Συντήρηση Καυστήρων, Γαλάτσι
ΤΣΙΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει για Φυσικό Αέριο και για Πετρέλαιο. Την συντήρηση του συστήματος του καυστήρα σας και των παρελκομένων του την πλήρη εγκατάσταση συστήματος καυστήρα αλλά και την εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων βιομηχανικού τύπου. Η εταιρεία μας, πλαισιώνεται από κινητά συνεργεία τα οποία καθημερινά καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών των. Ο στόχος μας μετά από τόσα χρόνια παραμένει ο ίδιος και φαίνεται πως έχει επιτευχθεί. Είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μας. Κατηγορία Συντήρηση Καυστήρων , ΤΣΙΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Νικόλαος Τσίρος

Το 1929 τοποθετεί και ανάβει τον πρώτο καυστήρα στην Αθήνα επί της οδού Πατρ. Ιωακειμ στο Κολωνάκι.
Το 1932 αναλαμβάνει ως προϊστάμενος συνεργείου στο τεχνικό γραφείο «Λεωνίδα Καλπάκας» μηχανολόγου-μηχανικού επί της οδού 3η Σεπτεμβρίου 35 που αντιπροσωπεύει τους αμερικάνικους καυστήρες ελαφρού πετρελαίου OIL-O-MATIC και βαρέως πετρελαίου (Mazout) RAY καθώς και τους κυκλοφοριτές BEII και GOSSET.
Το 1950 ανοίγει το δικό του συνεργείο καυστήρων με συνέταιρο τον Ανδρέα Κυρίτση με την επωνυμία «Ν. ΤΣΙΡΟΣ - Α. ΚΥΡΙΤΣΗ» επί της οδού Σολωμού 57. Το 1952 μπαίνει στην επιχείρηση ως υπάλληλος ο Χαράλαμπος Ν. Τσίρος και το 1959 μπαίνει και ο Δημήτριος Ν. Τσίρος.
Το 1962 χωρίζει με τον συνέταιρο Α. Κυρίτση και συνεχίζει με την επωνυμία «Ν. ΤΣΙΡΟΣ» συνεργείο καυστήρων με έδρα στην οδό Μαγερ 16 στην Πλ. Βάθης. Το 1965 μπαίνουν στην επιχείρηση και οι γιοι του Χαράλαμπος και Δημήτριος Τσίρος και η επωνυμία γίνεται «Νικόλαος Τσίρος και Υιοί Ο.Ε» συνεργείο καυστήρων. Το 1968 ο Νικόλαος Δ. Τσίρος απεβίωσε και η εταιρία ονομάζεται τιμής ένεκεν «Νικ. Τσίρος» Χαράλαμπος και Δημήτριος Τσίρος Ο.Ε. συνεργείο καυστήρων.
Το 1997 βγαίνει στην σύνταξη ο Χαράλαμπος Τσίρος και η εταιρία γίνεται ατομική με την επωνυμία Thermoservice Δημήτριος Ν. Τσίρος με έδρα στην οδό Βαλτετσίου 4 στο Γαλάτσι.
Το 2005 βγαίνει στην σύνταξη και ο Δημήτριος Ν. Τσίρος και αναλαμβάνω εγώ ο Νικόλαος Τσίρος με αντικείμενο εργασιών:
Εμπορία ειδών θέρμανσης, επισκευές, συντηρήσεις καυστήρων.

Η επιχείρηση ασχολείται με το εμπόριο ειδών θέρμανσης: λέβητες, καυστήρες, κυκλοφοριτές, θερμαντικά σώματα, ανταλλακτικά καυστήρων, ηλεκτροβάνες αυτονομίας, πίνακες αυτονομίας, φυσικό αέριο, όργανα αυτοματισμού κεντρικής θερμάνσεως, εργαλεία καθαρισμού λεβήτων.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Συντήρηση Καυστήρων
Επωνυμία επιχείρησης : ΤΣΙΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Γαλάτσι
Διεύθυνση : ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 4
ΤΚ : 111 46
Τηλ : 210 21 35 545
Fax : 210 21 35 650


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 81 % απο 3 χρήστες

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις