DOMICAL

κατηγορία επιχείρησης
» Αλουμινοκατασκευές

Διεύθυνση:
Υμηττού 40 και Οστρόβου γωνία, Θεσσαλονίκη
τκ: 544 53
τηλ:
2310 911361
fax:
2310 948957
Ιστοσελίδα:
» www.domical.gr
email:
» [email protected]

Αλουμινοκατασκευές, Θεσσαλονίκη
DOMICAL
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η DOMICAL είναι μια ευέλικτη εταιρεία που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση πελάτη. Από την κατασκευή και τοποθέτηση ενός παραθύρου wc μέχρι την κατασκευή μεγάλων έργων όπως το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τα Ολυμπιακά έργα, το Καυτατζόγλειο Στάδιο κλπ. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας παίρνει τα ακριβή μέτρα των κουφωμάτων, κατασκευάζει τα κουφώματα, τοποθετεί τους υαλοπίνακες και τα ρολά. Κατηγορία Αλουμινοκατασκευές , DOMICAL - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η επιχείρηση DOMICAL ιδρύθηκε το 1996 από τον Πολιτικό Μηχανικό Πέτρο Μαστοροστέριο, Εργολήπτη Δημοσίων Έργων.
Ο Πέτρος Μαστοροστέριος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως Πολιτικός Μηχανικός το 1968. Το 1976 γίνεται Εργολήπτης Δημοσίων Έργων και ασχολείται με την κατασκευή δημόσιων κτιριακών έργων. Το 1988, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία, προμηθεύεται τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξειδικεύεται στις κατασκευές αλουμινίου. Το 1996, ιδρύει τη DOMICAL η οποία εξοπλίζεται με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κατασκευή κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου. Εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο 500 τ.μ. και της δίδεται η δυνατότητα ανάπτυξης και διεκδίκησης μεγάλων έργων, γεγονός το οποίο επιδιώκει τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα. Από το 2002 η εταιρεία ανήκει στους κληρονόμους Αθανασία Φάκα – Μαστοροστέριου Πολιτικό Μηχανικό, Στέλλα Μαστοροστέριου Αρχιτέκτονα Μηχανικό και Γιώργο Μαστοροστέριο Οικονομολόγο.

Σήμερα, η DOMICAL, είναι μια σύγχρονη εταιρεία η οποία παράγει ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά. Η DOMICAL απευθύνεται :

Σε ιδιώτες:

Σε αρχιτέκτονες και μηχανικούς που αναζητούν ποικιλία λύσεων
Σε κατασκευαστές έργων παρέχοντας συνεχή υποστήριξη για την επιλογή της σωστήςτεχνικής και οικονομικής λύσης
Σε ιδιοκτήτες έργων με πολλά κουφώματα τα οποία χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ( κλινικές, κτίρια γραφείων κλπ) αναλαμβάνοντας την τακτική συντήρηση και την υποχρέωση άμεσης ανταπόκρισης όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.


Η DOMICAL είναι μια ευέλικτη εταιρεία που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση πελάτη. Από την κατασκευή και τοποθέτηση ενός παραθύρου wcμέχρι την κατασκευή μεγάλων έργων όπως το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, τα Ολυμπιακά έργα, το Καυτατζόγλειο Στάδιο κλπ.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας παίρνει τα ακριβή μέτρα των κουφωμάτων, κατασκευάζει τα κουφώματα, τοποθετεί τους υαλοπίνακες και τα ρολά.

Επί τόπου του έργου το συνεργείο της DOMICAL :
Όλες οι πιο πάνω εργασίες για διαμέρισμα που έχει μέχρι δέκα κουφώματα ολοκληρώνονται σε μια ημέρα.  

Προϊόντα της
Domical :

Οι τιμές μας είναι πολύ λογικές
διότι είμαστε οι ίδιοι κατασκευαστές και τοποθετητές των κουφωμάτων ολοκληρωμένων (δηλαδή με το τζάμι, το ρολό, τη σίτα κλπ) και δεν χρησιμοποιούμε συνεργεία φασόν.

Η DOMICALδίδει συγκεκριμένη προσφορά αφού επισκεφθεί το χώρο του πελάτη και συζητήσει τα προβλήματά του και τις απαιτήσεις του. Έτσι ο πελάτης γνωρίζει ακριβώς το κόστος των εργασιών χωρίς να αιφνιδιάζεται από επιπλέον χρεώσεις μετά το κλείσιμο της συμφωνίας.    

Αρχή της εταιρείας μας είναι η ειλικρινής εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχοντας τόσο γραπτή εγγύηση των προϊόντων όσο και αξιόπιστο, διαχρονικό και γρήγορο
service.  

Η DOMICALείναι από τις πρώτες εταιρείες κουφωμάτων που διαθέτει ISO 9002, και πιστοποιητικά ποιότητας για της θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την υδατοστεγανότητα. Έχει πιστοποιηθεί ήδη κατά CEαπό τα εργοστάσια διελάσεων ALUMILκαι ELVIAL. αλλά μπορεί κατόπιν απαίτησης του πελάτη να χρησιμοποιήσει υλικά και άλλων διελάσεων.
  

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Αλουμινοκατασκευές
Επωνυμία επιχείρησης : DOMICAL
Νομός : Ν. Θεσσαλονίκης
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση : Υμηττού 40 και Οστρόβου γωνία
ΤΚ : 544 53
Τηλ : 2310 911361
Fax : 2310 948957
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.domical.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Έπιπλα
ΕΠΙΠΛΟΜΟΡΦΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΤΣΟΠΑΝΗΣ

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις