Μουσικά ΄Οργανα, Γαλάτσι
Prostage
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: H εταιρία ProStage δραστηριοποιείται στο χώρο του Επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού, των Μουσικών Οργάνων και του Home Cinema, μετά την έναρξη της εμπορικής της δραστηριότητας το 2006. Με έδρα το κατάστημα στη λεωφόρο Βεϊκου 26 και Αφαίας 4 στο Γαλάτσι, η ProStage εξειδικεύεται τόσο στην πώληση προϊόντων Professional Sound & Light, όσο και στην μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων εφαρμογών, ικανοποιώντας οποιαδήποτε προσδοκία και απαίτηση.<br> Κατηγορία Μουσικά ΄Οργανα , Prostage - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

H εταιρία ProStage δραστηριοποιείται στο χώρο του Επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού, των Μουσικών Οργάνων και του Home Cinema, μετά την έναρξη της εμπορικής της δραστηριότητας το 2006.

Με έδρα το κατάστημα στη λεωφόρο Βεϊκου 26 και Αφαίας 4 στο Γαλάτσι, η ProStage εξειδικεύεται τόσο στην πώληση προϊόντων Professional Sound & Light, όσο και στην μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων εφαρμογών, ικανοποιώντας οποιαδήποτε προσδοκία και απαίτηση.

Σε έναν διώροφο εκθεσιακό χώρο συνολικά 130 τμ, η ProStage εκθέτει τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα των πιο επώνυμων Οίκων Επαγγελματικού και Οικιακού εξοπλισμού, καθώς και μεγάλη ποικιλία Μουσικών Οργάνων και Βιβλίων.

Με το Ηλεκτρονικό της Κατάστημα www.prostage.gr προσφέρει άμεση ενημέρωση των προϊόντων που διαθέτει, των λειτουργιών και χαρακτηριστικών τους καθώς και τη δυνατότητα άμεσης αγοράς στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Φιλοσοφία της εταιρίας ProStage, είναι η αντιμετώπιση του κάθε πελάτη της με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα. Όραμά της είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη για το αντικείμενο ενασχόλησής της και για τις υπηρεσίες που του προσφέρει. Η μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική κατάρτιση των ανθρώπων της στον χώρο του Επαγγελματικού Ήχου, είναι αναμφισβήτητα αυτή που εγγυάται την καταλληλότερη πρόταση για τον πελάτη και την άρτια υλοποίηση της κάθε εφαρμογής.

Μέσα σε ένα άκρως επαγγελματικό αλλά και φιλικό περιβάλλον, ο πελάτης της ProStage βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δοκιμάσει και να βιώσει την εμπειρία του ακούσματος των πιο επώνυμων Μουσικών Οργάνων και προϊόντων Επαγγελματικού Ήχου. Επιπλέον, μέσα από την επίδειξη των πιο σύγχρονων και προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων Home Cinema, ο πελάτης της ProStage θα απολαύσει αναμφίβολα την απόλυτη ποιότητα Ήχου και Εικόνας.

Επαγγελματικός Ήχος και Φωτισμός
Στον χώρο του επαγγελματία, ο Ήχος και ο Φωτισμός παίζουν πρωταρχικό ρόλο, καθώς αποτελούν ξεχωριστά αλλά και αναγκαία μέσα ανάδειξης της επιχείρησής του. Στόχος του επαγγελματία είναι και θα πρέπει να είναι η άρτια και ποιοτική παροχή υπηρεσιών που προσφέρει, ούτως ώστε να αφήνει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη του.

Η εταιρία ProStage, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της την υλοποίηση πολυποίκιλων εφαρμογών Ήχου και Φωτισμού σε χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας, όπως Café-Bars, Night Clubs, Μουσικές Σκηνές, Εστιατόρια, Θέατρα αλλά και σε Studio και Συναυλιακούς Χώρους, αποδεικνύει έμπρακτα την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Στόχος της είναι να αναδείξει με τον πιο επαγγελματικό τρόπο, την ταυτότητα του πελάτη της και τις υπηρεσίες που αυτός προσφέρει.

Η ProStage, συζητώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη της, θα συμβουλέψει και θα προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, καθώς και θα υλοποιήσει αυτές εφόσον είναι επιθυμητό. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Επωνύμων Εταιριών αλλά και την τεχνογνωσία των ανθρώπων που διαθέτει, η ProStage είναι σε θέση να παρέχει την πλέον αξιόπιστη λύση.

Hi - Fi
Η Οικιακή Ψυχαγωγία αποτελεί τον πιο δημοφιλή πλέον τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης της οικογένειας και της παρέας. Ο καθένας μας έχει ήδη στην κατοχή του κάποιο σύστημα Hi-Fi και κάποια τηλεόραση ή προβολικό σύστημα. Είναι πολλοί όμως εκείνοι που ακόμα αναζητούν την πραγματική απόλαυση μέσα από την ακρόαση υψηλής ποιότητας ήχου, απλών ή Hi-end συσκευών.

Η ProStage, μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίων εταιριών, μπορεί να σας προτείνει ξεχωριστά συστήματα Hi-Fi για την απόλαυση μοναδικής ποιότητας ήχου καθώς και λύσεις Home Cinema, για την μεταφορά κινηματογραφικής εμπειρίας στον χώρο σας.

Μουσικά Όργανα
Μέσα από μία ευρεία γκάμα όλων των κατηγοριών Μουσικών Οργάνων, Αξεσουάρ, Αναλωσίμων και Μουσικών Βιβλίων, η ProStage καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες για τον επαγγελματία Μουσικό, τον ερασιτέχνη και τον μαθητή.

Κλασικά και ηλεκτρικά πιάνα, κλασσικές, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, έγχορδα, πνευστά, κρουστά, παραδοσιακά όργανα, ενισχυτές οργάνων και πολλά αξεσουάρ και αναλώσιμα είδη, είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε στην έκθεση της ProStage και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Μουσικά ΄Οργανα
Επωνυμία επιχείρησης : Prostage
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Γαλάτσι
Διεύθυνση : Πρωτοπαδάκη 56
ΤΚ : 111 47
Τηλ : 210 21 30 406
Fax : 210 21 30 406
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.prostage.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις