Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα, Μοσχάτο
buyeasy.gr
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Στο site μας byeasy.gr, οι επισκέπτες θα βρουν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σχετικά με τη θάλασσα, την δράση, την περιπέτεια στη φύση, την άθληση, γενικά την απασχόληση ελεύθερου χρόνου αλλά και την οικογένεια και το παιδί, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υποστήριξη των προϊόντων και μετά την πώληση. Επισκεφτείτε μας και βρείτε ποδήλατα, όργανα γυμναστικής, camping, κατάδυση, τέννις, κολύμβηση και τα πάντα για τον ελεύθερο χρόνο. Κατηγορία Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα , buyeasy.gr - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com



Το buyeasy.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2011, υλοποιώντας την ιδέα μιας ομάδας νέων ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του φυσικού και ηλεκτρονικού εμπορίου, για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού on-line καταστήματος, ικανό να μαγέψει με τη ζωντάνια του, τον επισκέπτη.

Στόχος του να προσφέρει στους επισκέπτες του, ανταγωνιστικές τιμές και μοναδικές ευκαιρίες προσφορών, δίνοντας τους την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μοναδική ευκολία, από πλευράς εξερεύνησης και ταχύτητας του site και παράλληλα σχηματίζοντας ξεκάθαρη γνώμη για το προϊόν που τους ταιριάζει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό ευκρινέστατων φωτογραφιών και λεπτομερών κειμένων περιγραφής παρουσιάζοντας τα προϊόντα όσο πιο κοντά γίνεται στη πραγματικότητα.


Στο site μας οι επισκέπτες θα βρουν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σχετικά με τη θάλασσα, την δράση, την περιπέτεια στη φύση, την άθληση, γενικά την απασχόληση ελεύθερου χρόνου αλλά και την οικογένεια και το παιδί.

Οι επιλεκτικές μας συνεργασίες αποκλειστικά με τους επίσημους αντιπροσώπους των πιο επώνυμων brands, εγγυώνται την διασφάλιση της ποιότητας, την έγκαιρη ενημέρωση για τα νέα προϊόντα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την υποστήριξη των προϊόντων και μετά την πώληση.

Θεμέλιος λίθος της ιδεολογίας και οδηγός της επιχείρησης, οι αξίες μας!

  • Ποιότητα προϊόντων
  • Συνέπεια, ακεραιότητα και σεβασμός προς τον καταναλωτή
  • Συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας

Το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης, άρτια εκπαιδευμένο συμβαδίζοντας με τις αξίες της επιχείρησης, είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του ώστε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε την απορίας σας σε εργαλείο γνώσης για την τελική επιλογή σας.

Το όραμα μας, να γίνουμε το διασημότερο on-line κατάστημα για τους πιο ικανοποιημένους πελάτες, φίλους!!!!

Με όπλο τις αξίες μας, την ποιότητα των προϊόντων, την ακεραιότητα, το σεβασμό προς τον καταναλωτή και εν τέλει το ανθρώπινο πρόσωπο και την φιλικότητα, θέλουμε να γίνουμε το μόνιμο εργαλείο στο υπολογιστή σας και στο μυαλό σας, για την αναζήτηση αγαθών προς κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα
Επωνυμία επιχείρησης : buyeasy.gr
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Μοσχάτο
Διεύθυνση : Μεταμορφόσεως 132
ΤΚ : 18345
Τηλ : 2109480230
Fax : 2109480203
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.buyeasy.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις