Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Ελένη Τσαλιγοπούλου Μetro Live - από Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση

Ξενοδοχεία » VAFIADIS HOTEL

Ν. Αττικής » Χαϊδάρι, Ιερά Οδός 348

Τα Vafiadis Hotels είναι από τις πιο άνετες και ζεστές γωνιές για ημιπαραμονή στο λεκανοπέδιο Αττικής. Διαθέτουμε δωμάτια με Jaccuzzi, στρώματα νερού, air - condition, video & t.v, music programs και ιδιωτικό parking.

Ελένη Τσαλιγοπούλου Μetro Live - από Τζένη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ, ΜΑΖΙ ΤΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΑΞΟΦΩΝΟ Ο DAVID LYNCH

?Παρατηρώ την Ελένη στις πρόβες. Σηκώνεται στις μύτες της, όχι για να ξεφύγει από κάτι αλλά για να ?φτάσει? κάπου εκεί πάνω από τα κεφάλια μας και να μαζέψει μουσικές που μόνο εκείνη ακούει.
Την καμαρώνω. Τραγουδίστρια βιωματική και ιδιαίτερα χαρισματική, για χρόνια τώρα στον καμβά της τέχνης της ανακατεύει χρώμα και φως. Νομίζω ότι μπαίνει στην πιο όμορφη περίοδο της ωριμότητάς της. Αυτής της ωριμότητάς τα δώρα θα σας χαρίσει στην παράσταση αυτή. Εγώ απλά στάθηκα δίπλα της για να μη φοβάται  -γιατί όλοι φοβόμαστε όταν συναντιόμαστε με τον εαυτό μας.?

Τάνια Τσανακλίδου.

Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος αρχίζει. Κάθε Τέλος κι Αρχή. Από την Θεσσαλονίκη ?την πόλη που πρώτη αγκάλιασε την Ελένη Τσαλιγοπούλου και της έδωσε ώθηση για τη μετέπειτα καριέρα στην Αθήνα και στην σκηνή του ΜΕΤΡΟ.
Από την Παρασκευή 2 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων η Ελένη Τσαλιγοπούλου φέρνει στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ μια νέα προσωπική live πρόταση με βασικό άξονα τα τραγούδια του πολύ επιτυχημένου τελευταίου της δίσκου, μια ξεχωριστή νέα μπάντα- στις ενορχηστρώσεις και την κιθάρα ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας- την ανεξάντλητη ενέργεια της, τραγούδια που συστήνουν όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα αλλά και διάθεση να εκπλήξει με απρόσμενες επιλογές τραγουδιών. Διανύοντας την πιο όμορφη περίοδο της ωριμότητάς της φέρνει μαζί της στην σκηνή πλούσιες αποσκευές: τη ζωή τις μνήμες της και τα όνειρά της.
Ο νικητής του φετινού ?Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης? Σταύρος Σιόλας στο πλάι της Ελένης χρωματίζει με την ιδιαίτερη και εκφραστική φωνή του την παράσταση.
Η παρουσία του σαξοφωνίστα David Lynch είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη όπως και η συμμετοχή της υπόλοιπης παρέας,Πάνος Τόλιος τύμπανα, Γρηγόρης Φλέσσας μπάσο, Μανώλης Λούτας πλήκτρα και Ανδρέας Καραντίνης μπουζούκι, στον φρέσκο ήχο και τη νέα ματιά στο υλικό της Ελένης. Την επιμέλεια και την σκηνοθεσία του προγράμματος έχει η Τάνια Τσανακλίδου.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22:30

ΜΕΤΡΟ Live

Κάλβου & Γκύζη 83
Αθήνα Τηλ: 210/6439089 & 6461980
Parking: Γκύζη & ΛομβάρδουΠεριεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ - Στους Δρόμους του Πεπρωμένου - Χριστιάννα Λούπα » Νέες Κυκλοφορίες Βιβλίων
Εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ - Στους Δρόμους του Πεπρωμένου - Χριστιάννα Λούπα
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Τα Τσιπουράδικα του Βόλου. » Οι Προτάσεις μας..για στιγμές χαλάρωσης...
Τα Τσιπουράδικα του Βόλου.
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Mamma Mia! - Badminton Theater από 6 έως 25 Μαϊου 2008 » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
Mamma Mia! - Badminton Theater από 6 έως 25 Μαϊου 2008
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, H Λίμνη των Κύκνων - ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
H Λίμνη των Κύκνων - ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Διασκέδαση, Χριστούγεννα στην Αθήνα » Δελτία Τύπου Εκδηλώσεων
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τιμη προσφοράς:
520,00 €
Στρώματα Ανατομικά Greco Strom Eden 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
400,00 €
Στρώμα Ανατομικό Greco Strom Polyflex 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
120,00 €
Στρώμα Ορθοπεδικό Greco Strom Dream 90x190
211 800 7569
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις