Κέντρα Αισθητικής, Γαλάτσι
Only Beauty by Mikaelina Grana
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Στο Studio Αισθητικής Only Beauty η φιλοσοφία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς, υγείας και ευεξίας σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον... Στο Studio Αισθητικής Only Beauty από την αρχή της λειτουργίας μας έχουμε μοναδικό στόχο την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τη συνεχή ενημέρωση κι εξέλιξη των θεραπειών και των μηχανημάτων μας και τη σωστή κατάρτιση του προσωπικού μας. Κατηγορία Κέντρα Αισθητικής , Only Beauty by Mikaelina Grana - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Studio Αισθητικής
Only Beauty by Mikaelina Grana

Καλώς ήλθατε...

Στο Studio Αισθητικής Only Beauty η φιλοσοφία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς, υγείας και ευεξίας σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον...

Στο Studio Αισθητικής Only Beauty από την αρχή της λειτουργίας μας έχουμε μοναδικό στόχο την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τη συνεχή ενημέρωση κι εξέλιξη των θεραπειών και των μηχανημάτων μας και τη σωστή κατάρτιση του προσωπικού μας.

Εδώ δεν υπάρχουν πακέτα και προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, φτιάχνουμε τους προσωπικούς συνδυασμούς θεραπειών και μηχανημάτων που είναι απαραίτητα για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα γρήγορα και οικονομικά.

Χαλαρώνουμε, αποφορτίζουμε το μυαλό, αποβάλλουμε το άγχος και το stress, έτσι ώστε να απελευθερωθεί ο οργανισμός και να γυρίσει στην ομαλή λειτουργία του.

Το Studio Αισθητικής Only Beauty είναι το μοναδικό πλήρως εξειδικευμένο κι εξοπλισμένο ινστιτούτο ομορφιάς της περιοχής, για γυναίκες και άντρες. Συνεχώς εξελίσσεται, γι`αυτό και ανακαινίστηκε, μεγάλωσε και άνοιξε τις πόρτες του έχοντας κι ένα καινούριο χώρο στο 2ο όροφο.

Στο νέο χώρο στο 2ο όροφο υπάρχουν όλες οι τελευταίες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα όπως μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις, λιποδιάλυση με υπερήχους, φωτόλυση (αποτρίχωση με παλμικό φως), μικροδερμοανάπλαση με peeling με μικροκρυστάλλους, fraxpeel κ.α.

Παράλληλα στο πλήρως ανακαινισμένο και διαφορετικό χώρο του ισογείου λειτουργεί το τμήμα περιποίησης των νυχιών με εξειδίκευση στο βιολογικό μόνιμο μανικιούρ, πεντικιούρ , μόνιμο μακιγιάζ κι επίσης θα βρείτε επαγγελματικά καλλυντικά περιποίησης προσώπου σώματος και μακιγιάζ κ.α.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά...

Λεωφόρος Βεϊκου 42, Γαλάτσι
Τηλ : 210 - 29.25.541 , 210 - 22.23.613

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Κέντρα Αισθητικής
Επωνυμία επιχείρησης : Only Beauty by Mikaelina Grana
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Γαλάτσι
Διεύθυνση : Λεωφόρος Βεϊκου 42
Τηλ : 211 800 6720
210 29 25 541 210 22 23 613
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.onlybeauty.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις