Ένδυση - Υπόδηση, Παγκράτι
StarBags
προφίλ επιχείρησης

Μέσα από τις σχέσεις εμπιστοσύνης γεννιούνται τα πιο αυθεντικά προϊόντα. Και η δική μας σχέση εμπιστοσύνης έδωσε φτερά στο www.starbags.gr να εξελιχθεί, να ωριμάσει, να μετουσιωθεί στην αγαπημένη, σχεδόν καθημερινή συνήθεια χιλιάδων γυναικών.

Είμαστε λοιπόν κοντά σας, εμπνευσμένοι και δυνατοί, με μια νέα, υπέροχη, ανανεωμένη συλλογή από σπάνιες τσάντες προς ενοικίαση και πολύτιμα είδη προς πώληση σε απίστευτες τιμές.

Πρωταγωνίστριες σε κάθε γυναικεία έξοδο, επαγγελματική, κοινωνική ή ψυχαγωγική, οι όμορφες τσάντες προσδίδουν τη γοητεία που δεν συναγωνίζεται κανένα ρούχο, κανένα αξεσουάρ. Και μπορούμε να τις έχουμε στην πόρτα σας, γρήγορα, διακριτικά και υπεύθυνα.

Με ένα τεράστιο διεθνές εμπορικό δίκτυο είμαστε πλέον σε θέση να παρακολουθούμε πιο στενά τις εξελίξεις στη μόδα, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και να βρίσκουμε άμεσα αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε να αποκτήσετε.

Διαθέτοντας πλέον την πείρα που μόνο η πολυετής αφοσίωση στη δουλειά μπορεί να δώσει, καθώς και ένα πελατολόγιο εκατοντάδων φίλων, αλλά κυρίως διατηρώντας το προνόμιο να είμαστε μοναδικοί και μόνοι στις ενοικιάσεις αυθεντικών προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

Μετατρέψαμε το απρόσωπο σε "δικό μας", μεταμορφώσαμε την πολυτέλεια σε καθημερινότητα, κάναμε το αστρονομικό οικονομικό και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα.

Οι εντυπώσεις σας μας τιμούν, χαιρόμαστε να ειμαστε αρωγός σας στη δύσκολη μάχη των εντυπώσεων κι αισθανόμαστε περήφανοι που μαζί χτίζουμε μια όμορφη καθημερινότητα με στυλιστική αυτοπεποίθηση.

Η μόδα, η πολυτέλεια, η κομψότητα, αλλά και η οικονομία άλλωστε, είναι γένους θηλυκού!

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ένδυση - Υπόδηση
Επωνυμία επιχείρησης : StarBags
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Παγκράτι
Ιστοσελίδα: : www.starbags.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις