»
»
»
»

Ακουστικά Βαρηκοΐας, Ακουστικό βαρηκοΐας Starkey S series 9 IQ CIC STARKEY


Τελευταία ενημέρωση προϊόντος: 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:39:21

Αποθήκευση στα αγαπημέναΕκδήλωση ΕνδιαφέροντοςΠαζάρέψε Το!

Tweet
Περιγραφή:

Ακουστικό βαρηκοΐας Starkey S series 9 IQ CIC

Η σειρά  "S" με την ενσωματωμένη τεχνολογία Drive Architecture  είναι η πιο εξελιγμένη σειρά της STARKEY. Με την προσθήκη του Voice IQ, του επαναστατικού συστήματος διαχείρισης θορύβου της  STARKEY, η σειρά "S" εμπεριέχει μέγιστη απόδοση, άνεση και εξατομίκευση κι είναι ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ακουστική και εμφανισιακή ανάγκη.

Το πρωτοποριακό σύστημα Voice IQ θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ακούτε τις συζητήσεις. Εξελιγμένη τεχνολογία φτιαγμένη ειδικά για το στυλ σας.
 
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας είναι το να ακούνε καλά μέσα στο θόρυβο. Το IQ είναι σχεδιασμένο να ενισχύει την ανθρώπινη φωνή και να χαμηλώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο.
 Το S SERIES 9 IQ CIC είναι από τα κορυφαία της σειράς. Πρόκειται για ακουστικό με 12 κανάλια, αρκετά για να καλύψουν και την πιο απαιτητική και δύσκολη βαρηκοΐα. Επίσης με το μικρό του μέγεθος είναι πρακτικά αόρατο. Αλλά τα πλεονεκτήματα του δε σταματούν εκεί:
Τα βασικά χαρακτηριστικά του S-Series 9 iQ CIC είναι:
 
Drive Architecture
Είναι η νέα εξελιγμένη τεχνολογία της Starkey. Χρησιμοποιώντας πολυπύρηνους επεξεργαστές καταφέρνει τρεις φορές πιο γρήγορη επεξεργασία σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες. Η τεχνολογία Drive Architecture φέρνει τις τεχνολογίες που ήδη είχαν ξεχωρίσει σε εντελώς νέο επίπεδο, προσφέροντας άνεση,υψηλής ανάλυσης ήχο και ήπια μετάβαση από το ήσυχο περιβάλλον σε θορυβώδες. Επιπλέον οφέλη του Drive Architecture είναι ο μηδενισμός του σφυρίγματος, η εξαιρετική απόδοση στο θόρυβο και η απόδοση στο τηλέφωνο.


Purewave Feedback Eliminator
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ακουστικών βαρηκοϊας είναι το ενοχλητικό σφύριγμα. Χάρη στο επαναστατικό σύστημα Purewave Feedback Eliminator τα ακουστικά της Starkey πρακτικά εξολοθρεύουν το βουητό και το σφύριγμα.

 

InVision Directionality
Είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να ακούτε κάποιον συνομιλητή που βρίσκετε μπροστά σας σε ησυχία αλλά όταν το επίπεδο του περιβάλλοντα θορύβου ανέβει να δημιουργείται πρόβλημα. Τα S Series είναι σχεδιασμένα να αναλύουν διαρκώς τους ήχους του περιβάλλοντος και να επιλέγουν αυτόματα το ανάλογο πρόγραμμα για την ανάλογη περίπτωση. Έτσι μπορούν να παράσχουν την καλύτερη απόδοση της ομιλίας ακόμη και στις πιο θορυβώδεις καταστάσεις.


Automatic Telephone Solution
Όλοι οι χρήστες ακουστικών βαρηκοϊας γνωρίζουν ότι οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολες. Με το σύστημα Automatic Telephone Solution τα ακουστικά της Starkey πρακτικά εξαφανίζουν το ενοχλητικό σφύριγμα ενώ ρυθμίζονται αυτόματα για βέλτιστη τηλεφωνική επικοινωνία.


Music & TV
Ειδικό πρόγραμμα που επιτρέπει στο ακουστικό σας να ρυθμιστεί αυτόματα στην προκαθορισμένη επιλογή η οποία είναι η πιο κατάλληλη για εσάς


T 2 Remote
Πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει την ένταση και τα προγράμματα του ακουστικού του εύκολα και διακριτικά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

 

T 2 on demand
Η Starkey πρώτη στον κόσμο παρουσιάζει την τεχνολογία Τ2 on demand.Οποιαδήποτε ρύθμιση - διόρθωση στο ακουστικό μπορεί πλέον να γίνεται από το σπίτι σας, κανοντας απλά ένα τηλεφώνημα στον ακοοπροθετιστή σας. Τέρμα πια οι κουραστικές επισκέψεις στο κατάστημα που προμηθευτήκατε το ακουστικό σας!!!! Όποτε νιώσετε την ανάγκη για κάποια ρύθμιση - διόρθωση του ακουστικού σας δεν έχετε παρά να κάνετε ένα τηλεφώνημα στον ειδικό ακοοπροθετιστή σας και αυτός θα σας ρυθμίσει το ακουστικό δια τηλεφώνου!!!!!

Δείκτες :
Αυτόματοι δείκτες φωνής που ενημερώνουν το χρήστη για την κατάσταση του ακουστικού και της μπαταρίας.


Surround Town :
Προσομειωμένοι περιβαλλοντικοί ήχοι από το πρόγραμμα Inspire της Starkey εξασφαλίζουν τη σωστή ρύθμιση του ακουστικού.


Data logging :
Το ακουστικό καταγράφει το ιστορικό χρήσης του κι έτσι ο ειδικός ακοοπροθετιστής σας μπορεί ανα πάσα στιγμή να το συμβουλευτεί για να βελτιώσει τη ρύθμιση του ακουστικού σας

Ένα από τα κορυφαία ακουστικά του κόσμου σε μια πολύ λογική τιμή?

Η εταιρεία μας είναι από το Μάιο του 2010, επίσημη αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος της Starkey. H Starkey είναι Αμερικάνικη εταιρεία, με τεχνολογία αιχμής. Θεωρείται από τις 3 κορυφαίες στον κόσμο. Πολιτική της Starkey είναι να μην διαπραγματεύεται τα προϊόντα της μέσω διαδικτύου. Όντας υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την ίδια πολιτική σαν εκπρόσωποι της στην ελληνική αγορά, αποφεύγουμε την ανάρτηση τιμών στα προϊόντα της. Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

» Προηγούμενο Προϊον της Επιχείρησης
» Επόμενο Προϊον της Επιχείρησης


Στοιχεία Επικοινωνίας επιχείρησης
Κατηγορία επιχείρησης : Ακουστικά Βαρηκοΐας
Επωνυμία επιχείρησης : Ζ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 15
ΤΚ : 54624
Τηλ : 2310250110
Fax : 2310250110
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.akbe.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες : Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite
Αξιολογήσεις απο τους χρήστες του 4uthesite : Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση απο τα μέλη του 4uthesite
Σύντομο Προφίλ Επιχείρησης:
Ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής. Ειδικοί διακανονισμοί κι έκπτωση 25% στις τιμές τιμοκαταλόγου για συνταξιούχους. Παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση ακουστικής ικανότητας, επισκέψεις κατ`οίκον, επαναληπτικές οδηγίες, service, ακουστικά βοηθήματα. Επίσημοι αντιπρόσωποι Βορείου Ελλάδος της Starkey.

Σελίδα Επιχείρησης Προϊόντα Επιχείρησης

Σύνολο προϊόντων στην κατηγορία Ακουστικά Βαρηκοΐας απο την επιχείρηση Ζ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ( 41 )

ενδεικτικά προϊόντα στην κατηγορία :

Σύνολο καταχωρημένων προϊόντων της επιχείρησης Ζ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ( 42 )

Προβολή Προϊόντων της Επιχείρησης στην κατηγορία Ακουστικά Βαρηκοΐας Προβολή Προϊόντων της Επιχείρησης

Σχετικές κατηγορίες με την κατηγορία: Ακουστικά Βαρηκοΐας

Ζ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Κατηγορία Επιχείρησης:
» Ακουστικά Βαρηκοΐας
Κατηγορία Προϊόντος:
» Ακουστικά Βαρηκοΐας

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 15,
Θεσσαλονίκη
τκ: 54624
τηλ: 2310250110
fax: 2310250110
Ιστοσελίδα:
» www.akbe.gr
email:
» [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]