Κέντρα Αισθητικής, Θεσσαλονίκη
ANASSA
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: <P style="TEXT-ALIGN: justify; FONT-FAMILY: Verdana"><SPAN style="COLOR: #0000ff; FONT-WEIGHT: bold">ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ -</SPAN> <SPAN style="COLOR: #ff0000; FONT-WEIGHT: bold">ΔΙΑΤΡΟΦΗ</SPAN>,  οι τρεις βασικοί τομείς υπηρεσιών που παρέχονται ανελλιπώς από το 1980. Επαγγελματικοί ιδιόκτητοι χώροι, στεγάζουν τα  <FONT color=#ff0000>ANASSA</FONT> . Δείτε τις <FONT style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff" color=#0000ff>ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ ...</FONT></P> Κατηγορία Κέντρα Αισθητικής , ANASSA - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Πιστοποιημένα Κέντρα  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο
ΕΝ  ISO 9001


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ , ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ  , ΔΙΑΤΡΟΦΗ, οι τρεις βασικοί τομείς υπηρεσιών που παρέχονται ανελλιπώς από το 1980. Επαγγελματικοί ιδιόκτητοι χώροι, στεγάζουν τα    στην  Θεσσαλονίκη  και τα Γιαννιτσά . Ιδιαίτερα φροντισμένοι εργαστηριακοί χώροι που είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και  απαιτητικές καλλυντικές αγωγές.

Ανιχνεύοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ατόμου, μελετώνται και παρέχονται οι υπηρεσίες των  ,  από τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες τους.

Η συνεχής επαγγελματική παρουσία της Δέσποινας ως πτυχιούχος αισθητικός στην Αισθητική και το Αδυνάτισμα από το 1980 και του Μπάμπη από το 1992, τους βοήθησε να αντιληφθούν τον κενό χώρο υπηρεσιών  μεταξύ του Kλασσικού Εργαστηρίου - Ινστιτούτου  Αισθητικής και της Χειρουργικής Αισθητικής. Αυτόν ακριβώς τον χώρο υπηρεσιών καλύπτουν  τα  .

Τα παιδιά τους, η Μαρία και η Νικολέτα, καλύπτουν σημαντικούς τομείς υπηρεσιών αισθητικής  στα      με εφόδια τις σπουδές αισθητικής, τις μετεκπαιδεύσεις και τα προγραμματισμένα σεμινάρια.

Ο βαθύς καθαρισμός, το βαθύ φυτικό πήλινγκ, αγωγές κατά της ακμής, η αντιμετώπιση της δυσχρωμίας - χλόασμα, η αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων του προσώπου όπως και των επιφανειακών, η δερμοαπόξεση, η ανάπλαση του προσώπου, η αντιμετώπιση της λιπαρότητας του προσώπου, η οξυγονοθεραπεία, είναι καθημερινές υπηρεσίες των κέντρων μας που παρέχονται με την βοήθεια των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων όπως, λέιζερ, φωτόλυση, μικροκρύσταλλοι, μικρορεύματα και μονάδα οξυγόνου. Δημιουργήσαμε μοναδικά προγράμματα για το μακιγιάζ νύφης και τον γαμπρό. Η ριζική αποτρίχωση βασικός τομέας υπηρεσιών, παρέχεται με τελευταίας τεχνολογίας ΦΩΤΟΛΥΣΗ, ΛΕΙΖΕΡ και   ΒΕΛΟΝΑΣ. Η αισθητική σώματος παρέχεται σε υπηρεσίες - αγωγές καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης, του αδυνατίσματος με νέου τύπου μηχανήματα και πιστοποιημένες καλλυντικές αγωγές.

Το τεχνητό μαύρισμα, η τέχνη του νυχιού  και οι υπηρεσίες χαλάρωσης και SPA είναι καθημερινή φροντίδα στα Κέντρα μας.
Το τμήμα Διατροφής - Διαιτολογίας, μία αυτοδύναμη Διαιτολογική Μονάδα με Ιατρό - Παθολόγο και Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, εξυπηρετεί με επιστημονική επάρκεια τα προγράμματα Αδυνατίσματος και υποστηρίζει διατροφολογικά όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Οι υπηρεσίες, οι κανόνες λειτουργίας και οπωσδήποτε η φιλοξενία, παρέχονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο κόστος, αποδίδοντας υψηλές υπηρεσίες στην δυνατή αισθητική παρουσία και την ενεργητική φυσική κατάσταση των φιλοξενουμένων στα   .

Νέα οικονομικά προγράμματα, ιδιαίτερα φροντισμένα, παρέχονται με πλέον  προσιτό κόστος. 

 

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Κέντρα Αισθητικής
Επωνυμία επιχείρησης : ANASSA
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : Μυστακίδη 10
ΤΚ : 542 50
Τηλ : 231 220 9357
2310318415
Fax : 2382027777
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.anassa.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις