Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα, Αθήνα
MelinaMay
προφίλ επιχείρησης

Το MelinaMay.com είναι ένα δωρεάν club που διοργανώνει online προσφορές γνωστών brands. Επιπλέον είμαστε μια online πλατφόρμα που επιτρέπει τους προμηθευτές/μάρκες να διακινήσουν και να πουλήσουν ένα μεγάλο μέρος του αποθέματος τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πολύς χρόνος, πολύ σκληρή δουλειά, και πολύ μεγάλη επένδυση έχει γίνει για να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λειτουργεί όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται στην προώθηση γνωστών brands από διαφορετικές προϊόντικες κατηγορίες.

Η ομάδα του Melinamay.com αποτελείται από ανθρώπους του χώρου του internet, της μόδας και των αγορών. Σκοπός μας είναι να αναζητούμε και να βρίσκουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Το MelinaMay.com μπορεί να υποδεχθεί προϊόντα από πολλές διαφορετικές κατηγορίες όπως, ένδυσης & υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, παιδικά προϊόντα, είδη σπιτιού και πολλά άλλα.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις αγορές σας παιχνίδι!

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσα από το MelinaMay.com είναι 100% αυθεντικά & ολοκαίνουργια και δουλεύουμε πολύ κοντά με τους προμηθευτές μας για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές για εσάς.

Το concept του ηλεκτρονικού καταστήματος MelinaMay.com είναι η πώληση αυθεντικών, ολοκαίνουργιων προϊόντων, παλαιότερης ή νέας σεζόν, στις original συσκευασίες τους σε τιμές πέρα από κάθε φαντασία, που εξασφαλίζουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας.

H Melina May Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργεία του MelinaMay.com το 2010 και ανήκει στις internet δραστηριότητες της Προοπτική Συμμετοχών Α.Ε. Melina May S.A started its operation with MelinaMay.com on 2010 and it belongs to Prooptiki Holdings S.A., an investor in internet ventures.

Τέλος η MelinaMay A.E είναι μέλος της  Ένωσης Εταιρειών Πωλήσεων από Απόσταση και Αμεσου Μάρκετινγκ (ΕΠΑΜ), σκοπός της οποίας είναι η εξυγίανση και ανάπτυξη του εμπορίου που διενεργείται από απόσταση και η προστασία του καταναλωτή.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα
Επωνυμία επιχείρησης : MelinaMay
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
ΤΚ : 10671
Ιστοσελίδα: : www.melinamay.com

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις