Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Lord of the Dance - από Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση

Κέντρα Διασκέδασης » ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

Ν. Αττικής » Σεπόλια, ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ & Λ.ΙΩΝΙΑΣ 25

Εάν τα θέλετε όλα για την ξεκούραση σας, μέσα στην ημέρα, ή και μετά τη δουλειά, πρέπει να περάσετε από μας ... Το <ύΛάδι στη Φωτιά> έχει χίλια πρόσωπα ... Υπό τους ήχους πολύ καλής μουσικής, θα σας σερβίρουμε καφέ, και αργότερα το καλύτερο ποτό στην περιοχή μας!

Lord of the Dance - από Τζένη

Ένα υπερθέαμα μουσικής και χορού ένα φαινόμενο, που έχουν παρακολουθήσει 50 εκατομμύρια άνθρωποι, τώρα και στην Ελλάδα για να γοητεύσει και το κοινό της Αθήνας.  Το σόου "Lord of the Dance" ένα χορευτικό κοκτέιλ με παραδοσιακού Ιρλανδέζικου χορού διανθισμένου με αρκετά σύγχρονα ποπ στοιχεία, θα βρεθεί από 18 Ιουνίου στο θέατρο Badminton. Σαράντα  Ιρλανδοί χορευτές όσες και οι χώρες που έχει επισκεφθεί ο θίασος, με την εκρηκτική κίνηση τους "αφηγούνται" πάνω στο πάλκο ένα κέλτικο μύθο για τον Don Dorcha και τους πολεμιστές του, που αντιμετωπίζει τον ¶ρχοντα του Χορού (Lord of the Dance), σε μια χορευτική αναμέτρηση μεταξύ Κακού και Καλού. Καρδιά και μυαλό του θιάσου ο Michael Flatley, δημιουργός παραγωγός και χορογράφος του "Lord of the Dance", αλλά συνάμα και τα πιο γρήγορα (χορευτικά) πόδια του κόσμου, με δύο παγκόσμια ρεκόρ Guiness και 35 χορευτικά χτυπήματα το δευτερόλεπτο.

Σαρωτικοί ιρλανδέζικοι ρυθμοί επί σκηνής

Η παραγωγή του "Lord of the Dance" καθιέρωσε τον Michael Flatley, παγκοσμίως. ¶ξιο αναφοράς είναι ότι ο ίδιος είναι δημιουργός και αστέρας του Ιρλανδικού χορευτικού φαινομένου Riverdance, ενώ στις αρχές του 90 συνόδευε στην τουρνέ του την διάσημη μπάντα "The Chieftains". Ήταν και παραμένει ακόμη ο κυριότερος εκφραστής και πιονέρος του Ιρλανδικού χορού, που τον εξέλιξε και τον έκανε ευρέως γνωστό σε όλο τον πλανήτη.

Το πάθος και ο απόλυτος συγχρονισμός παντρεύονται στην φαντασμαγορία του "Lord of the Dance", που έκανε τον Ιρλανδικό χορό ένα παγκόσμιο φαινόμενο με πολλούς θιασώτες και στην Ελλάδα. Ο θίασος αποτελείται απο πρωταθλητές χορευτές στον Ιρλανδέζικο χορό από όλον τον κόσμο που παρουσιάζουν ένα υπερθέαμα παραδοσιακής και μοντέρνας Κέλτικης μουσικής και χορού, με 21 σκηνές γεμάτες ενέργεια  χορό πολύχρωμα κοστούμια μουσική περίτεχνα σκηνικά και πυροτεχνήματα.

Το Lord of the Dance ντεμπουτάρισε στο Δουβλίνο, το καλοκαίρι 96 και αμέσως γνώρισε επιτυχία. ¶ξιο αναφοράς επίσης είναι ότι το σόου έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων του Γουέμπλει κάνοντας 21 παραστάσεις. Σήμερα υπάρχουν δύο μόνιμοι θίασοι ένας για τις Ηνωμένες πολιτείες και ένας για την Ευρώπη.

Η παράσταση ξεκινά με ένα όνειρο του Πνεύματος, μια μαγική νεράιδα, που διαισθάνεται την παρουσία του κακού που έρχεται να αναμετρηθεί με τον ¶ρχοντα του Χορού. Σε μια αόριστη πλοκή ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό, το Πνεύμα κινείται στον χρόνο για να βοηθήσει τον Lord of the Dance να προστατέψει τους μυθικούς ανθρώπους από τον ¶ρχοντα του κακού.

Badmington Theatre

 

 


 Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ - Στους Δρόμους του Πεπρωμένου - Χριστιάννα Λούπα » Νέες Κυκλοφορίες Βιβλίων
Εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ - Στους Δρόμους του Πεπρωμένου - Χριστιάννα Λούπα
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Τα Τσιπουράδικα του Βόλου. » Οι Προτάσεις μας..για στιγμές χαλάρωσης...
Τα Τσιπουράδικα του Βόλου.
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Mamma Mia! - Badminton Theater από 6 έως 25 Μαϊου 2008 » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
Mamma Mia! - Badminton Theater από 6 έως 25 Μαϊου 2008
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, H Λίμνη των Κύκνων - ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
H Λίμνη των Κύκνων - ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Χριστούγεννα στην Αθήνα » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τιμη προσφοράς:
520,00 ¤
Στρώματα Ανατομικά Greco Strom Eden 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
400,00 ¤
Στρώμα Ανατομικό Greco Strom Polyflex 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
120,00 ¤
Στρώμα Ορθοπεδικό Greco Strom Dream 90x190
211 800 7569
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις