Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ

κατηγορία επιχείρησης
» Καλλυντικά

Διεύθυνση:
Γ΄Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
τκ: 104 34
τηλ:
210 8253469
fax:
210 8846425
Ιστοσελίδα:
» www.biocolours-cosmetics.com
email:
» [email protected]

Καλλυντικά, Αθήνα
Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η πιο αγνή και αποτελεσματική σειρά Καλλυντικών περιποίησης του δέρματος και προϊόντων Μακιγιάζ από Ορυκτά Μέταλλα. Η λέξη " Chirality" είναι ένας όρος με τον οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι, αλλά σίγουρα θα ακούσουμε πολλά για αυτόν στο μέλλον. Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί τα τόσο δαπανηρά, ειδικά παρασκευασμένα προϊόντα φροντίδας δέρματος τις περισσότερες φορές δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα; Θεωρητικά, αυτά περιέχουν όλα τα απαραίτητα για το δέρμα συστατικά για να αποκαταστήσουν την ισορροπία του και ... Κατηγορία Καλλυντικά , Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η Franche Cosmetics καινοτομεί με την εισαγωγή της τεχνολογίας Chiral

Η πιο αγνή και αποτελεσματική σειρά Καλλυντικών περιποίησης του δέρματος και προϊόντων Μακιγιάζ από Ορυκτά Μέταλλα.

Η λέξη " Chirality" είναι ένας όρος με τον οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι, αλλά σίγουρα θα ακούσουμε πολλά για αυτόν στο μέλλον. Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί τα τόσο δαπανηρά, ειδικά παρασκευασμένα προϊόντα φροντίδας δέρματος τις περισσότερες φορές δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα; Θεωρητικά, αυτά περιέχουν όλα τα απαραίτητα για το δέρμα συστατικά για να αποκαταστήσουν την ισορροπία του και να το αναπαραγάγουν. Ακόμα, όχι μόνο αυτά αποτυγχάνουν να ανακουφίσουν ή να θεραπεύσουν, αλλά προκαλούν κιόλας διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, την απελευθέρωση των ελεύθερων ριζοσπαστών, και έναν πλήθος άλλων ασθενειών. Οι ερευνητές στις φαρμακευτικές βιομηχανίες και σε αυτές της παρασκευής προϊόντων φροντίδας του δέρματος, αρχίζουν τώρα να συνειδητοποιούν ότι το πρόβλημα με τα περισσότερα προϊόντα έγκειται στο αν τα συστατικά που περιέχουν έχουν παραχθεί με τη τεχνολογία CHIRALITY ή όχι.

Η λέξη "Chiral" από την ελληνική λέξη "chir", που σημαίνει το χέρι, αναφέρεται στο φαινόμενο στο οποίο όλα τα μόρια του ανθρώπινου οργανισμού διαιρούνται σε δύο ασύμμετρες πλευρές που είναι πανομοιότυπες εικόνες η μια της άλλης. Όπως ένα ζευγάρι χεριών που αντικρίζουν τέλεια το ένα με το άλλο, έτσι και οι ασύμμετρες πλευρές ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, κάτι το οποίο κάνει και η τεχνολογία Chiral ή διαχωρισμός μορίων.
Όλα τα μόρια αποτελούνται από δύο πλευρές: μια αριστερή πλευρά καλούμενη η " L" πλευρά, και μια δεξιά πλευρά καλούμενη η " D" πλευρά. Οι δέκτες στο σώμα μας, είτε είναι δερματικά, εγκεφαλικά ή καρδιακά κύτταρα, λειτουργούν πολύ, πολύ καλύτερα όταν συνδέονται και ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο μισό τμήμα του μορίου. Επίσης γνωρίζουμε ότι οι δέκτες του σώματός μας είναι εκλεκτικοί (μερικοί είναι αποκλειστικά "L", άλλοι αποκλειστικά "D"). Όταν ένας "L" δέκτης συνδέεται με την "D" πλευρά του μορίου ενός συστατικού, τότε μόνο άσχημα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. Αντιθέτως, όταν ένας "L" δέκτης συνδέεται με την "L" πλευρά του μορίου ενός συστατικού, τότε έχουμε το τέλειο ταίριασμα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που αναμένουμε, ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο. H ουσία είναι ότι με τη χρήση της τεχνολογίας του διαχωρισμού των μορίων (chiral technology), έχουμε τη μέγιστη ωφέλεια ενός συστατικού, και εξαλείφουμε την πιθανότητα δημιουργίας δυσμενών αντιδράσεων από τον οργανισμό μας.

Η τεχνολογία Chiral που χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, εξασφαλίζει την σωστή "παράδοση" των συστατικών στους δέκτες του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι η απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών δεν εμποδίζεται από τον αποπροσανατολισμό των ενεργών συστατικών. Ένας τέτοιος αποπροσανατολισμός, συμβαίνει στα περισσότερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, και όχι μόνο καθιστά το προϊόν αναποτελεσματικό, αλλά είναι συχνά και η αιτία αρνητικών παρενεργειών. Από την στιγμή που η αυξημένη απορρόφηση των κατάλληλων συστατικών είναι ιδιαίτερα σημαντική ενάντια στην διαδικασία της γήρανσης, στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, στην ακμή και το ευαίσθητο δέρμα, τα συστατικά που περιέχονται στα καλλυντικά προϊόντα, πρέπει να είναι σε μια μορφή που αναγνωρίζεται και απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Η σειρά καλλυντικών περιποίησης της Franche, υπερβαίνει αυτό που υπάρχει σήμερα στα περισσότερα προϊόντα της βιομηχανίας ομορφιάς, αφού είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη χρήση των συστατικών που έχουν παραχθεί με την τεχνολογία Chiral. Αυτό σημαίνει ότι τα φιλικά προς το σώμα σας καλλυντικά προϊόντα ταιριάζουν τέλεια με τις ανάγκες του δέρματός σας. Είναι πολύ αποτελεσματικότερα, και το δέρμα σας τα απορροφά σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο. Επίσης, κάνετε χρήση λιγότερου προϊόντος αφού η τεχνολογία Chiral ενισχύει πραγματικά την αποτελεσματικότητα των συστατικών.
Κάποια μέρα, όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος θα παράγονται με την τεχνολογία Chiral.

Τα Chirally Correct καλλυντικά προϊόντα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους δέρματος για να καθαρίσουν, να θρέψουν, να ισορροπήσουν και να υποστηρίξουν την φυσιολογική λειτουργία του.


Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF 20) στο Μακιγιάζ της FRANCHE COSMETICS

Είναι ευρέως γνωστό ότι η χρήση ενός τοπικού αντηλιακού φίλτρου αποτελεί βασικό συστατικό των καλλυντικών προϊόντων καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας, για την προστασία ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (UVA & UVB), που ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση. Οι υπεριώδεις ακτίνες UVA , είναι αυτές που διαπερνούν σε βάθος το δέρμα, συμβάλλουν στη δημιουργία των ελεύθερων ριζοσπαστών και στη γένεση ορισμένων μορφών καρκίνου του δέρματος. Τα παραδοσιακά αντηλιακά φίλτρα εστιάζουν στην προστασία κυρίως από τις ακτίνες UVB. Τα Ορυκτά Μέταλλα που περιέχονται στα προϊόντα μακιγιάζ της Franche Cosmetics, προσφέρουν πλήρη κάλυψη από την υπεριώδη ακτινοβολία έχοντας δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20, ενώ παράλληλα αδιαβροχοποιούν το μακιγιάζ.

Το Οξείδιο του Ψευδαργύρου (υπό τη μορφή Z-COTE®), που περιέχεται στο μακιγιάζ της Franche Cosmetics, δρα ως ένα ανόργανο φυσικό αντηλιακό φίλτρο που αντανακλά τις ακτίνες UVA & UVB.


Βιταμίνες στο Μακιγιάζ της FRANCHE COSMETICS

Αυτό που κάποτε ήταν μόνο θεωρία αποτελεί σήμερα ένα επιστημονικό γεγονός. Οι βιταμίνες ωφελούν πραγματικά την επιδερμίδα και αυτό είναι άμεσα ορατό ειδικά στις ηλικίες των 40 και άνω. Οι βιταμίνες Α και Ε που περιέχονται στο μακιγιάζ της Franche Cosmetics, λειτουργούν σε συνέργεια και δρουν ως αντιοξειδωτικοί παράγοντες, εξαλείφοντας τους ελεύθερους ριζοσπάστες, προλαμβάνοντας και διορθώνοντας τις βλάβες των σωματικών ιστών που οφείλονται στην πρόωρη γήρανση.

Η βιταμίνη Α δρα εξισορροπητικά για οποιοδήποτε τύπο δέρματος, αφού έχει την ιδιότητα να διαπερνά το δέρμα και να αυξάνει την ελαστικότητά του. Η βιταμίνη Ε δρα ως ένα φυσικό συντηρητικό, αντιοξειδωτικό και ενυδατικό στοιχείο. Και οι δυο βιταμίνες Α και Ε, βρίσκονται κονιορτοποιημένες στο λιπόσωμα που περιβάλει τη Μίκα που περιέχεται στο μακιγιάζ της Franche®. Η επαφή με τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, απελευθερώνει και ενισχύει τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών των βιταμινών, κάνοντας το δέρμα σφριγηλό, νεανικό και φρέσκο.

FRANCHE COSMETICS ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα Franche Cosmetics, αποτελούν μια εξαίσια σειρά προϊόντων μακιγιάζ, βασισμένη σε ορυκτά μέταλλα, δημιουργημένη αποκλειστικά για σας. Φτιαγμένα από τα πιο θαυμάσια συστατικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα προϊόντα Franche κουράρουν και προστατεύουν το δέρμα χωρίς να περιέχουν ούτε ίχνος αλκοόλ, χρωστικές ουσίες, talk, παραφινέλαιο συντηρητικά ή αρώματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν βλάβη η ερεθισμό στο δέρμα .

Τα προϊόντα Franche αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό από ορυκτά μέταλλα, βιταμίνες Α & Ε, διοξείδιο του τιτανίου, ψευδάργυρο, βισμούθιο και οξείδιο του σιδήρου. Ο συνδυασμός αυτός φυσικών συστατικών εξασφαλίζει έναν υψηλό βαθμό δείκτη προστασίας SPF 20 και παράλληλα την αδιαβροχοποίηση τους.

Οι χρωματισμοί είναι πανέμορφοι και το τελικό άγγιγμα είναι απαλό και υγιεινό, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την πραγματική σχέση που θα έπρεπε να υπάρχει μεταξύ των προϊόντων μακιγιάζ και του δέρματος.


Τα Ορυκτά Μέταλλα στο Μακιγιάζ της FRANCHE COSMETICS

Τα προϊόντα μακιγιάζ με βάση τα Ορυκτά Μέταλλα είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, αφού αυτά βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας, ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος και αποτρέπουν την αφυδάτωσή του. Επιπλέον, τα ορυκτά μέταλλα κάνουν το δέρμα να φαίνεται νεώτερο, αφού αυτά αντανακλούν το φυσικό φως.

Τα ορυκτά μέταλλα που χρησιμοποιούνται από την Franche Cosmetics παρέχουν μια ελαφριά και ταυτόχρονα συμπυκνωμένη κάλυψη, είναι αγνά, αδιάβροχα, μακράς διάρκειας και αποτρέπουν τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.


Καλλυντικά
Biocolours Cosmetics
Γ΄Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα
Τηλ. : 210 - 82.53.469
Fax. : 210 - 88.46.425

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Καλλυντικά

Δευτερεύουσες συμμετοχές
Μόνιμο Μακιγιάζ
Επωνυμία επιχείρησης : Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Γ΄Σεπτεμβρίου 99
ΤΚ : 104 34
Τηλ : 210 8253469
Fax : 210 8846425
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.biocolours-cosmetics.com


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 98 % απο 11 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις