Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Το παραλιακό χωριό Τολό - από Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τουρισμός

Μεσιτικά Γραφεία » Santorini real estate

Ν. Κυκλάδων » Σαντορίνη, ΜΕΣΣΑΡΙΑ ΘΗΡΑΣ

Santorini Real Estate. info, co, situated on the beautiful Greek island of Santorini, is the only company in the Cyclades islands who can offer a complete service to it’s clients.

Το παραλιακό χωριό Τολό - από Τζένη

Το παραλιακό χωριό Τολό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την κύρια αμμώδη παραλία του Τολού ψηλή άμμος. Το Τολόν, ως ψαροχώρι είναι ιδανικός τόπος για τους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας καθώς φημίζεται για τα φρέσκα του ψάρια και τις ψαροταβέρνες μαζεμένες σχεδόν όλες στην δεξιά μεριά της παραλίας του Τολού χρυσή Άμμος. Παρόλο που ως προορισμός θεωρείται ιδανικός για οικογενειακές διακοπές τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους Αγγλόφωνους έχει και νυχτερινή ζωή αρκετά έντονη μάλιστα? Το θέρετρο της παραλίας του Τολού προσφέρει ότι είναι απαραίτητο για τους ανθρώπους που θα διαλέξουν το Τολό για τις διακοπές τους συμπεριλαμβανομένων σούπερ μάρκετ, 3 τραπεζών, internet cafe, τουριστικά γραφεία στα οποία κάποιος μπορεί να κάνει τις κρατήσεις του για τα νησιά Σπέτσες ή Πόρο που είναι και πολύ κοντά στο Τολόν, να οργανώσει εκδρομή στο Μεσαιωνικό κάστρο της Μονεμβασιά, στο διπλανό Ναύπλιο και Μπούρτζι, στις Μυκήνες και την Επίδαυρο και το Αρχαίο θέατρο της. Από το Tolon όπως το αποκαλούν οι Άγγλοι υπάρχουν καθημερινά καραβάκια στα ακατοίκητα νησιά Ρόμβη και Κορονήσι. Τα ίδια καραβάκια επίσης σας ταξιδεύουν καθημερινά στις όμορφες παραλίες Πλάκα που βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από την παραλία του Τολού και Κονδύλι περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά.

 

Γύρω από το Τολό, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δυνατοτήτων για ημερήσιες εκδρομές. Ακριβώς 12 χιλιόμετρα μακριά υπάρχει το Ναύπλιο με το θαυμάσιο κάστρο Παλαμήδι στο οποίο φυλακίστηκε για την τεράστια προσφορά του στην Ελλάδα και Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αλλά και το νησί Μπούρτζι. Κοντά στο Ναύπλιο, μπορείτε να βρείτε τις καταπληκτικές παραλίες Αρβανιτιά αλλά και την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, Αργος, με 4000 έτη του ιστορίας και πολιτισμού, 3 χιλιόμετρα πιο μακριά υπάρχει η αρχαία πόλη Τίρυνθα και τα κυκλώπεια τοίχοι της. Πάλι ακριβώς 24 χιλιόμετρα μακριά από το Τολό θα βρείτε τις Αρχαίες Μυκήνες, την πλουσιότερη και ισχυρότερη ακρόπολη στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια περιόδου του Τρωικού πολέμου, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε τον τάφο του βασιλιά Αγαμέμνων, που επέζησε του τρωικού πολέμου για να βρει το θάνατο στα χέρια της συζύγου του Κλυταιμνήστρας που τον σκότωσε προκειμένου να εκδικηθεί την κόρη της Ιφιγένεια που θυσιάστηκε από το βασιλιά Αγαμέμνων, προκειμένου να εξασφαλιστούν ούριοι άνεμοι από τους Θεούς για την πολεμική προσπάθειά του ενάντιων των Τρώων. Τελικά 25 χιλιόμετρα μακριά από Τολό υπάρχει το αρχαίο αμφιθέατρο της Επιδαύρου όπου κάθε καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μπορείτε να παρακολουθήσετε πλειάδα απο αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες.

 

 

 Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
» Απόψεις
Η εξοχική κατοικία μπορεί να φέρει στην Ελλάδα 150 δισ.ευρώ! - Της Στεφανίας Σούκη
» Απόψεις
Σκληρός ανταγωνισμός για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων - Της Τόνιας Τσακίρη
» Απόψεις
Απ΄την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω; Του Κωνσταντίνου Λάμπρου
» Απόψεις
Κάθε πέρσι και καλύτερα...Της Τζίνας Αγγούρη
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τουρισμός, Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού » Χιονοδρομικά Κέντρα
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις