ZEPPELINHELLAS

κατηγορία επιχείρησης
» Παιδότοποι

Διεύθυνση:
Αφροδιτης 89, Ελληνικό
τκ: 167 77
τηλ:
210-9629323 και 6944-500185
fax:
*
Ιστοσελίδα:
» www.zeppelinhellas.com
email:
» [email protected]

Παιδότοποι, Ελληνικό
ZEPPELINHELLAS
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: H Zeppellin Hellas σχεδιάζει,κατασκευάζει και εξοπλίζει παιδότοπους με φουσκωτά παιχνίδια, παιχνιδοκατασκευές, τραμπολίνο επαγγελματικά,carusell,τρενάκια, soft play μαλακά παιχνίδια, Mini γήπεδα,αυτοκινητάκια,δάπεδα ασφαλείας,τσουλήθρες,κανόνια,τοίχους αναρρίχησης και γενικά ότι χρειάζεται ο παιδότοπος Κατηγορία Παιδότοποι , ZEPPELINHELLAS - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Οι παιδότοποι της Ζeppelin κάνουν τη διαφορά. Η τέχνη στην υπηρεσία και τον εξοπλισμό του παιδότοπου. Παιδότοποι - εξοπλισμός παιδότοπων -παιχνιδοκατασκευές - φουσκωτά παιχνίδια. Σχεδίαση -μελέτη - κατασκευή παιδότοπων. Από την ιδέα στην υλοποίηση και τελικά στη λειτουργία ενός καλοστημένου παιδότοπου.

H ZEPPELIN HELLAS ξεκίνησε το 1990 τη κατασκευή πρώτη στην Ελλάδα σε παιδότοπους, φουσκωτά παιχνίδια- παιχνιδοκατασκευές, τραμπολίνο ,τρενάκια, carousel ,συνεκμεταλλεύσεις χώρων και γενικά ότι αφορά τον εξοπλισμό παιδότοπου. Η ZEPPELIN HELLAS αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του παιδότοπου,ακόμα και τη λειτουργία του χώρου παρέχοντας μοναδικά σχέδια. Το λογότυπο του παιδότοπου, η ιδέα, η επιγραφή, το μπαρ σχεδιάζεται από την εταιρία μας για να δώσουμε τη καλύτερη δυνατή λύση. Τηλεφωνήστε μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ένα πετυχημένο παιδότοπο.

Φιλοσοφία της εταιρίας η καινοτομία και ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: την παραγωγή,τη διάθεση, την τεχνική υποστήριξη. Nα ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών και να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Εκμεταλευτείτε το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. και κερδίστε πόντους με τις νέες καινοτομίες ZEPPELIN.

Πάθος για τελειότητα. Η Ζeppleinhellas έλαβε μέρος στη Διεθνή έκθεση της Ρώμης EAS 2010 από 6-8 Οκτωβρίου. Πολύς κόσμος δοκίμασε και ενδιαφέρθηκε για τα νέα διαδραστικά παιχνίδια που λανσάρει για πρώτη φορά η εταιρία μας.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Παιδότοποι
Επωνυμία επιχείρησης : ZEPPELINHELLAS
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Ελληνικό
Διεύθυνση : Αφροδιτης 89
ΤΚ : 167 77
Τηλ : 210-9629323 και 6944-500185
Fax : *
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.zeppelinhellas.com


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 10 % απο 1 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις