Λευκά Ειδη, Αθήνα
spitishop.gr
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η συλλογή μας από λευκά είδη περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από σεντόνια, παπλώματα, κουβερλί, ριχτάρια, πετσέτες, μαξιλάρια, πατάκια, κουρτίνες και πολλά άλλα είδη. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τομέα των λευκών ειδών, πειραματιστείτε με τα χρώματα και ολοκληρώστε τις αγορές σας με ένα κλικ Από Το Σπίτι Για Το Σπίτι.  Κατηγορία Λευκά Ειδη , spitishop.gr - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Λευκά Ειδη
spitishop

Είμαστε μια εισαγωγική - κατασκευαστική εταιρία με τριακονταετή πείρα στον τομέα των λευκών ειδών.  Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Καρόρη 2 στο κέντρο της Αθήνας ενώ στο Περιστέρι (Χρ. Λαδά 37)  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας  βρίσκεται ο τομέας παραγωγής καθώς και παράρτημα διάθεσης των προϊόντων μας.

Σταθερή πολιτική του spitishop.gr είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Κατανοώντας τις συγκυρίες της εποχής έχουμε δημιουργήσει τομέα προσφορών ο όποιος ανανεώνεται διαρκώς παρέχοντας σας τα καλύτερα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

Η συλλογή μας από λευκά είδη περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από σεντόνια, παπλώματα, κουβερλί, ριχτάρια, πετσέτες, μαξιλάρια, πατάκια, κουρτίνες και πολλά άλλα είδη. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τομέα των λευκών ειδών, πειραματιστείτε με τα χρώματα και ολοκληρώστε τις αγορές σας με ένα κλικ Από Το Σπίτι Για Το Σπίτι. 

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Λευκά Ειδη
Επωνυμία επιχείρησης : spitishop.gr
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Καρόρη 2
ΤΚ : 105 51
Τηλ : 211 800 5164
211 400 37 19
Fax : 210 32 55 348
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.spitishop.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις