EFISHOP on line Πολυκατάστημα

κατηγορία επιχείρησης
» Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα

Διεύθυνση:
Φιλώτα 14, Θεσσαλονίκη
τκ: 56431
τηλ:
2310 665 290, 2310 665 772
Ιστοσελίδα:
» www.efishop.gr
email:
» [email protected]

Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα, Θεσσαλονίκη
EFISHOP on line Πολυκατάστημα
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: TO EFISHOP είναι μια υπαρκτή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1983.Οικογενειακή επιχείρηση που σημαίνει επιπλέον φροντίδα και προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη που μετεξελίχτηκε και σε δεύτερη επιχείρηση όπου στρατολόγησε, εκπαίδευσε εξαίρετους υπαλλήλους. Το EFISHOP αποτελείτε από 2 καταστήματα (320 μ2) στο σύνολο τους +αποθήκες. Εκδίδουμε διαφημιστικά φυλλάδια 4φορες το χρόνο με 160 προσφορές ειδών το καθένα. Κατηγορία Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα , EFISHOP on line Πολυκατάστημα - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Πολυκατάστημα
EFISHOP on line

TO EFISHOP είναι μια υπαρκτή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1983.Οικογενειακή επιχείρηση που σημαίνει επιπλέον φροντίδα και προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη που μετεξελίχτηκε και σε δεύτερη επιχείρηση όπου στρατολόγησε, εκπαίδευσε εξαίρετους υπαλλήλους.

Το EFISHOP αποτελείτε από 2 καταστήματα (320 μ2) στο σύνολο τους +αποθήκες. Εκδίδουμε διαφημιστικά φυλλάδια 4φορες το χρόνο με 160 προσφορές ειδών το καθένα.

Η πολυετή επαγγελματική σταδιοδρομία μας έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες από 160 προμηθευτές (εισαγωγικές εταιρίες, αντιπροσώπευες) με τους οποίους διατηρούμε μέχρι σήμερα άριστη σχέση και μας προμηθεύουν εκατοντάδες εξωφρενικές προσφορές.

Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται πολύ επιλεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις τάσεις της εποχής καθώς και στις επιθυμίες, ανάγκες των πελατών μας.

Η πρώτη αρχή του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ είναι ότι «όποιος δώσει πρώτος αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης είναι και ο πιο αποδοτικός επιχειρηματίας». Εμείς στο EFISHOP αφουγκραζόμαστε, προβλέπουμε τις ανάγκες ανησυχίες σας, για καλύτερα και φθηνότερα είδη.

Όταν μια επιχειρήσει έχει την γνώση και τη δύναμη να δώσει στους πελάτες του, θεωρεί επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στο δυαδήκτιο στο οποίο θα επωφελείται περισσότερος κόσμος, ο οποίος έχει την ανάγκη από καταπληκτικές τιμές, τεράστια ποικιλία και επαγγελματίες που να νοιάζονται όπως το EFISHOP.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελιά παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) με τα από   το  χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Τα έξοδα αποστολής με courier είναι 6 ευρώ μέχρι 2 κιλα και για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 1,2 ευρώ.

Για προϊόντα με μεγάλο όγκο ή και βάρος ο τρόπος χρέωσης αλλάζει, υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο (αλγόριθμο) :

Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= (μήκος χ πλάτος χ ύψος σε εκατοστά) δια / 5000. Το αποτέλεσμα αυτού της διαίρεσες ογκο/5000 είναι το ΒΑΡΟΣ του προϊόντος.

Για αποστολή με συμβατικό ταχυδρομείο συνήθως γίνεται για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν η courier(και ακριβό αντίτιμο λόγο δυσκολίας).Ο χρόνος αποστολής είναι 2-5 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηριώσεις του προϊόντος.

Ισχύει για προϊόντα μεγάλου όγκου ή και βάρους, μεγαλύτερα συνήθως από 20 κιλά. Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος. Δεν ισχύει η αντικαταβολή στη παράδοση με αυτόν τον τρόπο. Η χρέωση στη περίπτωση αυτή κυμαίνετε αναλόγως (τη  μεταφορική εταιρεία, όγκο, βάρος, μισό-άδειο φορτηγό ή γεμάτο κτλ), Στη περίπτωση αυτή πριν την αποστολή της παραγγελιάς σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες παράδοσης.

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το συμβατικό ταχυδρομείο. Η χρέωση είναι 31€ μέχρι 2κιλα και 2 ευρώ για κάθε μισό κιλό επιπλέον. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-7 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης.

Ο χρόνος τεκμηρίωσης είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να παραδοθεί στη μεταφορική (courier) εταιρεία.

Παρακαλούμε θερμά πριν παραλάβετε την παραγγελιά σας, ελέγξετε εάν το προϊόν είναι στην άριστη κατάσταση που το θέλουμε και ελέγξουμε  πριν εδώ στο EFISHOP.GR. Τυχόν καταστροφές του προϊόντος που μπορεί να υποστούνε κατά τη μεταφορά δεν θα πρέπει να χρεώνεστε τη ζημία, γι`αυτό μην το παραλάβετε. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε την ίδια στιγμή για βοήθεια στο ΤΗΛ : (+30) 2310-665290. Ο λόγος που αναφερόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις (ευτυχώς έως τώρα είναι σε θεωρητικό επίπεδο) είναι ότι δεν  δικαιολογούμε τυχόν λεηλασίες και ατυχήματα πελατών που δεν ευθυνόμαστε.

Σημειώστε ότι η συνεργάτες που μας μεταφέρουν τα εμπορεύματα έχουν επίδειξη καθημερινά την αξία και επαγγελματισμό τους ανά σειρά 10αδων ετών, στη σωστή μεταφορά του προϊόντος.

Ο έλεγχος και η διαδικασία είναι καθαρά απαραίτητη τυπική διαδικασία εξυπηρέτησης σας & για αποφυγή κακόβουλων πράξεων.

Ανδρέας Κουτσομάνος
Ιδιοκτήτης επιχείρησης EFISHOP / EFISHOP.GR

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Online Καταστήματα - Πολυκαταστήματα
Επωνυμία επιχείρησης : EFISHOP on line Πολυκατάστημα
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : Φιλώτα 14
ΤΚ : 56431
Τηλ : 2310 665 290, 2310 665 772
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.efishop.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αγαπημένη σε 1 χρήστες του 4uthesite

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις