»
»
»
»

Βαψίματα, Εχετε Προβλιμα Με Την Μουχλα Στην Κουζινα ? Ο ΣΙΜΟΣ


Αρχική Τιμή: 100.00
Τιμή προσφοράς: 80.00 €

211 800 7542
* Η τιμή προσφοράς ισχύει όταν αναφέρετε οτι είδατε το προϊον στο 4uthesite.com ή όταν κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το προϊόν
Τελευταία ενημέρωση προϊόντος: 17 Ιανουαρίου 2012 23:08:13

Αποθήκευση στα αγαπημέναΕκδήλωση ΕνδιαφέροντοςΠαζάρέψε Το!

Tweet
Περιγραφή:

Φρεσκάρισμα Κουζίνας με Αντιμουχλικο Χρωμα

Η μουχλα το χειμώνα παρουσιάζεται σε χώρο που δεν έχει θερμονωμένους τοίχους, δοκάρια από μπετόν, πλάκες οροφής, δάπεδα κλπ.Η μούχλα είναι μύκητες που μεταφέρονται με τον αέρα και η έκθεση σε αυτούς μας δημιουργεί προβλήματα υγείας, κυρίως σε παιδιά. Παρατηρήθηκαν από διεθνείς έρευνες ότι τα προβλήματα που δημιουργούν στην υγεία μας οι αερομεταφερόμενοι μύκητες είναι βήχας, δύσπνοια, αναπνευστικά, αγγειακά νευρολογικά , αλλεργικά, μολύνσεις κ.λπ.

Για το βαψιμο εμεις αφαιρουμε την μουχλα με ειδικα επαγγελματικα προϊόντα τύπου ΒΙSON MILDEW SPRAY που εξαφανίζει τη μούχλα.

Στοκάρουμε τις τρύπες που υπάρχουν στον τοίχο από κάδρα, ρωγμές κλπ.Ασταρονουμε ,και μετα βαφουμε δυο χερια με SMALTOPLAST extra ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ . Για τα βάψιμο σε χωρους που εχει αναπτυκτη μούχλα σε εσωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιουμε το SMALTOPLAST extra ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ που είναι εξαιρετικής ποιότητας οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα με αντιβακτηριακή - μυκητοκτόνο δράση για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους με πρόβλημα ρύπανσης από μύκητες, βακτήρια και μούχλες. Κατάλληλο για τη βαφή τοίχων, σοβάδων, γυψοσανίδων και σπατουλαριστών. Ιδανικό για χώρους με υψηλή υγρασία, όπου ευνοείται η ανάπτυξη μυκήτων, όπως μπάνια, κουζίνες αλλά και για χώρους όπου απαιτείται άριστη υγιεινή, όπως σχολεία, ξενοδοχεία, ιατρεία, νοσοκομεία, χώροι αποθήκευσης τροφίμων κλπ.

Το SMALTOPLAST extra ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ είναι χαμηλής οσμής και συνδυάζει υψηλή λευκότητα, με εξαιρετική καλυπτικότητα και απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές στα αλκάλια και άριστη αντοχή στο συχνό πλύσιμο (ΕΝ 13300, class 1).

Αποχρώσεις : Λευκό και Βάση P που χρωματίζεται σε χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις μέσω του συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO. Το πάτωμα καλυπτονται με χαρτονι οντουλε και χαρτοτενιες επισεις και τις άκρες των κουφωμάτων, ντουλαπιών.

Η τιμη για το βαψιμο διαμορφώνεται αναλογα με το μεγεθος του χώρου και τις καταστασεις της επιφανειας και δεν περιλαμβάνει τα υλικά και 23 % ΦΠΑ .

» Προηγούμενο Προϊον της Επιχείρησης
» Επόμενο Προϊον της Επιχείρησης


Στοιχεία Επικοινωνίας επιχείρησης
Κατηγορία επιχείρησης : Ελαιοχρωματιστές
Επωνυμία επιχείρησης : ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΊ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αθήνα
Διεύθυνση : Αχαρναί
Τηλ : 211 800 7542
211 40 17 235 - 693 66 92 931
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.bapsimo.gr

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες : Βαθμολογία 99 % απο 2 χρήστες
Αξιολογήσεις απο τους χρήστες του 4uthesite : Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για την επιχείρηση απο τα μέλη του 4uthesite
Σύντομο Προφίλ Επιχείρησης:
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ταχύτητα  και  άριστα  αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε καθε ειδους βαψιματα, ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, δημόσιους ...

Σελίδα Επιχείρησης Προϊόντα Επιχείρησης

  • Χορηγός Περιοχής: Αθήνα
  • GALAXY Μπιλιάρδα Σνούκερ Αμερικάνικο Γαλλικό Internet Αθήνα
    Ν. Αττικής - Αθήνα , Αλεξανδρουπόλεως 8, Αμπελόκηποι

Σύνολο προϊόντων στην κατηγορία Βαψίματα απο την επιχείρηση ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΊ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ( 50 )

ενδεικτικά προϊόντα στην κατηγορία :

Σύνολο καταχωρημένων προϊόντων της επιχείρησης ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΊ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ( 74 )

Προβολή Προϊόντων της Επιχείρησης στην κατηγορία Βαψίματα Προβολή Προϊόντων της Επιχείρησης

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΊ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κατηγορία Επιχείρησης:
» Ελαιοχρωματιστές
Κατηγορία Προϊόντος:
» Βαψίματα

211 800 7542

Ιστοσελίδα:
» www.bapsimo.gr

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]