Μενού
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος
Επιχειρηματίες 4U


Εάν δεν έχετε καταχωρήσει την επιχείρηση σας ακόμα...Δωρεάν Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση Επιχείρησης Καταχώρηση e-Commerce

» σχόλια ήδη καταχωρημένων επιχειρηματιών

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Είσοδος Μέλους
κωδικός:

» Εγγραφή
» Υπενθύμηση

Γρήγορες συμβουλές ασφαλούς οδήγησης

Πανελλαδικό εμπορικό κέντρο προσφορών, βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες σε έκπτωση ή σε προσφορα, απο επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα

Συνεργεία Μοτο » SPRING DRAGON

Ν. Αττικής » Αχαρνές ( Μενίδι ), Κηπουπόλεως 30

Η εταιρία Spring ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1979. Απο τότε ειδικεύεται στην κατασκευή εξατμίσεων γιά όλους τους τύπους τετράχρονων μοτοσυκλετών, με ενασχόληση στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος από το 1981.

Γρήγορες συμβουλές ασφαλούς οδήγησης

Στη βροχή οδηγούμε πάντα με τις αισθήσεις τεταμένες για να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε ακόμα και το παραμικρό που συμβαίνει γύρω μας.Ελέγχουμε συχνά τούς καθρέφτες και χρησιμοποιούμε πάντα τα προειδοποιητικά φωτεινά σήματα του αυτοκινήτου μας για αλλαγή πορείας ή στάση.


Φοράμε πάντα τη ζώνη ασφαλείας ακόμα και αν πρόκειται να κάνουμε μικρές αποστάσεις,είναι άλλωστε υποχρεωτική και το πρόστιμο αρκετά τσουχτερό.


Μειώνουμε την ταχύτητα του αυτοκινήτου μας έτσι ώστε να μπορούμε να αντιδράσουμε καλύτερα σε πιθανό πρόβλημα.Μια λακούβα στη μέση του δρόμου, ένα αυτοκίνητο που πετάγεται απότομα μπροστά μας από κάποιο πλαινό δρομο μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση.


Αυξάνουμε τις αποστάσεις ασφαλείας από τα μπροστινά οχήματα έτσι ώστε σε περίπτωση ξαφνικού φρεναρίσματος να έχουμε τον απαιτούμενο χώρο για να σταματήσουμε.Επίσης όταν φρενάρουμε το κάνουμε νωρίτερα απ’ότι συνήθως καθώς αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σταματήσουμε σε μεγαλύτερη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα αλλά και να αντιληφθούν νωρίς οι πίσω οδηγοί τις κινήσεις μας αποφεύγοντας πιθανές συγκρούσεις.


Ανάβουμε τα μικρά φώτα πορείας του αυτοκινήτου για να μπορούν όλοι οι οδηγοί να μας βλέπουν στις κακές συνθήκες ορατότητας της βροχής .


Αποφεύγουμε τους γρήγορους και απότομους χειρισμούς στο τιμόνι καθώς μπορεί να δημιουργηθεί υποστροφή ή υπερστροφή ανάλογα με την περίσταση.


Οδηγούμε στο στεγνότερο κομμάτι του δρόμου,συνήθως αυτό είναι το μεσαίο τμήμα του καθώς το νερό με τη διέλευση των οχημάτων πετάγεται στα άκρα και προσπαθούμε να αποφεύγουμε λακούβες ή χαντάκια τα οποία δεν γνωρίζουμε πόσο βαθιά μπορεί να είναι.


Η παραχώρηση προτεραιότητας σώζει πολλές φορές από εμπλοκή σε ατύχημα ακόμα και όταν εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.


Αποφεύγουμε να ακολουθούμε μεγάλα αυτοκίνητα,φορτηγά,λεωφορεία κ.λ.π.καθώς το νερό που πετάγεται από τα ελαστικά τους μας εμποδίζει την ορατότητα.


Και τέλος προσέχουμε τούς πεζούς,παραχωρούμε προτεραιότητα και φροντίζουμε να μην τούς πιτσιλάμε.Προσέχοντας όλα τα παραπάνω που αναφέρουμε σίγουρα θα αποφύγουμε αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις όπως το φαινόμενο του aquaplaning ή hydroplaning,όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να μας συμβεί.
Aquaplaning είναι λοιπόν το φαινόμενο κατά το οποίο τα λάστιχα του αυτοκινήτου μας χάνουν την επαφή τους με το οδόστρωμα καθώς παρεμβάλεται ανάμεσα τους ένα στρώμα νερού.Αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί όταν κινούμαστε με μεγάλες ταχύτητες,ενώ η αισθηση που έχουμε είναι ότι το τιμόνι του αυτοκινήτου μας δεν ανταποκρίνεται στις εντολές μας ενώ το πίσω μέρος του πλέει κατά κάποιο τρόπο.
Αν βρεθούμε σ’αυτή τη δυσχερή θέση το κυριότερο που έχουμε να κάνουμε ειναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας .
Προσπαθούμε να κρατήσουμε το αυτοκίνητο σε ευθεία πορεία αποφεύγοντας το στρίψιμο της κολώνας του τιμονιού και μειώνουμε την ταχύτητά του όσο μπορούμε ενώ δεν πατάμε φρένο και γκάζι μέχρι να βγούμε από αυτή την κατάσταση.
Σε κάθε περίπτωση η ηρεμία ,η προσοχή,η συγκέντρωση μας βοηθάνε να έχουμε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μας ενώ η πείρα (αυτό ισχύει κυρίως για τους παλιότερους οδηγούς) είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.Περιεχόμενα περιοδικού:
Τελευταίες εισαγωγές άρθρων:
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Peugeot 308 » Peugeot
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Peugeot 308
Ηλεκτρονικό Περιοδικό Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα, ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 308 » Peugeot
ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 308
» SsangYong Rexton 2.7
SsangYong Rexton 2.7
» 3θυρης έκδοση KIA Cee΄d
Νέο Τρίθυρο KIA Cee΄d
» Fiat
FIAT 500 - από Τζένη

Τιμη προσφοράς:
520,00 €
Στρώματα Ανατομικά Greco Strom Eden 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
400,00 €
Στρώμα Ανατομικό Greco Strom Polyflex 90x190
211 800 7569
Τιμη προσφοράς:
120,00 €
Στρώμα Ορθοπεδικό Greco Strom Dream 90x190
211 800 7569
1 2 3 4 5
Περισσότερες νέες καταχωρήσεις Προϊόντων
Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις