Τατουάζ, Αθήνα
Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η εταιρεία BIOCOLOURS ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Μάιο του 2003 έπειτα από ενδελεχή και λεπτομερή έρευνα της αντίστοιχης αγοράς των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και την επίμονη και επίπονη προσπάθεια της ιδρύτριάς της κ. Γιαννούλη Σταυρούλας, η οποία απασχολείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, πάνω από μια δεκαετία.Οι σειρές των προϊόντων της εταιρείας BIOCOLOURS καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς φυσικών & πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος καθώς και επιλεγμένων προϊόντων Make-Up βασισμένων αποκλειστικά σε βάσεις ορυκτών μετάλλων. Κατηγορία Τατουάζ , Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

BIOCOLOURS
Επαγγελματικά σεμινάρια μόνιμου μακιγιάζ
Επαγγελματικά σεμινάρια καλλιτεχνικού τατουάζ
Επαγγελματικά σεμινάρια μακιγιάζ

Η εταιρεία BIOCOLOURS ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Μάιο του 2003 έπειτα από ενδελεχή και λεπτομερή έρευνα της αντίστοιχης αγοράς των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και την επίμονη και επίπονη προσπάθεια της ιδρύτριάς της κ. Γιαννούλη Σταυρούλας, η οποία απασχολείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, πάνω από μια δεκαετία.
Οι σειρές των προϊόντων της εταιρείας BIOCOLOURS καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς φυσικών & πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος καθώς και επιλεγμένων προϊόντων Make-Up βασισμένων αποκλειστικά σε βάσεις ορυκτών μετάλλων.

Στο χώρο των παρερχομένων υπηρεσιών ομορφιάς η εταιρεία BIOCOLOURS προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών περιποίησης και ευεξίας προσώπου και σώματος όπως επίσης υπηρεσιών για μόνιμο, Ημιμόνιμο και Καλλιτεχνικό Tattoo καλυπτόμενες από αυστηρά ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η εταιρεία BIOCOLOURS στοχεύει στην κατάκτηση ενός σημαντικού μεριδίου της αγοράς φυσικών - βιολογικών καλλυντικών προϊόντων (BIO), μέσω της μετάδοσης στην/ον συνειδητό επαγγελματία Αισθητικό του Κέντρου Ομορφιάς, Spa ή Διαιτολογικού Κέντρου, της απαιτούμενης τεχνογνωσίας και τεχνικής κατάρτισης, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και με πλήρη κατανόηση σε κάθε εξειδικευμένη περίπτωση δίνοντας την κατάλληλη και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση.

Τι είναι η Μικροχρωμάτωση ή Μόνιμο Μακιγιάζ;
Το μόνιμο μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στη μηχανική μικρό-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.
Αφού περάσει το πρώτο διάστημα φιξαρίσματος που συνήθως διαρκεί γύρω στις οκτώ ημέρες, οι χρωστικές ουσίες μένουν οριστικά κάτω από την επιδερμίδα. Ωστόσο, πρέπει να περάσουν 20 – 30 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί τελείως η διαδικασία. Σ’ αυτή την περίοδο το χρώμα μπορεί να έχει σημαντικές διακυμάνσεις. Πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά μια σειρά υποδείξεων για να εμφυτευτεί οριστικά η χρωστική ουσία και να παραμείνει για περίπου δύο χρόνια. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμά μας θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα χρόνο.
Μετά τον ένα χρόνο και προτού εξαφανιστεί εντελώς, μπορούν να γίνουν επαναλήψεις προκειμένου να διατηρηθεί στην ίδια κατάσταση για πολύ περισσότερο διάστημα.

Ποιους εξυπηρετεί;
Τα άτομα που δεν έχουν χρόνο για την περιποίησή τους, καθώς μπορούν να κολυμπήσουν, να ιδρώσουν ή να κάνουν μπάνιο χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή σβηστεί. Για παράδειγμα άτομα που:
- Χρησιμοποιούν φακούς επαφής.
- Υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά.
- Έχουν προβλήματα όρασης και δυσκολεύονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
- Έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους.
- Έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη.

Είναι επώδυνο;
ΟΧΙ, διότι πραγματοποιείται με την βοήθεια καταπραϋντικών προϊόντων, και ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ σύντομος.

Είναι βλαβερό για την υγεία;
ΟΧΙ, διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες και παρασκευάζονται με βάση το οξείδιο του σιδήρου, το οποίο είναι ακίνδυνο για το δέρμα. Επιπλέον, το εγγυώνται πολλά χρόνια ερευνών στον ιατρικό χώρο.

Θα μπορέσω να δώσω αίμα;
ΝΑΙ, εξαιτίας του ότι οι χρωστικές ουσίες παραμένουν στο δέρμα και η διαδικασία πραγματοποιείται με την κατάλληλη αντισηψία.

Θα φύγει από τη μόδα;
ΟΧΙ, γιατί δεν είναι μακιγιάζ. Είναι μια περιποίηση που τονίζει και εναρμονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Εφαρμογές της μικροχρωμάτωσης ή μόνιμου μακιγιάζ.
Οι εφαρμογές του μόνιμου μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωσης είναι πολλαπλές και ποικίλες και μπορούν να γίνουν είτε για λόγους καλλωπισμού είτε διόρθωσης ελαττωμάτων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι αιτία συγκεκριμένων σωματικών συμπλεγμάτων. Μπορούμε να διακρίνουμε τις παρακάτω εφαρμογές:
ΦΡΥΔΙΑ
-Καλλωπισμός: Επεκτείνοντας τα ή δίνοντας τους την πιο κατάλληλη γωνία ή φόρμα για κάθε φυσιογνωμικό τύπο.
-Διόρθωση: αλωπεκίαση, ουλές, παραμορφώσεις.
ΧΕΙΛΗ
-Καλλωπισμός: Σχήμα και γέμισμα για να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα και το χρώμα τους. Αύξηση υπερβολικά λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών. Επικάλυψη ρυτίδων γύρω από τα χείλη.
-Διόρθωση: Ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές, έλλειψη χρώματος στη βλεννογόνο.
ΜΑΤΙΑ
-Καλλωπισμός: Αύξηση του μεγέθους των βλεφαρίδων.
-Διόρθωση: Διόρθωση της γραμμής του ματιού προσδίδοντας του μεγαλύτερη εκφραστικότητα.
ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-Ανακατασκευές των διάκενων ιστού του μαστού.
-Ουλές
-Τριχοειδείς αλωπεκιάσεις
-Ραβδώσεις
-Λαγόστομα
-Δυσχρωμίες

Συνήθεις Ερωτήσεις & Απορίες Σχετικά Με Το Piercing:

Θα πονέσω;
Όχι τόσο όσο νομίζετε! To piercing δεν είναι μια επώδυνη εμπειρία είναι απλώς μια διαφορετική. Τέλος, ας μην ξεχνάμε η διαδικασία του PIERCING (η διάτρηση με τη βελόνα), διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα ενώ το νέο σας σκουλαρίκι θα διακοσμεί το σώμα σας για όσο εσείς επιθυμείτε.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επουλωθεί;
Κάθε ανατομική περιοχή του σώματος έχει τη δική της μοναδική περίοδο επούλωσης και προόδου. Τα στοματικά piercings και τα piercings του προσώπου τείνουν να επουλώνονται γρηγορότερα ενώ άλλα όπως αυτά του χόνδρου και των γεννητικών οργάνων τείνουν να επουλώνονται αργότερα. Επίσης σε κάθε άτομο η επούλωση διαφέρει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(φύλλο, ηλικία, τύπος δέρματος κτλ).

Κι αν ένα Studio Piercing δεν φαίνεται αρκετά καθαρό; O Piercer δεν φορά γάντια; Δεν χρησιμοποιεί αποστειρωμένες βελόνες και κοσμήματα ή απλά δεν φέρεται σωστά(δεν απαντά στις απορίες μου, κάνει χρήση αλκοόλ κτλ);

Μεταβολή και ΔΡΟΜΟ! Δεν έχετε κανένα λόγο να εμπιστεύεστε τη σωματική σας ακεραιότητα σε κακής ποιότητας μαγαζιά και ανεύθυνους "Piercers". Δεν παίζουμε με την υγεία μας. Όταν αποφασίσετε να κάνετε piercing έχετε πολλές επιλογές. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα studios που τηρούν τους κανόνες υγιεινής και είναι φιλικά με τους πελάτες.

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω κατά την περίοδο επούλωσης;
Προσπαθούμε να διατηρούμε το piercing ΠΑΝΤΑ καθαρό πλένοντας απαλά με ένα ήπιο αντιμικροβιακό σαπούνι και ΠΟΛΥ κρύο νερό. Στα piercings κορμού(ρώγα, αφαλός) και γεννητικών οργάνων προτιμήστε υφάσματα ελαφριά και όχι εφαρμοστά ή συνθετικά. Στα piercings προσώπου μην χρησιμοποιείτε make up, κρέμες και καλλυντικά. Στα στοματικά piercings και της γλώσσας θα πρέπει να αποφύγετε για λίγο τα φιλιά και το αλκοόλ γιατί απαγορεύονται αυστηρά, και να κάνετε πλύσεις με αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα κάθε φορά πού τρώτε για να έχετε μια σωστή και γρήγορη επούλωση.

Γιατί πρέπει να αρχίσω με ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο ή χρυσό σκουλαρίκι;
Τα υλικά αυτά έχουν χαμηλό βαθμό οξείδωσης και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να σκουριάσουν, έχουν υψηλά επίπεδα αντοχής ώστε να υπόκεινται σε διαδικασίες αποστείρωσης(121C), είναι μή πορώδη υλικά και είναι τα καλύτερα για να αποτρέψουν δυσμενείς αντιδράσεις στο νέο αντικείμενο από το σώμα σας.

Μετά από πόσο καιρό μπορώ να αλλάξω το αρχικό σκουλαρίκι;
Ανάλογα με την επούλωση, αυτή η περίοδος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Μια καλή συμβουλή είναι να περιμένετε ωσότου το piercing σας να μην είναι πια ευαίσθητο, να μπορείτε δηλαδή να το "παίξετε" με το χέρι σας και να το γυρίσετε χωρίς να νοιώσετε τον παραμικρό πόνο. Σ`αυτό το σημείο μπορείτε να αλλάξετε το κόσμημα, διαλέγοντας καλά υλικά στα οποία δεν είστε αλλεργικοί και κάνετε την αλλαγή προσεχτικά, φροντίζοντας ΠΡΩΤΑ να έχετε περάσει με απολυμαντικό το δεύτερο σκουλαρίκι.

Για πόσο καιρό μπορώ να βγάλω το σκουλαρίκι χωρίς να κλείσει η τρύπα?
Αυτό εξαρτάται αφού κάθε τρύπα έχει διαφορετική διάρκεια ζωής χωρίς το σκουλαρίκι. Για παράδειγμα αν βγάλετε το σκουλαρίκι από τρύπα που δεν έχει επουλωθεί αυτή θα κλείσει αμέσως. Απ΄την άλλη μια επουλωμένη τρύπα σε αυτί μένει βδομάδες ανοιχτή χωρίς σκουλαρίκι. Αν κάποιος θέλει να αφαιρέσει το σκουλαρίκι χωρίς να κλείσει η τρύπα (π.χ. αθλητές ή λόγω εργασίας), υπάρχουν ειδικά σκουλαρίκια με ακρυλικά εφαρμοστά άκρα στο χρώμα του δέρματος ή διαφανή από νάιλον που είναι σχεδόν αόρατα.

Αν το βαρεθώ, θα αφήσει σημάδι;
Αν αλλάξετε γνώμη κατά τη διάρκεια της επούλωσης δεν θα αφήσει σχεδόν καθόλου σημάδι. Αν το piercing έχει επουλωθεί σωστά και δεν έχει μετακινηθεί ή κατέβει από το βάρος της μπάρας ή από τράβηγμα, αυτό που θα μείνει είναι δύο κουκκίδες(τα σημεία εισαγωγής του σκουλαρικιού) που με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται πιο αχνά. Οι μεν κοπέλες μπορούν να το καλύψουν με make up οι δε άντρες με τα γένια. Γενικά τα σημάδια από το piercing είναι μικρότερα και πιο δυσδιάκριτα από ένα σπυράκι η μια ελιά. Δεν προεξέχουν από το δέρμα και δεν δημιουργούν δυσχρωμίες.

Εντείνουν τα piercings την αισθαντικότητα στην περιοχή της εφαρμογής;
Ναι, ενώ τα piercings σε κάνουν πιο ανήσυχο και προσεκτικό για την περιοχή αυτή, υπάρχουν σίγουρα κάποια που αυξάνουν την αισθαντικότητα περισσότερο από άλλα, και αυτό γιατί οι περιοχές αυτές βρίθουν νευρικών απολήξεων. Συνήθως αυτές είναι στη γλώσσα, στον αφαλό, στις ρώγες και στα γεννητικά όργανα.

Θα μπορώ να θηλάσω αν κάνω piercing στις ρώγες;
Εφόσον το piercing έχει επουλωθεί δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα στο θηλασμό. Η ρώγα έχει πολλές απολήξεις από μαστικούς αδένες. Αν το piercing είναι στη βάση της ρώγας το κόσμημα δεν ενοχλεί. Πολλές γυναίκες επιλέγουν ίσιες μπάρες ώστε να μην τις βγάζουν κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Άλλες απλά αφαιρούν το σκουλαρίκι.

Θα μπορέσω να δώσω αίμα;
ΦΥΣΙΚΑ και μπορείτε να δώσετε αίμα ακόμη και μυελό των οστών εφόσον το piercing σας έχει γίνει με όλα τα μέτρα προστασίας(αποστειρωμένες βελόνες, εργαλεία, χώρος, γάντια) και έχει επουλωθεί πλήρως. Αν για οποιοδήποτε λόγο σάς αρνηθούν να γίνετε αιμοδότης ή δωρητής μυελού των οστών, μπορείτε ακόμη και να προβείτε σε μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και πολλούς άλλους λόγους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AMIEA

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Τατουάζ
Επωνυμία επιχείρησης : Biocolours Cosmetics - Μόνιμο Μακιγιάζ
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Γ΄Σεπτεμβρίου 99
ΤΚ : 104 34
Τηλ : 210 8253469
Fax : 210 8846425
email : [email protected]


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 99 % απο 12 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αγαπημένη σε 4 χρήστες του 4uthesite

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις