www.aerotickets.gr

κατηγορία επιχείρησης
» Γραφεία Ταξιδίων

Διεύθυνση:
Ηλιουπόλεως 6, Νέος Κόσμος
τκ: 184 53
τηλ:
210 90 11 013
fax:
210 90 11 750
Ιστοσελίδα:
» www.aerotickets.gr
email:
» [email protected]

Γραφεία Ταξιδίων, Νέος Κόσμος
www.aerotickets.gr
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: H aerotickets.gr σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και αγοράς αεροπορικών εισιτηριών για τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ανεξάρτητα από το αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης και σας παρουσιάζει μόνον όσες έχουν διαθεσιμότητα θέσεων και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά από 48 ώρες.<br><br> Κατηγορία Γραφεία Ταξιδίων , www.aerotickets.gr - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ταξιδιωτικό Γραφείο
Αerotickets.gr

Στόχος της Αerotickets.gr είναι να προσφέρει στους Έλληνες και ξένους χρήστες εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και οικονομική πρόσβαση για κρατήσεις εισιτηρίων στις αεροπορικές εταιρείες για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού Σε πραγματικό χρόνο (On Line) η απεικόνιση της διαθεσιμότητας των πτήσεων και των σχετικών τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων κάνουν την όποια κράτηση αεροπορικής μεταφοράς εφικτή χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Έχοντας πλέον οι ίδιοι άμεση πρόσβαση στα συστήματα κρατήσεων των αεροπορικών εταιρειών μπορείτε χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας χώρο να αξιολογείτε και να επιλέγετε μόνοι σας τα καταλληλότερα δρομολόγια, τιμές, αεροπορικές εταιρείες, κτλ, και να προχωρείτε σε κράτηση εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Στο δικτυακό τόπο AEROTICKETS.GR μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Αεροπορικά εισιτήρια
H AEROTICKETS.GR σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και αγοράς αεροπορικών εισιτηριών για τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ανεξάρτητα από το αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης και σας παρουσιάζει μόνον όσες έχουν διαθεσιμότητα θέσεων και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά από 48 ώρες.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι δυνατή η κράτηση μέχρι και 2 ώρες πριν την αναχώρηση. Στην περίπτωση αυτή απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας: Τηλ. 2109029358. Online μπορείτε να κάνετε κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Οι πτήσεις παρουσιάζονται με βάση τις τιμές τους ξεκινώντας από τις πιο οικονομικές και Υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αεροπορικής εταιρίας που προτιμάτε.

Ξενοδοχεία
H AEROTICKETS.GR συνεργάζεται άμεσα με ενα ευρύ δίκτυο ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με άλλες μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο ώστε να καλύπτει πλήρως τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.Η διαδικασία αναζήτησης, κράτησης και ενημέρωσης του ξενοδοχείου γίνεται σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας 100% ασφάλεια για την ύπαρξη του δωματίου που επιθυμείτε.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα
Αν επιθυμείτε αυτοκίνητο στον τόπο που ταξιδεύετε μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση μέσω του δικτυακού μας τόπου.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Γραφεία Ταξιδίων
Επωνυμία επιχείρησης : www.aerotickets.gr
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Νέος Κόσμος
Διεύθυνση : Ηλιουπόλεως 6
ΤΚ : 184 53
Τηλ : 210 90 11 013
Fax : 210 90 11 750
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.aerotickets.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Έπιπλα
ΕΠΙΠΛΟΜΟΡΦΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΤΣΟΠΑΝΗΣ

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις