Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Το νέο Ford Mondeo 2008 - απο Τζένη

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα

Φανοποιεία Αυτοκινήτων » ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ν. Αττικής » Κερατσίνι, Αριάδνης 13

Είμαστε από τις λίγες μικρομεσαίες επιχείρησεις του κλάδου που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε κάθε μορφή ζημίας του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα υλικά που προσφέρει η αγορά καθώς επίσης και με την εξωτερική ομορφιά του αυτοκινήτου σας, μασπιέδες, προφυλακτήρες,αεροτομές, αεραγωγούς κ.λ.π.

Το νέο Ford Mondeo 2008 - απο Τζένη

Το νέο Ford Mondeo 2008 έκανε την εμφάνιση του στους ελληνικούς δρόμους (με το kinetic design βασισμένο στο concept Ford Iosis) με 4 εκδόσεις εξοπλισμού για να επιλέξετε, Edge, Zetec, Ghia και Titanium X. Όλες οι τύποι χρησιμοποιούν βελτιωμένες αναρτήσεις και νέο σύστημα διεύθυνσης με το γνωστό σε όλους Electronic Stability Programme (E.S.P) να συνεπικουρεί στην αίσθηση ασφάλειας του Mondeo, με mp3 player, κλιματισμό και όλα τα απαραίτητα καλούδια που η Ford χρησιμοποίησε για να δώσει στην αγορά ένα τόσο οικογενειακό όσο δυναμικό και μοντέρνο σεντάν. Οι κινητήρες που εξοπλίζουν το νέο FORD MONDEO ξεκινούν από τα 1600κ.ε και 110 ίππους και καταλήγουν στο διαμάντι της σειράς Mondeo με 2500 κ.ε. με εξαταχυτο κιβώτιο και 220 ίππους που εξοπλίζει επίσης και τα VOLVO S30 και FORD FOCUS ST (ναι αυτό το focus με το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring...ο ίδιος κινητήρας χωρίς βέβαια τις βελτιώσεις της Ford TeamRS).

Το νέο FORD MONDEO είναι ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο με κορυφαία ποιότητα κύλισης την οποία τα γόνατα Μακφέρσον εμπρός και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων με υποπλαίσιο πίσω εξασφαλίζουν, και εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά πού εκπορεύεται απο το εξαιρετικό σύστημα διεύθυνσης το σύστημα φρένων την ανάρτηση και το κιβώτιο ταχυτήτων, με πραγματικά μεγάλους χώρους μεγάλη χρηστικότητα και τιμές παραπλήσιες του προηγούμενου (άκρως επιτυχημένου mondeo).

Ο νέος κινητήρας των 1600 κ.ε και των 125 ίππων και ο δίλιτρος των 145 που εξοπλίζει τα νέα Mondeo αναμένεται να κάψει τις καρδιές πολλών εξ ημών τόσο λόγω της σχετικά χαμηλής τιμής τους όσο και λόγω της αυξημένης απόδοσης τους.

Με το νέο Mondeo, η Ford εξασφαλίζει δύο πράγματα πρώτον προσελκύει το συντηρητικό κοινό εξασφαλίζοντας τους οδηγική ευχαρίστηση που μάλλον δεν θα βρούνε σ άλλα (συντηρητικά) μοντέλα της κατηγορίας του FORD MONDEO παντρεύοντας τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου με τους σπορτίφικων διαθέσεων κινητήρες με την ποιότητα κύλισης, αλλά και την άνεση της καμπίνας. Το δεύτερο πράγμα που εξασφαλίζει το νέο Mondeo για λογαριασμό της FORD με την ποιότητα κατασκευής και εξοπλισμού που διαθέτει αλλά και των δυνατών μοτέρ που κινούνε τα Ford Mondeo  εξασφαλίζει και την προσοχή ενός πιο elegant κοινού που ίσως να κοίταγε και σε εταιρείες όπως η Mercedes & BMW.

Αισθητικά τώρα μπροστά η μάσκα και τα φώτα αμέσως σου αποσπάν την προσοχή ενώ οι πλαϊνές γραμμές του αυτοκινήτου ενισχύουν την δυναμική και απέριττη εικόνα, ενώ πίσω κυριαρχεί το καπό με τα πίσω φώτα, που συνολικά δένουν με το υπόλοιπο αμάξωμα και δίνουν μια συμπαγή όσο κομψή εικόνα στο αυτοκίνητο.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Peugeot 308 » Peugeot
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Peugeot 308
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα, ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 308 » Peugeot
ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 308
» SsangYong Rexton 2.7
SsangYong Rexton 2.7
» 3θυρης έκδοση KIA Cee΄d
Νέο Τρίθυρο KIA Cee΄d
» Fiat
FIAT 500 - από Τζένη

Τιμη προσφοράς:
520,00 €
Στρώματα Ανατομικά Greco Strom Eden 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
400,00 €
Στρώμα Ανατομικό Greco Strom Polyflex 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
120,00 €
Στρώμα Ορθοπεδικό Greco Strom Dream 90x190
211 800 7569
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις