Ενδύματα Γυναικεία, Γλυκά Νερά
Fashion e-Shop
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η Fashion e-Shop είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο της γυναικείας ένδυσης. Τα γυναικεία ρούχα είναι ο μόνος μας στόχος και για αυτό μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Επισκευθείτε το ηλεκτρονικόμας κατάστημα και δείτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας σε : Φορέματα, Μπλούζες-Τοπς, Μπουφάν-Ζακέτες, Πουλόβερ,Παντελόνια,Τζήν Παντελόνια,Φούστες,Πουκάμισα, Μαγιό,Εσώρουχα,Αθλητικά,  Παπούτσια, Αξεσουάρ,Κοσμήματα <br> Κατηγορία Ενδύματα Γυναικεία , Fashion e-Shop - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η Fashion e-Shop είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο της γυναικείας ένδυσης. Τα γυναικεία ρούχα είναι ο μόνος μας στόχος και για αυτό μπορούμε να είμαστε καλύτεροι.

Μέσω διαδικτύου οι αγορές είναι ευχάριστες και σίγουρες, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις, την ανεύρεση parking, το στρίμωγμα και τον εκνευρισμό σε πολυσύχναστα mall, και το κουβάλημα τον εμπορευμάτων ειδικά σε περιόδους εορτών.

Επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει όρια σε τόπο και χρόνο, έτσι μπορεί με την ίδια άνεση να ψωνίζει κάποιος από το κέντρο της Αθήνας άλλα και από το πιό απομακρυσμένο ακριτικό νησί, και αυτό μπορεί να γίνεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ( και Κυριακή),  365 ημέρες τον χρόνο (και στις Αργίες, Εθνικές γιορτές).

Πρέπει όμως να αναπτυχθεί πρώτα μια σχέση εμπιστοσύνης του πελάτη με το κατάστημα γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές παγίδες στον κυβερνοχώρο που πρέπει να αποφεύγουμε και να καταγγέλλουμε όταν τις ανακαλύπτουμε.

H Fashion e-Shop έχει δικό της αποκλειστικό server σε ένα από τα καλύτερα Data Center τις Ευρώπης  δίνοντας εγγυήσεις για 100% χρόνο λειτουργίας (Up Time) και 100% ασφάλεια με τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν διεθνώς (Firewall, anti spam, anti virus).

Η Fashion e-Shop φτιάχτηκε από γυναίκα για γυναίκες και έτσι έχει καλύτερη αίσθηση της γυναικείας εμφάνισης.
Αναζητάμε συνεχώς στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη ευκαιρίες αγορών σε μεγάλες ποσότητες έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά γιατί δεν έχουμε φυσικά καταστήματα και έτσι δεν μεταφέρουμε το λειτουργικό κόστος των  καταστημάτων μας στις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους παράδοσης και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, έτσι δεν αναλαμβάνουμε εμείς τις παραδόσεις ούτε και μέσα στην Αθήνα αλλά συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες courier που κάνουν καλύτερα και γρηγορότερα αυτήν την δουλειά.

Έχουμε λοιπόν μόνο ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι δεν αγόρασαν μόνο μια φορά από την Fashion e-Shop αλλά μας εμπιστεύονται σε κάθε ανάγκη ένδυσής τους.

Επισκευθείτε το ηλεκτρονικόμας κατάστημα και δείτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας σε :
  • Φορέματα
  • Μπλούζες-Τοπς
  • Μπουφάν-Ζακέτες
  • Πουλόβερ
  • Παντελόνια
  • Τζήν Παντελόνια
  • Φούστες
  • Πουκάμισα
  • Μαγιό
  • Εσώρουχα
  • Αθλητικά
  • Παπούτσια
  • Αξεσουάρ
  • Κοσμήματα

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ενδύματα Γυναικεία
Επωνυμία επιχείρησης : Fashion e-Shop
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Γλυκά Νερά
Διεύθυνση : Κανάρη 42-46
ΤΚ : 15 354
Τηλ : 211 800 5673
210 66 59 257
Fax : 210 66 59 257
Ιστοσελίδα: : www.fashioneshop.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις