Βαπτιστικά, Καματερό
delacroix
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η εταιρεία delaCroix δραστηριοποιείται στο χώρο της βάπτισης και του γάμου, διαθέτοντας μόνον επώνυμες δημιουργίες και πρωτότυπα αξεσουάρ, εγγυημένης ποιότητας και άριστης κατασκευής. Κάναμε την εισαγωγή μας δυναμικά στο χώρο του γάμου και βάπτισης, με σεβασμό στις επιθυμίες σας και με tailor-made προτάσεις. Στο κατάστημά μας θα απολαύσετε ένα πολυτελές περιβάλλον και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση μέχρι να δημιουργήσουμε μαζί ό,τι ονειρεύεστε για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Κατηγορία Βαπτιστικά , delacroix - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η εταιρεία delaCroix δραστηριοποιείται στο χώρο της βάπτισης και του γάμου, διαθέτοντας μόνον επώνυμες δημιουργίες και πρωτότυπα αξεσουάρ, εγγυημένης ποιότητας και άριστης κατασκευής.

Κάναμε την εισαγωγή μας δυναμικά στο χώρο του γάμου και βάπτισης, με σεβασμό στις επιθυμίες σας και με tailor-made προτάσεις.

Στο κατάστημά μας θα απολαύσετε ένα πολυτελές περιβάλλον και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση μέχρι να δημιουργήσουμε μαζί ό,τι ονειρεύεστε για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

Για το γάμο σας θα βρείτε φινετσάτα νυφικά για όλα τα γούστα, όλα τα αξεσουάρ της νύφης, λαμπάδες γάμου, χειροποίητα στέφανα γάμου Palladium και Ιάσων, Κρυστάλλινες καράφες - δίσκους - ποτήρια σε ρομαντικές αποχρώσεις και φυσικά μία πλούσια συλλογή από μπομπονιέρες γάμου σε απίστευτη τιμή.

Για τα μικρά αγγελούδια σας που ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη τους βουτιά, διαθέτουμε προσεκτικά διαλεγμένα βαπτιστικά κοστούμια και φορέματα με την υπογραφή μεγάλων σχεδιαστών (δημιουργίες ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ, ΦΙΛΗΜΩΝ, GUY LAROCHE, BABY STAR και PUPPON). Τα βαπτιστικά ρούχα είναι σχεδιασμένα και ραμμένα στην Ελλάδα και για τη δημιουργία τους έχουν χρησιμοποιηθεί μόνον ευρωπαϊκά ποιοτικά υφάσματα (μεταξωτοί ταφτάδες, λινά, οργάντζες, μουσελίνες και καθαρό βαμβάκι, καπαρντίνες, κ.α.)

Στη χαρά σας…. είμαστε δίπλα σας.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Βαπτιστικά
Επωνυμία επιχείρησης : delacroix
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Καματερό
Διεύθυνση : Λεωφ. Φυλής 92
ΤΚ : 13451
Τηλ : 211 800 6784
210-23.22.606, 693.6829568-3
Fax : 2102322607
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.nonos.com.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 99 % απο 2 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις