Days4u

κατηγορία επιχείρησης
» Δώρα Εμπειρίας

Αχαρνές ( Μενίδι )
τκ: 13671
Ιστοσελίδα:
» www.days4u.gr

Δώρα Εμπειρίας, Αχαρνές ( Μενίδι )
Days4u
προφίλ επιχείρησης

Το Days4u είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές εμπειρίες σε συσκευασία δώρου, κάτι που εμείς ονομάζουμε... "Δώρα Εμπειρίας". Το e-shop μας λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2008 και από τότε μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι έλυσαν το γνωστό "πρόβλημα" του δώρου και προσέφεραν μοναδικές Εμπειρίες στους φίλους και την οικογένειά τους! Στόχος μας είναι να διαδώσουμε τα Δώρα Εμπειρίας και να αλλάξουμε την παραδοσιακή έννοια του δώρου στην Ελλάδα.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Στο Days4u θέλουμε πάντα να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα τις εξής 3 βασικές αρχές μας:

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ/ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Τα Δώρα Εμπειρίας του Days4u είναι μοναδικά Πακέτα Εμπειριών, σχεδιασμένα από εμάς σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, οι οποίοι είναι φυσικά ειδικοί, ο καθένας στον τομέα του. Όλοι οι προμηθευτές του Days4u είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έχουν πολύχρονη πείρα στην υπηρεσία που προσφέρουν και κατέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για αυτό. Έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας όχι μόνο ότι θα βρούνε σε εμάς τις πιο απίστευτες και μοναδικές Εμπειρίες, αλλά αυτές θα οργανωθούν από τους καλύτερους ανθρώπους του χώρου με υψηλά ποιοτικά standard, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ασφάλεια.

ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ

Το Days4u δε δραστηριοποιείται μόνο στην παροχή υπηρεσιών Δώρων Εμπειρίας σε μεμονωμένους πελάτες. Τα εταιρικά Δώρα Εμπειρίας είναι πλέον πολύ διαδεδομένα παγκοσμίως και οι μεγαλύτερες εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να αναπτύξουν σχέσεις με τους συνεργάτες τους και για να κινητοποιήσουν το προσωπικό τους. Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τα εταιρικά Πακέτα Εμπειρίας, δείτε την ενότητα Εταιρικά Δώρα.


Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Δώρα Εμπειρίας
Επωνυμία επιχείρησης : Days4u
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αχαρνές ( Μενίδι )
ΤΚ : 13671
Ιστοσελίδα: : www.days4u.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις