Νυφικά - Βαπτιστικά, Ζωγράφου
BON BON MARIE
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Χειροποίητα Νυφικά από 600€. Επισκεφτείτε μας για να σχεδιάσουμε μαζί το σκηνικό του πιο πετυχημένου γάμου, του δικού σας! Κατηγορία Νυφικά - Βαπτιστικά , BON BON MARIE - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Νυφικά - Βαπτιστικά
BON BON MARIE


ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Με αγορά νυφικού ΑΞΙΑΣ 1300 € και άνω, δώρο ένα ζευγάρι στέφανα.
Επισκεφτείτε μας για να σχεδιάσουμε μαζί το σκηνικό του πιο πετυχημένου γάμου, του δικού σας!


Η 20ετής εμπειρία μας σε ό, τι αφορά το γάμο και την βάπτιση, αλλά και το εξαιρετικό γούστο και η φαντασία στη νυφική δημιουργία, έχουν καταστήσει το όνομα BON BON MARIE ως την απόλυτη επιλογή για τα δύο αυτά ξεχωριστά γεγονότα της ζωής σας!

Η πλούσια συλλογή μας σε ξεχωριστές νυφικές δημιουργίες, όλες χειροποίητες, ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό γούστο. Κάθε δημιουργία μας ξεχωρίζει για την επιλογή άριστης ποιότητας υφασμάτων διακοσμημένα με χειροποίητα κεντήματα από πολύτιμες πέτρες και κρύσταλλα SWAROVSKI.

Έχοντας σαν αρχή ότι το νυφικό πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα και τα όνειρα κάθε νύφης, αντιμετωπίζουμε κάθε δημιουργία ως μοναδική. Για το λόγο αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ράψετε μαζί μας το νυφικό της αρεσκείας σας, είτε πρόκειται για ενοικίαση, είτε για αγορά. Συμβουλεύοντάς σας για το ύφος, τα υλικά και το χρώμα που επιθυμείτε και προσαρμόζοντάς τα στο δικό σας προσωπικό στυλ, δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα στις πιο λογικές τιμές.

Ολοκληρώστε την εικόνα του γάμου που έχετε ονειρευτεί, επιλέγοντας το προσκλητήριο που σας αντιπροσωπεύει, τη μπομπονιέρα που επιθυμείτε ,πάντα στους πιο γευστικούς συνδυασμούς κουφέτων με την υπογραφή ποιότητας Χατζηγιαννάκη.

Αποκλειστικά σχέδια σε λαμπάδες γάμου διακοσμημένες στα χρώματα και τα υλικά που επιθυμείτε, με αληθινά είτε αποξηραμένα άνθη.

Στέφανα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ασήμι , με κρύσταλλα SWAROVSKI , συνδυασμένα με σετ από ποτήρι, μπουκάλι και δίσκο, προσφέρονται σε μοναδικές συνθέσεις και στολισμούς για παρουσιάσεις που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε ό, τι χρειάζεται για μια πλήρη και επιτυχημένη βάπτιση. Η βάπτιση με την υπογραφή BON BON MARIE είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα βρείτε συγκεντρωμένα τα μεγαλύτερα ονόματα στα επώνυμα βαπτιστικά, όπως Neonato, Guy Laroche, Kitten, Aslanis,  Moumou, Bianco e Colore.

Συνοδέψτε το βαπτιστικό σύνολο με τα εξίσου επώνυμα αξεσουάρ (λαδόπανα, παπουτσάκια δερμάτινα, λαμπάδα, κουτί βάφτισης) ή συνδυάστε τα με αξεσουάρ δικής μας κατασκευής και ολοκληρώστε το σκηνικό επιλέγοντας ιδιαίτερους στολισμούς κολυμβήθρας.

Επιλέξτε το πιο πρωτότυπο προσκλητήριο, μπομπονιέρες σε μοναδικά σχέδια για μικρούς και μεγάλους, καθώς και πρωτότυπους τρόπους παρουσίασης τους τόσο στο χώρο της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης, απόλυτα συνδυασμένους με το γενικότερο concept της βάπτισης.

Ορισμένα από τα είδη μας είναι ετοιμοπαράδοτα και άλλα κατόπιν παραγγελίας και σας τα αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και οι τρόποι πληρωμής μας είναι με μετρητά και πιστωτικές κάρτες

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Νυφικά - Βαπτιστικά

Δευτερεύουσες συμμετοχές
Είδη Γάμου και Βάπτισης
Επωνυμία επιχείρησης : BON BON MARIE
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Ζωγράφου
Διεύθυνση : Γεωργίου Ζωγράφου 26
ΤΚ : 15772
Τηλ : 211 800 4079
210-77.88.908
Fax : 210 77.88.908
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.bonbonmarie.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 90 % απο 1 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Έπιπλα
ΕΠΙΠΛΟΜΟΡΦΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΤΣΟΠΑΝΗΣ

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις