Μεταφορική Κωνσταντάτος

κατηγορία επιχείρησης
» Μεταφορές - Μετακομίσεις

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 28, Αθήνα
τκ: 104 41
τηλ:
210 52 22 856 , 6977 91 27 20
Ιστοσελίδα:
» www.konstantatos.gr
email:
» [email protected]

Μεταφορές - Μετακομίσεις, Αθήνα
Μεταφορική Κωνσταντάτος
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει τις μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Με σύγχρονο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε ολόκληρη την Ελλάδα και σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες στο εξωτερικό τώρα και όλο τον κόσμο. Συσκευασίες οικοσκευών, γραφείων, αρχείων. Αποθηκεύσεις οικιακών και εταιρικών εξοπλισμών. Ανυψωτικό μηχάνημα. Ελληνικό προσωπικό. Δωρεάν Υπηρεσίες: Αποσυναρμολόγηση των επίπλων. Συσκευασία αυτών καθώς και αποσυσκευασια - επανασυναρμολόγηση με την άφιξή τους στο νέο τους χώρο. Αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Αποσύνδεση φωτιστικών και air condition Κατηγορία Μεταφορές - Μετακομίσεις , Μεταφορική Κωνσταντάτος - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ξεκίνησε τις δραστηριότητές το 1979 στην Αθήνα από τον ΝΕΣΤΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ. Από το 1990 και έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα, δραστηριοποιείται στο χώρο και ο υιός.     

Μένοντας αφοσιωμένη στους πρωταρχικούς της στόχους που αφορούσαν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησής τους, κατόρθωσε μα κατακτήσει κυρίαρχη θέση στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών σε όλη την Ελλάδα.     
 
Σήμερα, η εταιρεία μας με στόλο φορτηγών μετακομίσεων, μεταφορών, ανυψωτικών μηχανημάτων, με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με συνεργάτες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αποτελεί πλέον μια από τις αξιόλογες λύσεις στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει ικανά στελέχη και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. 
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οι οδηγοί, οι συσκευαστές και οι μεταφορείς, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και διακρίνονται για τις ικανότητές τους, το ήθος και την αφοσίωση στην εργασία τους, αλλά και για τον σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της. 
 
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ έχοντας πάντα ως αντικειμενικό της στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησής τους, θέτει ως πρωταρχικούς της στόχους:  

-Την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών 
-Τον σεβασμό προς τους πελάτες της 
-Την άμεση εξυπηρέτηση 
-Tις ανταγωνιστικές τιμές 
-Την τιμιότητα των συναλλαγών 
-Tους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες της 
-Την καλή πίστη 
-Την συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ  
 
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνει τις μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Με σύγχρονο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε ολόκληρη την Ελλάδα... και σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες στο εξωτερικό... τώρα και όλο τον κόσμο.  

Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων, μας βοηθά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές καθ΄όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. 

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  

Αποσυναρμολόγηση των επίπλων. Συσκευασία αυτών καθώς και αποσυσκευασιά - επανασυναρμολόγηση με την άφιξή τους στο νέο τους χώρο  
Αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών - Αποσύνδεση φωτιστικών και air condition .
Αποθηκεύσεις οικιακών & εταιρικών εξοπλισμών  
 
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ προσφέρει τη δυνατότητα της προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσυσκευών, εξοπλισμού γραφείου, αρχείων, εκθεμάτων και διάφορων άλλων αντικειμένων σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες.  
Τα προς αποθήκευση αντικείμενα συσκευάζονται από την «ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ», καταγράφονται σε αναλυτικές λίστες και τοποθετούνται σε χώρους που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ακέραιη διαφύλαξή τους καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής τους. 

ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ  
 
Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει τα πιο σύγχρονα οχήματα μεταφορών και μετακομίσεων για να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών της.  
 
Ο στόλος μας αποτελείται από φορτηγά: 
-Από 1 έως 40 τόνους 
-Ανοιχτά ή κλειστά για μεταφορές ειδικών φορτίων 
-Με υδραυλικές πόρτες 
-Κουρτίνες 
 

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει τα πιο σύγχρονα οχήματα ανυψωτικών μετακομίσεων ικανότητας 33 μέτρων (10 ορόφων) με δυνατότητα ανύψωσης έως 350 κιλά. 
 
 
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ έχει τη δυνατότητα να μεταφεέρει κάθε είδους αντικείμενα που επιθυμείτε, με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης με ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά αυτοκίνητα.  
 
Η τεχνογνωσία που διαθέτει, την καθιστά πρωτοπόρο στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα (πιάνα κ.α.) και επαγγελματικά μηχανήματα.

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΥΛΙΚΑ)  

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε είδη συσκευασίας για την αποφυγή φθορών του οικιακού ή εταιρικού σας εξοπλισμού.  

Κεντρικό κατάστημα
Πλάτωνος 28 - Αθήνα 
Υποκατάστημα
Παλλαδος 5 - Θρακομακεδόνες 
 
Tηλ. 210 5222856
Κινητό τηλ. 6977912720 
e-mail:
[email protected]  

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Μεταφορές - Μετακομίσεις
Επωνυμία επιχείρησης : Μεταφορική Κωνσταντάτος
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Πλάτωνος 28
ΤΚ : 104 41
Τηλ : 210 52 22 856 , 6977 91 27 20
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.konstantatos.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις