Ασφάλειες, Δάφνη
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Ονομάζομαι Αμαλία Δράκου , δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά στον ασφαλιστικό χώρο από το 1995 φροντίζοντας να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς τόσο σε συνέδρια όσο και από τις εταιρείες που συνεργάζομαι, με στόχο να παρέχω τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές υπηρεσίες, στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσαρμοσμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες. Κατηγορία Ασφάλειες , Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ονομάζομαι Αμαλία Δράκου , δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά στον ασφαλιστικό χώρο από το 1995 φροντίζοντας να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς τόσο σε συνέδρια όσο και από τις εταιρείες που συνεργάζομαι, με στόχο να παρέχω τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές υπηρεσίες, στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσαρμοσμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που μου αφιερώνετε τον χρόνο σας.

ΠαρΆ όλες τις αντιξοότητες της ασφαλιστικής αγοράς, με πολλή και μεθοδική προσπάθεια, πέτυχα να εξασφαλίσω συνεργασία με κάποιες από τις ισχυρότερες και φερεγγυότερες Ασφαλιστικές Εταιρίες που λειτουργούν στην χώρα μας, ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς με την επιλογή σας.
Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι πλήρως εφοδιασμένη με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, ώστε να σας εξασφαλίσω λύσεις σχετικά με την κάλυψη αναγκών σας, όπως:


Πιστεύοντας ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα απΆ όλους τις δικές σας ανάγκες κιΆ εγώ μπορώ να σας προσφέρω την καλύτερη λύση γιΆ αυτές, θέλω να μου δώσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας.

Ασφαλισμένοι μου εκθέτουν γεγονότα, που τους έχουν συμβεί:
Η παγομηχανή βραχυκύκλωσε, πήρε φωτιά το μαγαζί μου και εγκαίρως με  ειδοποίησε ο γείτονας, έτσι πρόλαβα να το σώσω με ζημιές περίπου 22.000 ευρώ.
Η ασφάλιση που είχα κάνει μέσω της Αμαλίας Δράκου, πληρώνοντας περίπου 150 ευρώ το χρόνο, μου στάθηκε την κατάλληλη στιγμή.

Σ. Κώστας, Επιχειρηματίας, ΑΘΗΝΑ

Κόβοντας με το μαχαίρι της κουζίνας ένα σκληρό τυρί, έκοψα μαζί και το δάκτυλό μου. Η Αμαλία με βοήθησε, αφού κάνω τις κατάλληλες διαδικασίες, να αποζημιωθώ εγκαίρως για τα πρώτα μου έξοδα, όπως επίσης και για τις 45 ημέρες απώλειας εισοδήματός.

Τ. Βασιλική, Ιδιώτης, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νοσηλεύτηκα το 2007 με πρόβλημα της ουροδόχου κύστης. Η κα Δράκου φρόντισε για την πληρωμή των εξόδων της νοσηλείας μου καθΆ όλη την διάρκεια αυτής, αλλά και μετέπειτα ενεργοποίησε την «απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων» μου. Έτσι σήμερα εξακολουθώ να έχω την νοσοκομειακή μου κάλυψη, χωρίς να πληρώνω περεταίρω ασφάλιστρα.

Ζ. Σταμάτης, Τραπεζικός, ΑΙΓΙΝΑ

Βρήκα το αυτοκίνητό μου παραβιασμένο, με σπασμένη την κλειδαριά της πόρτας του οδηγού και αρκετές φθορές γύρω από αυτήν. Η ασφαλίστριά μου με καθοδήγησε αμέσως στο πώς να λειτουργήσω, ώστε να αποζημιωθώ από την ασφαλιστική μου εταιρία.

Κ. Ευαγγελία, Ιδιώτης, ΑΘΗΝΑ

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ασφάλειες
Επωνυμία επιχείρησης : Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Δάφνη
Διεύθυνση : Ζωοδόχου Πηγής 11
ΤΚ : *
Τηλ : 211 800 0768
6944 281314 210 9013908
Fax : 210 9013908
email : [email protected]


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αγαπημένη σε 5 χρήστες του 4uthesite

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις