MAISON SOFOS

κατηγορία επιχείρησης
» Γηροκομεία

Διεύθυνση:
Χορμοβίτου 18-20, Αθήνα
τκ: 104 40
τηλ:
210 82 26 402
fax:
210 82 26 405
Ιστοσελίδα:
» www.maisonsofos.gr
email:
» [email protected]

Γηροκομεία, Αθήνα
MAISON SOFOS
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η ιδιωτική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Ελευθερίου Σοφού με την επωνυμία Maison Sofos στην Αθήνα στην οδό Χορμοβίτου 18-20, λειτουργεί με άδεια λειτουργείας, με την εποπτία από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και από την Νομαρχία Αθηνών. Αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων(Π.Ε.Μ.Φ.Η.), η οποία εκπροσωπεί όλες τις νόμιμα λειτουργόυσες Μ.Φ.Η. που βρίσκονται εντός Ελλάδας Κατηγορία Γηροκομεία , MAISON SOFOS - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων μέσω παροχής υψηλών υπηρεσιών ποιότητας αλλα και πλήρους κάλυψης των αναγκών τους δεν θεωρείται, αλλα είναι αυτονόητη πράξη. Αυτή είναι η αρχή μας και μέσα απο αυτήν δημιουργήσαμε έναν κατάλληλο χώρο για την ψυχική, σωματική και πνευματική ευεξία τόσο των ηλικιωμένων αλλα και των συγγενών τους.

Η ιδιωτική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Ελευθερίου Σοφού με την επωνυμία Maison Sofos στην Αθήνα στην οδό Χορμοβίτου 18-20, λειτουργεί με άδεια λειτουργείας, με την εποπτία από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και από την Νομαρχία Αθηνών. Αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων(Π.Ε.Μ.Φ.Η.), η οποία εκπροσωπεί όλες τις νόμιμα λειτουργόυσες Μ.Φ.Η. που βρίσκονται εντός Ελλάδας.

Σκοπό έχει την περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων κατά την οποία παρέχεται στα άτομα αυτά υγιεινή, άνεση και ασφαλής κατοικία. Οι περιθαλπόμενοι διαμένουν  σε δωμάτια του ενός ή δύο ατόμων με ιδιαίτερο μπάνιο - τηλέφωνο - σήμανση κλήσεως προσωπικού. Η μονάδα διαθέτει χώρους συγκέντρωσης οι οποίοι προσφέρουν την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ αυτών και των συγγενών τους.

Αναλαμβάνουμε ηλικιωμένα άτομα αυτοεξυπηρετούμενα ή μη.  Άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς επίσης και δυνατότητα προσωρινής διαμονής. 

Η άριστη διαβίωση, προσεγμένη διατροφή, νοσηλεία και φροντίδα των περιθαλπτόμενων εξασφαλίζεται με την καθημερινή παρακολούθηση από ιατρό παθολόγο, διπλωματούχες νοσηλεύτριες και βοηθητικό προσωπικό σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.Η επιχείρηση αναλαμβάνει την συνταγογράφηση και προμήθεια φαρμάκων καθώς επίσης και τον τακτικό αιματολογικό έλεγχο.

Η συνεχής μελέτη των συνθηκών λειτουργίας της μονάδας με σκοπό την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, αλλα και η διαρκής εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού, μας κάνει περήφανους για τις υπηρεσίες που με αξιοπρέπεια προσφέρουμε σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Φωτογραφίες απο την επιχείρηση

Γηροκομεία Αθήνα
MAISON SOFOS

» Τα δωμάτια μας

Γηροκομεία Αθήνα
MAISON SOFOS

» Ο χώρος υποδοχής των ηλικιωμένων ατόμων και συγγενών

Γηροκομεία Αθήνα
MAISON SOFOS

» Η αίθουσα του καθιστικού

Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Γηροκομεία
Επωνυμία επιχείρησης : MAISON SOFOS
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Χορμοβίτου 18-20
ΤΚ : 104 40
Τηλ : 210 82 26 402
Fax : 210 82 26 405
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.maisonsofos.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις