Healthbalance

κατηγορία επιχείρησης
» Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη

Διεύθυνση:
5ο χλμ. Καρδίτσας - Μητρόπολης, Καρδίτσας
τκ: 43100
τηλ:
24410 36722
fax:
24410 36025
Ιστοσελίδα:
» www.healthbalance.gr
email:
» [email protected]

Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη, Καρδίτσας
Healthbalance
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η Healthbalance αποτελεί ομόρρυθμη εταιρεία εμπορίου ιατρικών συσκευών και αναλωσίμων. Μετά από 12 χρόνια αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της εταιρίας Guy-Capron στην Ελληνική αγορά, ιδρύθηκε μια ξεχωριστή εταιρία για την προώθηση των προϊόντων της. Η εταιρία μας προσφέρει έτοιμους ορθοπεδικούς (αντικραδασμικούς) πάτους, διορθωτικούς πάτους κατά παραγγελία ανάλογα με την πάθηση του πέλματος/ποδιού, έτοιμους αθλητικούς πάτους για όλα τα σπορ, επίπεδους αθλητικούς πάτους, οι οποίοι ... Κατηγορία Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη , Healthbalance - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η Healthbalance αποτελεί ομόρρυθμη εταιρεία εμπορίου ιατρικών συσκευών και αναλωσίμων. Μετά από 12 χρόνια αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της εταιρίας Guy-Capron στην Ελληνική αγορά, ιδρύθηκε μια ξεχωριστή εταιρία για την προώθηση των προϊόντων της. Η εταιρία μας προσφέρει έτοιμους ορθοπεδικούς (αντικραδασμικούς) πάτους, διορθωτικούς πάτους κατά παραγγελία ανάλογα με την πάθηση του πέλματος/ποδιού, έτοιμους αθλητικούς πάτους για όλα τα σπορ, επίπεδους αθλητικούς πάτους, οι οποίοι προσαρμόζονται στο πέλμα του κάθε αθλητή, καθώς και εξοπλισμό ποδολόγων.

Κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι η αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρίας Guy-Capron, που θεωρείται Νο 1 στον τομέα της παγκοσμίως. Η εταιρία ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια στη Λυών της Γαλλίας από μια ομάδα ποδολόγων, προερχομένων από την Κωνσταντινούπολη. Περί το 1960 οι Έλληνες αυτοί μετέδωσαν την τεχνολογία τους στον διακεκριμένο ποδολόγο Guy-Capron, o οποίος ίδρυσε το 1974 την ομώνυμη εταιρία. Τη στελέχωσε λοιπόν με μια ομάδα ποδιάτρων, ορθοπεδικών και άλλων ειδικοτήτων για να δημιουργεί, να δοκιμάζει και να προωθεί τα νέα προϊόντα της. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της περιλαμβάνουν 3.600 τ.μ.στο Montchanin της Λυών (Γαλλία) και showroom 250 τ.μ. στο Παρίσι. Η Guy-Capron θεωρείται Νο1 ποιοτικώς, γι αυτό και τα προϊόντα της εξάγονται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες διεθνώς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι Η.Π.Α., ο Καναδάς,η Αυστραλία, η Κορέα, η Ιαπωνία, ακόμα και η Κίνα.

Πριν από δύο χρόνια, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία ειδικών αθλιάτρων των διαφόρων αθλημάτων, η εταιρία Guy Capron δημιούργησε εξειδικευμένους πάτους για κάθε άθλημα. Διαφορετικά χρησιμοποιεί τα πόδια ένας ποδοσφαιριστής από ένα μπασκετμπολίστα ή  έναν ορειβάτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει άλλη εταιρία, που να διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων πάτων για τους επαγγελματίες αθλητές. Η γκάμα περιλαμβάνει τα εξής αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τέννις, τρέξιμο, ορειβασία, χόκεϊ επί πάγου, golf, ποδηλασία, πεζοπορία και σκι. Αυτοί οι πάτοι είναι κατασκευασμένοι από μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων υλικών, τα οποία τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο για να αντιμετωπίσει την εκάστοτε παθολογία/μορφολογία του πέλματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα πολλοί μεγάλοι αθλητικοί, επαγγελματικοι σύλλογοι ανά τον κόσμο και μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως πχ ο Zidane εμπιστεύονται τους αθλητικούς πάτους της Guy-Capron.

Στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα Guy-Capron έχουν γίνει γνωστά σε πολλούς αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας (ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ κλπ). Επίσης η εταιρία μας κατασκεύασε τους ορθοπεδικούς πάτους της εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου (οστεοπαθητικοί, ορθοπεδικοί, ποδίατροι - ποδολόγοι, αθλητίατροι, φυσίατροι και φυσιοθεραπευτές) να πληροφορηθούν για τα προϊόντα μας και να πραγματοποιήσουν on-line τις παραγγελίες τους σε τιμές χονδρικής.

Έδρα της εταιρίας μας είναι το 5ο χλμ Καρδίτσας - Μητρόπολης στην Καρδίτσα. Έχουμε συνεργάτες σε Λάρισα,Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπου μπορείτε να διαμορφώσετε έναν πάτο στο πέλμα σας.

 

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ιατρικά - Ορθοπεδικά Είδη
Επωνυμία επιχείρησης : Healthbalance
Νομός : Ν. Καρδίτσας
Περιοχή : Καρδίτσας
Διεύθυνση : 5ο χλμ. Καρδίτσας - Μητρόπολης
ΤΚ : 43100
Τηλ : 24410 36722
Fax : 24410 36025
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.healthbalance.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Έπιπλα
ΕΠΙΠΛΟΜΟΡΦΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΤΣΟΠΑΝΗΣ

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις