www.synthesi.gr, Χριστουγεννιάτικες Κάρτες - Γούρια

κατηγορία επιχείρησης
» Είδη Δώρων

Διεύθυνση:
Πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα 9, Μεταμόρφωση
τκ: 144 51
τηλ:
210 2830 920
fax:
210 28 55 729
Ιστοσελίδα:
» www.synthesi.gr
email:
» [email protected]

Είδη Δώρων, Μεταμόρφωση
www.synthesi.gr, Χριστουγεννιάτικες Κάρτες - Γούρια
προφίλ επιχείρησης

Η «ΣΥΝΘΕΣΗ», είναι δημιουργικό γραφείο, με εμπειρία 25 ετών στο χώρο της έντυπης διαφήμισης. Στις δραστηριότητές μας συμπεριλαμβάνονται: η μελέτη λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, ο σχεδιασμός διαφημιστικών προγραμμάτων για όλα τα έντυπα μέσα επικοινωνίας, αφισών, prospectus, folders και η υλοποίηση έξυπνων συσκευασιών για την επιτυχή προώθηση προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργηθεί και το τμήμα των ευχετήριων καρτών με έμφαση στον σχεδιασμό μοναδικών Χριστουγεννιάτικων, Πασχαλινών καρτών και προσκλητηρίων με βασικό προσανατολισμό το εκλεπτυσμένο design, τυπωμένο σε μια γκάμα πολυτελών ευρωπαϊκών χαρτιών που κάνουν τις ευχές σας να ξεχωρίζουν.

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

Πιστοί στα χρώματα και τις εικόνες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνδυάσαμε όλα αυτά που οι αισθήσεις καταγράφουν στην ψυχή μας και αποτυπώσαμε με κέφι και μεράκι τις ιδέες μας, φτιάχνοντας την ομορφότερη "συλλογή ευχών".

Χριστουγεννιάτικες κάρτες τετράχρωμες, με χρυσοτυπία ή όχι, με προτυπωμένες ευχές ή χωρίς. Τυπωμένες σε ευρωπαϊκό χαρτί Velvet 300gr πολλαπλής επίχρισης και με ματ βερνίκι στο εξώφυλλο. Επίσης χριστουγεννιάτικες κάρτες από ειδικά ιριδίζοντα χαρτιά, με θερμοτυπίες, κοπτικά ή χειροποίητες με χάρτινα και μεταλλικά στοιχεία, όλες συνοδευόμενες από λευκό ατύπωτο φάκελο.

Ολοκληρώνουμε την χριστουγεννιάτικη κάρτα της επιλογής σας προσθέτοντας το λογότυπο και την προσωπική σας ευχή ώστε να δώσετε το δικό σας στίγμα στους πελάτες και συνεργάτες σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, διαλέγοντας μια κάρτα από τη συλλογή μας, να την προσαρμόσουμε αποκλειστικά για τη δική σας επιχείρηση.

 Πασχαλινές Κάρτες

Πάσχα, το σημείο συνάντησης της θρησκευτικής κορύφωσης της Ανάστασης του Κυρίου με την αναγέννηση της ανοιξιάτικης φύσης. Ανιχνεύοντας τις παραδόσεις του Πάσχα, με σεβασμό στην Χριστιανική πίστη και κατάνυξη, αποτυπώσαμε τις ιδέες μας, φτιάχνοντας την ομορφότερη "συλλογή Πασχαλινών ευχών".

Προσκλητήρια

Μοναδικά, πρωτότυπα και ξεχωριστά προσκλητήρια σχεδιασμένα από τη δημιουργική ομάδα της "Synthesi". Μπομπονιέρες από ετερόκλητα υλικά, φτιαγμένες στο χέρι. Όλα σε μια Synthesi εναρμονισμένη με το δικό σας μυστήριο. Σας προσκαλούμε λοιπόν να επιλέξετε από τη συλλογή μας και... να ξεχωρίσετε!

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Είδη Δώρων
Επωνυμία επιχείρησης : www.synthesi.gr, Χριστουγεννιάτικες Κάρτες - Γούρια
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Μεταμόρφωση
Διεύθυνση : Πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα 9
ΤΚ : 144 51
Τηλ : 210 2830 920
Fax : 210 28 55 729
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.synthesi.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις