Έπιπλα, Πειραιάς
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑ Ο.Ε
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Στα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά, (Πασαλιμάνι) θα βρείτε μεγάλη γκάμα από: Σαλόνια, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συνθέσεις, πολυθρόνες και μικροέπιπλα καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Επίσης αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό με έπιπλα επαγγελματικών χώρων (ιατρεία, ξενοδοχεία, γραφεία κλπ). Κατηγορία Έπιπλα , ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑ Ο.Ε - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Έπιπλα
MOUSTAKAS σχέδιο - έπιπλο

Η εταιρεία MOUSTAKAS σχέδιο - έπιπλο δραστηριοποιείται στο χώρο του κλασσικού και του σύγχρονου επίπλου από το Δεκέμβριο του 1948 με μεγάλη αναγνώριση, όχι μονό από το κοινό του Πειραιά, αλλά και από τους κατοίκους του εκτός Αττικής και ιδιαιτέρως των νησιών.

Η εμπειρία του ιδρυτή της  Ευάγγελου Μουστάκα καθώς και η αγάπη για τα φυσικά υλικά, οδήγησαν στη δημιουργία και τη σωστή οργάνωση της εταιρείας μας.

Στα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά, (Πασαλιμάνι) θα βρείτε μεγάλη γκάμα από: Σαλόνια, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συνθέσεις, πολυθρόνες και μικροέπιπλα καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Επίσης αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό με έπιπλα επαγγελματικών χώρων (ιατρεία, ξενοδοχεία, γραφεία κλπ).

Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούριες δημιουργίες και προτάσεις καθώς η συνεργασία γίνεται με άριστους σχεδιαστές και τεχνίτες που δουλεύουν με τα καλύτερα υλικά της αγοράς κάτω από το συνεχή και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άριστα ποιοτικώς κατασκευή καθώς επίσης και το άψογο φινίρισμα των προϊόντων για να μένουν οι υπηρεσίες αναλλοίωτες στο χρόνο. Η εταιρία διαθέτει έμπειρους διακοσμητές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που είναι πρόθυμοι να επισκεφθούν το χώρο σας και να τον διαμορφώσουν  σύμφωνα με το γούστο σας.

Δημιουργούνται συνεχώς λύσεις που συνδυάζουν την άνεση με τη φινέτσα και κυρίως αυξάνουν τις προδιαγραφές της εργονομίας και των προηγμένων standards του design με μεθόδους μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα Προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα ή διατίθενται κατόπιν παραγγελίας σας και τα μεταφέρουμε στο χώρο σας εφόσον είναι εντός λεκανοπεδίου Αττικής, ή νησιών Αργοσαρωνικού χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι τρόποι  πληρωμής στην λιανική πώληση είναι: μετρητά, πιστωτικές κάρτες και δόσεις κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Έπιπλα
Επωνυμία επιχείρησης : ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑ Ο.Ε
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Πειραιάς
Διεύθυνση : Γρηγορίου Λαμπράκη 142
ΤΚ : 18535
Τηλ : 211 800 3086
210 4125026
Fax : 210 4126479
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.moustakasepiplo.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις