»
»
»
»

Εκμαθήσεις Τουρκικής Γλώσσας, Μαθήματα Τουρκικών


Αρχική Τιμή: 1130.00
Τιμή προσφοράς: 1000.00 €


* Η τιμή προσφοράς ισχύει όταν αναφέρετε οτι είδατε το προϊον στο 4uthesite.com ή όταν κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το προϊόν
Τελευταία ενημέρωση προϊόντος: 23 Ιανουαρίου 2012 15:54:12

Αποθήκευση στα αγαπημέναΕκδήλωση ΕνδιαφέροντοςΠαζάρέψε Το!

Tweet
Περιγραφή:

Εκμάθηση Τουρκικής Γλώσσας.

Τα Ινστιτούτα SPEAK Ξένες Γλώσσες στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν μια νέα συνεργασία με το Dilmer για την διεξαγωγή εξετάσεων στη Τουρκική γλώσσα.

Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη εξασφάλισαν μια αποκλειστική συνεργασία με το Dilmer.

α Ινστιτούτα SPEAK Ξένες Γλώσσες στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον το επίσημο εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις του Dilmer στην Τουρκική γλώσσα.

Τα πτυχία πιστοποιούν τις πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες στη τούρκικη γλώσσα σε όλα τα επίπεδα. Οι εξετάσεις διεξάγονται στην Τουρκία από το DILMER, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 και ελέγχεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας.

Οι εξετάσεις διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα παρακάτω επίπεδα:

  • Temel Türkçe 1 (Basic Turkish 1) : Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το επίπεδο πρέπει να γνωρίζουν τους τρεις βασικούς χρόνους (Ενεστώτας, Αόριστος, και Μέλλοντας) και να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν με άνεση. Εκτός από αυτό, πρέπει να μπορούν να πραγματοποιήσουν απλές και καθημερινές συνομιλίες χωρίς δυσκολία, να κάνουν ερωτήσεις και να δώσουν απαντήσεις.
  • Temel Türkçe 2 (Basic Turkish 2) :   Σε αυτό το επίπεδο οι εξεταζόμενοι πρέπει να μπορούν να πραγματοποιήσουν με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία καθημερινές συνομιλίες. Να μπορούν να χρησιμοποιήσουν μερικές σύνθετες δομές, να κάνουν ερωτήσεις με αυτές και να δώσουν απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.
  • Orta Türkçe 1 (Intermediate Turkish 1) : Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το επίπεδο πρέπει να χειρίζονται με εξαιρετική ευκολία στις καθημερινές συνομιλίες. Παράλληλα, να μπορούν να μιλήσουν και να γράψουν για πιο δύσκολα και σύνθετα θέματα. Ακόμα, μπορούν να διαβάσουν εφημερίδες, έστω και με τη βοήθεια του λεξικού.
  • Orta Türkçe 2 (Intermediate Turkish 2) : Στο τέταρτο επίπεδο οι εξεταζόμενοι πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν σύνθετες δομές που υπάρχουν στη Τουρκική γλώσσα και να αρχίζουν να τις χρησιμοποιούν. Να μελετούν μικρά κείμενα από εφημερίδες. Οι υποψήφιοι πρέπει να μπορούν να μιλήσουν και να συζητήσουν με αρκετή άνεση ακόμα και για δύσκολα θέματα.
  • Yüksek Türkçe 1 (Advanced Turkish 1) : Σε αυτό το επίπεδο, οι εξεταζόμενοι χρησιμοποιούν όλους τους χρόνους που υπάρχουν στην Τουρκική γλώσσα, να μελετούν κείμενα από εφημερίδες και περιοδικά με πιο δύσκολη θεματολογία. Επίσης πρέπει να μπορούν να κάνουν συζήτηση πάνω στα θέματα αυτών των κειμένων. Η ομιλία των εξεταζόμενων πρέπει να είναι αρκετά πιο ρέουσα και προχωρημένη από κάθε άποψη.
  • Yüksek Türkçe 2 (Advanced Turkish 2) :  Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το επίπεδο πρέπει να μπορούν να μιλήσουν με εξαιρετική ευκολία πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Επίσης, να μπορούν να γράψουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, τοποθετώντας τες στο πλαίσιο των κανόνων της έκθεσης και να μελετάνε σύντομα διηγήματα.


» Προηγούμενο Προϊον της Επιχείρησης
» Επόμενο Προϊον της Επιχείρησης


Στοιχεία Επικοινωνίας επιχείρησης
Κατηγορία επιχείρησης : Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Επωνυμία επιχείρησης : SPEAK ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : ΕΓΝΑΤΙΑ 116
ΤΚ : 546 22
Τηλ : 2310225717
Fax : 2310265366
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.speak.edu.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες : Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite
Αξιολογήσεις απο τους χρήστες του 4uthesite : Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση απο τα μέλη του 4uthesite
Σύντομο Προφίλ Επιχείρησης:
Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα SPEAK Ξένες Γλώσσες για περισσότερο από 30 χρόνια συμβάλλουν με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε ξένης γλώσσας όπως Ιαπωνικά, Κινέζικα, Αραβικά, Σουηδικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Αλβανικά, Ρωσικά, Ρουμάνικα, Βουλγάρικα, Τουρκικά, Σέρβικα, Πολωνικά, Τσέχικα, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και φυσικά Αγγλικά.

Σελίδα Επιχείρησης Προϊόντα Επιχείρησης

  • Χορηγός Περιοχής: Θεσσαλονίκη
  • Galaxy Αrt Hotel
    Ν. Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη , ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1 , Ωραιόκαστρο

Σχετικές κατηγορίες με την κατηγορία: Εκμαθήσεις Τουρκικής Γλώσσας

SPEAK ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Κατηγορία Επιχείρησης:
» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Κατηγορία Προϊόντος:
» Εκμαθήσεις Τουρκικής Γλώσσας

ΕΓΝΑΤΙΑ 116,
Θεσσαλονίκη
τκ: 546 22
τηλ: 2310225717
fax: 2310265366
Ιστοσελίδα:
» www.speak.edu.gr
email:
» [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]