί. Ακόμη, μέσα από την προσωπική ανάγκη του καθενός για εξέλιξη και αλλαγή πρέπει να δημιουργηθούν και καινούργιες καταστάσεις που θα ικανοποιούν και θα γεμίζουν και τους δύο.

Προσπαθήστε και καλή επιτυχία !!!Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας » Προκατασκευασμένα Σπίτια
Επιλογή Ξύλινης Κατοικίας
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Θεραπευτικές Ιδιότητες Λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Γεμολογία και μυστικά των λίθων » Χειροποίητα Κοσμήματα
Γεμολογία και μυστικά των λίθων
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Γάμος - Σπίτι, Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες » Χειροποίητα Κοσμήματα
Λίθοι - Ζώδια - Ιδιότητες
» Συμβουλές Υγείας
Franch? Makes the Chiral Difference

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις