Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα, Νίκαια
Shop4less.gr
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: To Shop4less, είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό κατάστημα, πmε είδη οικιακής χρήσης, με πάνω απο 30 χρόνια παρουσίας και επιτυχούς δραστηριότητας στο χώρο.Στό κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε προιόντα για το σπίτι, όπως είδη προικός, διακοσμητικά, έπιπλα, ηλεκτρικά, αλλά και προιόντα για εσας και τους αγαπημένους σας οπως ρούχα , κοσμήματα, αρώματα ,αξεσουάρ, είδη περιποιήσης, ένδυσης και υπόδυσης.Κάντε τις αγορές σας χωρίς κόπο και με το δυνατόν λιγότερο κόστος. Κατηγορία Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα , Shop4less.gr - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com


To Shop4less, είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό κατάστημα, που αποτελεί προέκταση των δραστηριοτήτων της Elegant Lines,μιάς από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες σε είδη οικιακής χρήσης, με πάνω απο 30 χρόνια παρουσίας και επιτυχούς δραστηριότητας στο χώρο.

Στόχος του Shop4less είναι να δώσει στον καταναλωτή την ευκαιρία να κάνει τις αγορές του σε επώνυμα και εγγυημένα προιόντα, ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα.

Συνεργαζόμενοι με ελληνικούς οίκους αλλά και οίκους του εξωτερικού, το shop4less, μπορεί να σας προσφέρει προϊόντα για το σπίτι, όπως είδη προικός, διακοσμητικά, έπιπλα, ηλεκτρικά, αλλά και προιόντα για εσας και τους αγαπημένους σας οπως ρούχα , κοσμήματα, αρώματα ,αξεσουάρ, είδη περιποιήσης, ένδυσης και υπόδυσης.

Το Shop4less πρωτοπορεί καθώς είναι το μοναδικό e-shop που προσφέρει στα είδη σπιτιού την υπηρεσία At Home Presentation, μια υπηρεσία που δίνει τη δυαντότητα στον ενδιαφερόμενο αγοραστή να δει, χωρις να χρειαστεί να βγεί απο το σπίτι του, το προιόν που επιθυμεί και να αγοράσει με μία κατ` οίκον παρουσίαση από εξειδικευμένο αντιπρόσωπο της εταιρείας μας. ( η υπηρεσία προσφέρεται προς το παρόν μόνο για τη περιοχή της Αττικής).

Στόχος μας είναι, να καλύψουμε τις ανάγκες του υποψήφιου πελάτη, και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης και ανανέωσης τόσο του σπιτιού όσο και της διάθεσης του.

Ετσι οπουδήποτε κι αν κατοικείτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας έκθεση, και να δείτε ένα μεγάλο μέρος των προιόντων μας από τα πιο μικρά και οικονομικά μέχρι τα πιο μεγάλα και πολυτελή.

Το εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη σύστημα πλοήγησης του Shop4less. gr, θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε εύκολα και γρήγορα στα προϊόντα  του ενδιαφέροντός σας μέσα απο την άνεση του σπιτιου σας, χωρίς να νοιάζεστε για τα ωράρια της αγοράς, χωρίς κόπο και με το δυνατόν λιγότερο κόστος.

Βασική μας αξία είναι η προσοφρά ποιοτικών προιόντων και υπηρεσιών, που ξεκινά απο την εμπειρία της περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  μέχρι την παράδοση του προιόντος και την παροχή συμβουλών απο το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα
Επωνυμία επιχείρησης : Shop4less.gr
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Νίκαια
Διεύθυνση : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 366
ΤΚ : 18452
Τηλ : 2118004943
Fax : 2104911623
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.shop4less.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις