Ένδυση - Υπόδηση, Μαρούσι
LA REDOUTE
προφίλ επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στον πληρέστερο κατάλογο μόδας με δημιουργίες La Redoute και άλλες επώνυμες μάρκες για όλη την οικογένεια.

- Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τάσεις της γαλλικής μόδας στις καλύτερες τιμές, με την καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά... απευθείας στο χώρο που επιθυμούν!

- Στην La Redoute αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας καθημερινά με στόχο να είμαστε κοντά σας με τον καλύτερο τρόπο. Επενδύουμε στη δημιουργικότητα, την ποιότητα, την καινοτομία και σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

- Η φιλοσοφία της La Redoute εμπεριέχει επίσης την έννοια της κοινωνικής υπευθυνότητας που εκφράζεται με πολλαπλούς τρόπους:

α. Απαιτούμε από τους προμηθευτές μας να λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του ILO (Διεθνής Οργανισμός Εργασίας) όσον αφορά τις συνθήκες, τους όρους εργασίας και την απαγόρευση της παιδικής και καταναγκαστικής εργασίας.

β. Χρησιμοποιούμε χαρτί που προέρχεται από βιώσιμες πηγές στο μεγαλύτερο ποσοστό του ενώ και οι προμηθευτές μας έχουν λάβει ISO-14001 για τα περιβαλλοντικά συστήματα διαχείρισης τους.

γ. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες παραγωγής Βιολογικών υλικών με σεβασμό στο περιβάλλον.

δ. Με την δική σας συνεισφορά ενισχύουμε το έργο μη κυβερνητικών φιλανθρωπικών οργανώσεων όπως τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.

Ο Δεκάλογος ικανοποίησης και εξυπηρέτησης των Πελατών μας

1. Ο κατάλογος La Redoute είναι ο μεγαλύτερος και πληρέστερος κατάλογος που κυκλοφορεί στην Ευρώπη για αγορές στο σπίτι.

2. Αναζητούμε και εξασφαλίζουμε συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές και μεγάλες μάρκες στο χώρο της μόδας και σας προσφέρουμε επώνυμες δημιουργίες σε προσιτές τιμές.

3. Είναι μοναδικό πλεονέκτημα της La Redoute να σας προσφέρει τα είδη της σε προσιτές τιμές και χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

4. Στα Εργαστήρια της La Redoute πραγματοποιούμε όλους τους ελέγχους των υφασμάτων των ειδών μας σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεθνών προδιαγραφών ISO. Η περιγραφή των υλικών μας μέσα στο κατάλογο είναι απολύτως ακριβής.

5. Δοκιμάστε τα είδη που παραγγείλατε και εάν κάποιο είδος δεν σας αρέσει ή αλλάξατε γνώμη, μη διστάσετε. Μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημέρες και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Αυτό εννοούμε στην La Redoute "100% εγγύηση απόλυτης ικανοποίησης αγορών".

6. Ο κατάλογος La Redoute "επισκέπτεται" εκατομμύρια σπίτια στην Ευρώπη και την Αμερική. Η οργάνωση της καλής διαχείρισης της παραγγελίας σας είναι απολύτως κρίσιμη για εμάς, χωρίς να παραβλέπουμε την επιθυμία σας για άμεση παραλαβή.

7. Επιλέξτε εσείς τον τρόπο παραγγελίας. Κάντε τις παραγγελίες σας στο laredoute.gr 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα, τηλεφωνικώς  μέσω φάξ , είτε μέσω της Ιστοσελίδας.

8. Επιλέξτε εσείς τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας: είτε μετρητοίς (αντικαταβολή), είτε με πιστωτική κάρτα. Όλα τα δέματα συνοδεύονται από λεπτομερή απόδειξη λιανικής πώλησης και από ένα δελτίο πληρωμής.

9. Δεσμευόμαστε απέναντί σας για την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών και ακολουθούμε απολύτως τις υποχρεώσεις που μας επιβάλει η νομοθεσία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

10. Η La Redoute, ως μέλος της EMOTA (European Mail Order and Distance Selling Trade Association) δεσμεύεται και σέβεται τον κώδικα δεοντολογίας πράγμα που σας εγγυάται ότι θα πραγματοποιήσετε σωστές αγορές από μία αξιόπιστη εταιρεία.

Η La Redoute είναι μέλος της ένωσης Επιχειρήσεων Πωλήσεων από Απόσταση και Άμεσου Marketing ΕΠΑΜ.

Ας παίξουμε με τη μόδα!

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ένδυση - Υπόδηση
Επωνυμία επιχείρησης : LA REDOUTE
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Μαρούσι
Ιστοσελίδα: : www.laredoute.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις