Ηλεκτρονικά, Αθήνα
CLEVERMARKET για έξυπνες αγορές
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Είστε λάτρης της τεχνολογίας; Σας αρέσουν τα έξυπνα ηλεκτρονικά; Θέλετε να είστε πάντα ενήμεροι για ό,τι πιο έξυπνο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά;Τότε βρήκατε το σωστό σημείο! Η Clevermarket έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις πιο έξυπνες λύσεις για τις πιο έξυπνες αγορές προϊόντων υγείας, ηλεκτρονικών μεταφραστών, προϊόντων καταγραφής ήχου και εικόνας, συναγερμούς, κάμερες, προβολείς με ανιχνευτή ραντάρ, συστήματα τηλεχειρισμού και για κάθε ειδική σας ανάγκη. Κατηγορία Ηλεκτρονικά , CLEVERMARKET για έξυπνες αγορές - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Η CLEVERMARKET έχει καθιερωθεί από το 1990 ως η εταιρεία με τα πλέον έξυπνα προϊόντα – Gadgets. Ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και καινοτομία είναι κάποια από τα στοιχεία που δικαιολογούν και το πρώτο συνθετικό Clever. Αυτό το κάνουν όμως και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και after sales service όπως και οι επαναστατικές ιδέες και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Στην Clevermarket σας προσφέρουμε  έξυπνα ηλεκτρονικά  -  έξυπνα είδη ασφαλείας - έξυπνα, πρωτότυπα, δημοφιλή προϊόντα και Gadgets, αλλά και έξυπνες λύσεις.

Τώρα που η βία και ή απάτη μαστίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την κοινωνία μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής, την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας ιδιώτες ή επαγγελματίες ! ! !

Δείτε τις προτάσεις μας στα είδη ασφαλείας και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας δώσουν οικονομικές λύσεις για ανάγκες που έχετε αλλά δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν λύσεις ! ! !

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!!

Οι προτάσεις μας στα επαναστατικά Gadgets θα σας δώσουν έξυπνες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες,  κάνοντας σας να ξεχωρίσετε αφού θα αξιοποιείτε την  τεχνολογία του αύριο σήμερα ! ! !

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και κατά την περιήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων μας θα βρείτε gadgets για το σπίτι, gadgets για το αυτοκίνητο,  ανδρικά gadgets,  γυναικεία gadgets,  παιδικά gadgets, gadgets για δώρο, gadgets για κάθε στιγμή αλλά και φθηνά gadgets!

Θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς που θα καταπλήξουν εσάς και τους φίλους σας! ! !

CLEVERMARKET
Γερανίου 20, Ομόνοια 10552, Αθήνα
(2ος κάθετος της οδού Πειραιώς από Ομόνοια)
Τηλ 2105226962 - 6977999992

Ωράριο λειτουργίας



Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ηλεκτρονικά
Επωνυμία επιχείρησης : CLEVERMARKET για έξυπνες αγορές
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : ΓΕΡΑΝΙΟΥ 20 & ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 7
ΤΚ : 105 52
Τηλ : 211 800 5316
210 52 26 962
Fax : 210 52 48 294
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.clevermarket.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις