Ranias Beauty Ινστιτούτο Αισθητικής

κατηγορία επιχείρησης
» Κέντρα Αισθητικής

Διεύθυνση:
Αγ.Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
τκ: 54622
τηλ:
2310-244546
fax:
2310-244546
Ιστοσελίδα:
» www.raniasbeauty.gr
email:
» [email protected]

Κέντρα Αισθητικής, Θεσσαλονίκη
Ranias Beauty Ινστιτούτο Αισθητικής
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ : Κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή μανικιούρ - πεντικιούρ : 25 ευρώ. Θεραπεία σώματος με μηχάνημα σύσφιξης και κυτταρίτιδας από 19 ευρώ. Φωτοαποτρίχωση και μασχάλες : 50 ευρώ Κατηγορία Κέντρα Αισθητικής , Ranias Beauty Ινστιτούτο Αισθητικής - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Καλώς ήρθατε στον κόσμο ομορφιάς
... της Rania`s Beauty


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή μανικιούρ - πεντικιούρ : 25 ευρώ. Θεραπεία σώματος με μηχάνημα σύσφιξης και κυτταρίτιδας από 19 ευρώ. Φωτοαποτρίχωση μπικίνι και μασχάλες : 50 ευρώ.


Σε μας θα βρείτε:

Θεραπείες προσώπου

Ξυπνήστε τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματός σας! Ένα μηχανικό πήλινγκ με εμφανή αποτελέσματα. Ελαττώνει και προλαμβάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προάγοντας την κυτταρική ανανέωση.

Βοηθάει σημαντικά στην εξαφάνιση διάφορων μικροατελειών του δέρματος όπως: Σημάδια ακμής, Μαύρα στίγματα, Πανάδες, Κοκκινίλες, Ραγάδες, Γεροντικές κηλίδες και μείωση του μεγέθους των πόρων.


Θεραπείες σώματος

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Γάλλο Μichel Pistor το 1952 και αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία , ως θεραπευτική μέθοδος το 1987. Ειδικά στην Αισθητική Ιατρική η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του δέρματος με βιταμίνες , αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα, το αναζωογονούν, προωθούν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και οξυγονώνουν τα κύτταρα. Αν προστεθεί και υαλουρονικο οξύ στο παραπάνω μείγμα κρατά το νερό στους ιστούς, με αποτέλεσμα τη βαθειά ενυδάτωση του δέρματος. Έτσι διατηρείται υγιές και αστραφτερό μειώνοντας και προλαμβάνοντας τις φθορές από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Μια ειδική συσκευή, η οποία επιτρέπει την ταχεία επαναλαμβανόμενη έγχυση δραστικών ουσιών, σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, στην περιοχή του προσώπου ή του σώματος που εφαρμόζεται η θεραπεία.

Μπορεί να εφαρμοστεί ως πρόληψη αλλά και ως αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη. Η ίδια τεχνική εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στην άμεση καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας.(δειτε φωτο www.raniasbeauty.gr  και στο facebook)


Φυτικό Πήλινγκ

Με μόνιμα θεαματικά αποτελέσματα! Το φυτικό πήλινγκ (Green Peel Deep Phytopeeling) εφαρμόζεται σε 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες.

Οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού.

Το Green Peel είναι μία βιολογική μέθοδος, αναπτυγμένη βάσει της ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως για την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα.

Χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό αποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.(δειτε φωτο στο www.raniasbeauty.gr και στο facebook)


Πακέτα φωτοαποτρίχωσης

Η Δύναμη του Φωτός στη μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Ασφαλής και Γρήγορη Αποτρίχωση με Μόνιμα αποτελέσματα σε λίγες επισκέψεις!!! Για δέρμα λείο και απαλό με την πιο αξιόπιστη και επιστημονική μέθοδο Φωτόλυσης τελευταίας γενιάς Quanta System!!! Πιο γρήγορη και ανώδυνη από ποτέ για όλους τους τύπους δέρματος σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμείτε.      

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Περιποίηση Άκρων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ+ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ...25 ΕΥΡΩ!!!!


Νυφικά Πακέτα / Μακιγιάζ

Αποτρίχωση

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα έως Παρασκευή : 10:00 - 20:00
Σάββατο :  Κατόπιν Ραντεβού

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Κέντρα Αισθητικής
Επωνυμία επιχείρησης : Ranias Beauty Ινστιτούτο Αισθητικής
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : Αγ.Σοφίας 46
ΤΚ : 54622
Τηλ : 2310-244546
Fax : 2310-244546
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.raniasbeauty.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις