Χρυσαφικά - Κοσμήματα, Λαμίας
Folli Follie
προφίλ επιχείρησης

Η Folli Follie είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μόδας. Η Folli Follie δημιουργεί μόδα σε 25 χώρες με περισσότερα από 380 σημεία πώλησης παγκοσμίως.

Η Folli Follie καθιερώθηκε ως πραγματική πρωτοπόρος στην αγορά όταν παρουσίασε μεταξύ των πρώτων συλλογών της, μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων φτιαγμένες από ασήμι και γυαλί murano και στη συνέχεια ολοκληρωμένες συλλογές κοσμημάτων από ατσάλι σε ασημί ή χρυσό χρώμα συνδυασμένο με διαμάντια – μια τάση που ακολούθησαν αργότερα πολλοί. Ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται (ασήμι, ατσάλι, bronze, πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι) και σε ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλες τις ανάγκες, η Folli Follie προσφέρει μια ασύγκριτη γκάμα προϊόντων για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού στυλ.

Το γεγονός ότι τα γυναικεία ρολόγια αποτελούν πλέον καθημερινό αξεσουάρ μόδας κι όχι ακριβό κόσμημα, που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό,συνετέλεσε στη ραγδαία ανάπτυξη κι εδραίωση των ρολογιών FolliFollie στο χώρο της μόδας. Λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού, της υψηλής ποιότητας και της προσιτής τιμής τους, τα ρολόγια της CeramicCollection, της RubberCollection, τα JewelleryWatches και οι τελευταίες συλλογές UrbanSpin και Emotions δεν είναι παρά ελάχιστα από τα ρολόγια FolliFollie που κοσμούν τους γυναικείους καρπούς ανά τον κόσμο. Επιπλέον, ακολουθώντας τις επιταγές της βιομηχανίας της μόδας και τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα για «κύριο» και «δευτερεύον» ρολόι, που ανταποκρίνονται στον έντονο τρόπο ζωής, τον Μάρτιο 2006 η FolliFollie λάνσαρε εκ νέου την ανδρική της συλλογή, δημιουργώντας μια ποικιλία σχεδίων.

Τις σειρές κοσμημάτων και ρολογιών της Folli Follie συμπληρώνουν τα αξεσουάρ μόδας όπως τσάντες, μικρά δερμάτινα αντικείμενα, ζώνες, εσάρπες και γυαλιά ηλίου. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία για «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας», τα ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια διευρύνουν την ταυτότητα της εταιρείας κι έχουν σήμερα αναγνωριστεί ανάμεσα στα πλέον επώνυμα αξεσουάρ.

Όλες οι σειρές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ Folli Follie συμπληρώνουν η μία την άλλη, προσφέροντας μια «ολοκληρωμένη πρόταση μόδας», παρέχοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη, εναλλακτική και φρέσκια εμπειρία στους καταναλωτές ανά τον κόσμο.

Η FolliFollie παρουσιάζει ετησίως δύο κύριες συλλογές, Φθινόπωρο/Χειμώνας και Άνοιξη/Καλοκαίρι, που εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια του χρόνου με special promotions και νέες δημιουργικές προτάσεις. Η έμπειρη σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας αποτελείται μεταξύ άλλων από Ιταλούς, Ελβετούς, κι Έλληνες κορυφαίους σχεδιαστές, που συνεργάζονται για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων συλλογών κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Εξέχουσα θέση στη συλλογή κατέχει η KCollection, η οποία περιλαμβάνει μοναδικά, ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια, υπό την επίβλεψη της κας Καίτης Κουτσολιούτσου. Στόχος των σχεδιαστών μας είναι όχι μόνο να διατηρούν έναν προσανατολισμό που ακολουθεί τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας, αλλά και να τις διαμορφώνουν, μεταφράζοντας τη μόδα στην καθημερινότητα και προσφέροντας ιδιαίτερες, χαρακτηριστικές προτάσεις με τη σφραγίδα της Folli Follie.

Επιπλέον η έμφαση που δίνεται στον ξεχωριστό σχεδιασμό δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που συνθέτουν το image της εταιρείας, όπως η διακόσμηση των καταστημάτων, η παρουσίαση των προϊόντων, η συσκευασία, το προωθητικό υλικό και φυσικά η ολοκληρωμένη επικοινωνιακή στρατηγική. Ως εκ τούτου η καλλιτεχνική ομάδα της εταιρείας σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων επιμελούνται τον «κόσμο της Folli Follie», εξασφαλίζοντας την ομοιογενή, χαρακτηριστική εικόνα της εταιρείας ανάμεσα σε όλα της τα καταστήματα και προϊόντα, καθιστώντας τα άμεσα αναγνωρίσιμα από τον παγκόσμιο καταναλωτή.

Την εμφάνιση της FolliFollie στην απαιτητική ελληνική αγορά κοσμημάτων διαδέχτηκε μια ανεπανάληπτη επιτυχία που ώθησε τους ιδιοκτήτες να διευρύνουν τις κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας και στη συνέχεια να επιδιώξουν την επέκτασή της στις χώρες του εξωτερικού. Μόνο στην Ιαπωνία και την Κίνα η FolliFollie αριθμεί σήμερα περίπου 80 και 70 σημεία πώλησης αντίστοιχα, ενώ συνολικά δραστηριοποιείται σε 25 χώρες με περισσότερα από 380 σημεία πώλησης διεθνώς, και παρουσία στους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους των πιο κοσμοπολίτικων πόλεων του κόσμου: Λονδίνο (NewBondStreet), Τόκιο (Ginza), Παρίσι (RueRoyale), Χονγκ Κονγκ (Central), Νέα Υόρκη (MadisonAvenue), Ντουμπάι, Αθήνα, Πεκίνο, Σεούλ, Χονολουλού. Πέραν από τα ομώνυμα καταστήματα σε σημεία στρατηγικής σημασίας, τα προϊόντα της FolliFollie διατίθενται και σε γνωστά πολυκαταστήματα (shop-in-shop) ανά τον κόσμο, όπως τα Isetan και Takashimaya στην Ιαπωνία, τα Lotte και Hyundai στην Κορέα και τα CorteIngles στην Ισπανία. Η FolliFollie κατέχει τον άμεσο έλεγχο του διεθνούς δικτύου διανομής από την παραγωγή έως τη λιανική πώληση, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές, σε μια προσπάθεια να ανταποκρίνεται στις συνεχείς ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Επιπλέον, η FolliFollie διαθέτει μια πολύ ισχυρή παρουσία στο χώρο του travelretail με σημεία πώλησης σε αναρίθμητα dutyfree αεροδρομίων ανά τον κόσμο όπως του Πεκίνου, του Χονγκ Κονγκ, της Σεούλ, της Αθήνας, του Βανκούβερ, της Ταϊπέι, της Χαβάη, του Γκουάμ μεταξύ άλλων, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται επίσης στις πτήσεις των κυριότερων αεροπορικών εταιρειών, όπως των BritishAirways, Iberia, Aeroflot, CathayPacific, AirChina, ChinaEastern, JapanAirlines, ANAAirlines, KoreanAirlines, QatarAirways, SingaporeAirlines, UnitedAirlines, VirginAtlantic κ.ά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα η FolliFollie διαθέτει περισσότερα από 60 σημεία πώλησης, μεταξύ των οποίων καταστήματα στην Αθήνα και την περιφέρεια, σε εμπορικά κέντρα όπως το TheMallAthens και το AthensHeart, shop-in-shop σε πολυκαταστήματα όπως το Attica, το AtticaGoldenHallκαι το NotosGalleries, ενώ έχει παρουσία και στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανά την Ελλάδα.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Χρυσαφικά - Κοσμήματα
Επωνυμία επιχείρησης : Folli Follie
Νομός : Ν. Φθιώτιδας
Περιοχή : Λαμίας
ΤΚ : 14565
Ιστοσελίδα: : www.follifollie.com

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις