Είδη Υγιεινής, Σαλαμίνα
ΛΑΜΠΡΟΣ Α/ΦΕΣ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΗ Ο.Ε
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η εταιρεία των αδελφών ΦΩΤΗ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1960 από τον πατέρα τους ΛΑΜΠΡΟ και στεγάστηκε στο γνωστό κατάστημα της Λ. Σαλαμίνος 91. Το αντικείμενο αρχικά ήταν η διάθεση στον Έλληνα ιδιώτη και εργολάβο-κατασκευαστή οικοδομών ενός ευρέως φάσματος προϊόντων που περιλάμβανε μάρμαρα και γρανίτες όλων των ειδών επεξεργασμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αισθητική της εποχής. Κατηγορία Είδη Υγιεινής , ΛΑΜΠΡΟΣ Α/ΦΕΣ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΗ Ο.Ε - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Το ενδιαφέρον και η εμπειρία γύρω από την οικοδομική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τη συνεχώς εξελισσόμενη και διευρυνόμενη αγορά στρέφει το ενδιαφέρον της εταιρείας από τον Ιούνιο του 2011 προς την εμπορία πλακιδίων - ειδών υγιεινής και την εισαγωγή των προϊόντων αυτών από μεγάλους και επώνυμους ευρωπαϊκούς (ιταλικούς κατά κύριο λόγο, αλλά και ισπανικούς) οίκους.

Στο τέλος λοιπόν της πρώτης πενταετίας της νέας δραστηριότητας της, το όνομα των αδελφών ΦΩΤΗ με διακριτικό τίτλο `ΛΑΜΠΡΟΣ` ταυτίστηκε με την ποιότητα και την ποικιλία στο πλακάκι τοίχου και δαπέδου.

Η δεκαετία του 2000 και με την αλματώδη αύξηση των δραστηριοτήτων μας, μας βρίσκει στην αναζήτηση νέων ιδιόκτητων χώρων για έκθεση και αποθήκευση των προϊόντων μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε: είδη μπάνιου, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου σε προσιτές τιμές! Συγκεκριμένα θα βρείτε: - Μπαταρίες (Λουτρού, Νιπτήρα, Νεροχύτη, Ντουζιέρας, Μπιντέ) - Πορσελάνες (Λεκάνες με καζανάκι, Λεκάνες σκέτες, Κανονικούς Νιπτήρες, Νιπτήρες Επικαθήμενους,Νιπτήρες γυάλινους, Κολώνες Νιπτήρων, Μπιντέ, Καζανάκι, Ουρητήριο) - Έπιπλα Μπάνιου (Πάγκο με νιπτήρα επικαθήμενο, Πάγκο με νιπτήρα κρεμαστό, Πάγκο με νιπτήρα ρουστίκ, Γιάλινα/Inox έπιπλα, Ερμάρια-Ντουλάπια, Κουτί Α Βοηθειών - Μπανιέρες - Ντουζιέρες - Καμπίνες - Καθρέπτες - Αξεσουάρ Μπάνιου (Dispenser, Άγκιστρο, Ανταλακτικά, Απλίκες, Εταζέρες, Κρίκους, Ξενοδοχειακά Αξεσουάρ, Πετσετοθήκη, Πιγκάλ, Ποτηροθήκη, Ραφιέρα, Σαπουνοθήκη, Σεσουάρ-Στεγνωτήρας, Σπογγοθήκη, Χαρτοθήκη, Χαρτοδοχείο) - Νεροχύτες - Έπιπλα Κουζίνας - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες - Φιλτρα νερού - Θερμαντικά Σώματα-υπεριωδους INFRA-RED PANEL οικονομίας ρεύματος

Περισσότερες πληροφορίες στο e-shop: www.e-plakaki.gr - email:[email protected]

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Είδη Υγιεινής
Επωνυμία επιχείρησης : ΛΑΜΠΡΟΣ Α/ΦΕΣ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΗ Ο.Ε
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Σαλαμίνα
Διεύθυνση : Λεωφ. Αιαντείου 160
ΤΚ : 18900
Τηλ : 211 800 2667
210 46 70 202
Fax : 210 46 70 089
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.e-plakaki.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 100 % απο 1 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις