Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης - από Πόπη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τουρισμός

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια » DORANA STUDIOS

Ν. Δωδεκανήσου » Κάρπαθος, ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Τα Dorana Studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο κέντρο του Διάφανη, ένα χωριό βόρεια του νησιού της Καρπάθου, ιδανικό γι αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν.

Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης - από Πόπη

Οι Αρχάνες είναι μια κωμόπολη, κτισμένη στην πλαγιά χαμηλού λόφου σε μια περιοχή κατάφυτη και διατηρεί το όνομά της σχεδόν αμετάβλητο για χιλιάδες χρόνια.

Η περιοχή κατοικήθηκε τα νεολιθικά χρόνια (6000 π.Χ.) ενώ σημαντική ακμή γνώρισε μεταξύ 2500 και 1400 π.Χ. Την περίοδο που κτίζονταν τα μεγάλα ανάκτορα στην Κνωσσό, τη Φαιστό και τα Μάλλια, κτίστηκε και ένα μεγάλο ανάκτορο στις Αρχάνες, το οποίο λόγω των διαδοχικών καταστροφών που υπέστη, ανακατασκευάστηκε αρκετές φορές. Κατά την πρώτη Βυζαντινή περίοδο και τα χρόνια της Αραβοκρατίας οι Αρχάνες και η γύρω περιοχή ακολουθούν την ιστορική πορεία της υπόλοιπης Κρήτης ενώ κατά την Τουρκοκρατία αποτέλεσαν έδρα Τούρκων αξιοματούχων.

Στη Μάχη της Κρήτης (Μάιος 1941 ? Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος) εγκαθίσταται στις Αρχάνες το Κέντρο Διοικήσεως των Ελληνικών Δυνάμεων και αργότερα, κατά τη Γερμανική Κατοχή, οργανώθηκε εδώ το πρώτο κλιμάκοι κατασκοπίας της Κρήτης.

Η ομορφιά των Αρχανών είναι αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς απέσπασε διάκριση σχετικά με την «ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξη εξαιρετικής ποιότητας».

Ο επισκέπτης μπορεί να δει εκτός από τις πανέμορφες βυζαντινές εκκλησίες, το Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας, το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης όπου βρίσκονται το ενετικό υδραγωγείο που κατασκευάστηκε από τον Μοροζίνι για την υδροδότηση του Ηρακλείου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Οικολογικού Αρχαιολογικού Πάρκου «Γιούχτα».

Ένας περίπατος στην κωμόπολη δίνει επίσης την ευκαιρία να θαυμάσει κάποιος την αρχιτεκτονική: το πρόγραμμα αναστήλωσης των παραδοσιακών κτιρίων έχει προχωρήσει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
» Απόψεις
Η εξοχική κατοικία μπορεί να φέρει στην Ελλάδα 150 δισ.ευρώ! - Της Στεφανίας Σούκη
» Απόψεις
Σκληρός ανταγωνισμός για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων - Της Τόνιας Τσακίρη
» Απόψεις
Απ΄την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω; Του Κωνσταντίνου Λάμπρου
» Απόψεις
Κάθε πέρσι και καλύτερα...Της Τζίνας Αγγούρη
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τουρισμός, Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού » Χιονοδρομικά Κέντρα
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
130,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 140x190 20 εκ.ύψος
211 800 9459
Τιμη προσφοράς:
100,00 €
Ορθοπεδικό Στρώμα ΑCTIVE 110x200 20 εκ.ύψος
211 800 9459
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις