Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη, Αιγάλεω
Orthomedicare
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Με παρουσία πάνω από 13 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο ,δημιουργήσαμε την εταιρία ORTHOMEDICARE, εμπόριο ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες λιανικής.Το κατάστημά μας διαθέτει E-SHOP με όλα τα είδη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς,δωρεάν παράδοση εντός Αττικής, δυνατότητα άμεσης αποστολής εντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή,πιστωτική,PAYPAL Κατηγορία Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη , Orthomedicare - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη
Orthomedicare


Με παρουσία πάνω από 13 χρόνια στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία ORTHOMEDICARE- OΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, εμπόριο ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, η οποία απευθύνεται σε πελάτες λιανικής.


Δημιουργήσαμε ταυτόχρονα το ηλεκτρονικό κατάστημα ( E-SHOP ) το οποίο επιμελήθηκε λεπτομερώς με αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων και φωτογραφίες, με δυνατότητα αγοράς και άμεσης αποστολής εντός Αττικής δωρεάν ( για αγορές άνω των 30 ευρώ )!
Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών με τη σωστή καθοδήγηση των ΑΜΕΑ και όχι μόνο, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι’ αυτούς βοηθήματα.

Όλα τα προϊόντα με τα οποία προμηθεύεται τα καταστημά μας είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς ( διαθέτουν πιστοποίηση ISO ).

Κάθε προϊόν το οποίο είτε προμηθευόμαστε από το εξωτερικό ή από την εγχώρια αγορά συνοδεύεται πάντα από το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας και εγγυήσεως. Σε περίπτωση τυχόν ελαττωμάτων (δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος), αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊόντος αυτού, χωρίς καμία οικονομική επιπλέον επιβάρυνση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από φυσικοθεραπευτές με εμπειρία, γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον, λόγω της τριβής τους με πολλά περιστατικά. Γνωρίζοντας, ότι κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προσφέρουμε σ’ αυτούς δωρεάν κατ’ οίκον εξυπηρέτηση εντός Αττικής και με αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στόχος μας είναι η αξιοπιστία, η άμεση εξυπηρέτηση, η ποιότητα και η εγγύηση!

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη
Επωνυμία επιχείρησης : Orthomedicare
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αιγάλεω
Διεύθυνση : Μεγάλου Αλεξάνδρου 6
ΤΚ : 122 44
Τηλ : 211 800 6695
210.5914944 - 6944.513967
Fax : 210.5914944
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.orthomedicare.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις