ΖΩΓΡΑΦΟΣ

κατηγορία επιχείρησης
» Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων

Διεύθυνση:
Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 29, Αγιοι Ανάργυροι
τκ: 13561
τηλ:
210 83 11 339, 6932 60 41 26
Ιστοσελίδα:
» www.zografos.gr
email:
» [email protected]

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Αγιοι Ανάργυροι
ΖΩΓΡΑΦΟΣ
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Ξεκίνησε το 1968 ως εργαστήριο ανακατασκευής εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων (ταπετσαρίες, καλύμματα, πατώματα, πόρτες, ουρανούς αυτοκινήτων κ.α). Δεκαπέντε χρόνια αργότερα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, ανοίγει τους ορίζοντες της και μπαίνει αργότερα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, ανοίγει τους ορίζοντές της και μπαίνει στη διαδικασία ευρύτερης παραγωγής καλυμμάτων, δημιουργώντας την βιοτεχνία Ζωγράφος. Κατηγορία Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων , ΖΩΓΡΑΦΟΣ - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

H εταιρία Ζωγράφος ιδρύθηκε το 1968 ως εργαστήριο ανακατασκευής εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων (ταπετσαρίες, καλύμματα, πατώματα, πόρτες, ουρανούς αυτοκινήτων κ.α).


Δεκαπέντε χρόνια αργότερα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, ανοίγει τους ορίζοντες της και αναπτύσσει τους κύκλους εργασιών της στη διαδικασία ευρύτερης παραγωγής καλυμμάτων, δημιουργώντας την βιοτεχνία Ζωγράφος.


Ταυτόχρονα επεκτείνεται στην αγορά απευθυνόμενη στους επαγγελματίες του χώρου (Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καταστήματα αξεσουάρ, σταθμούς εξυπηρέτησης κλπ) κερδίζοντας μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα για τα
προϊόντα της.


Το 1984, η επιμονή μας στην εξέλιξη, οδήγησε στην ανάπτυξη νέων μεθόδων κατασκευής των καλυμμάτων αυτοκινήτου αναβαθμίζοντας την ποιότητα διατηρώντας το κόστος αγοράς από τον καταναλωτή σε αποδεκτά όρια.


Η συγκεκριμένη καινοτομία "Ταπετσαροκάλυμμα Ζωγράφος" , με αριθμό πατέντας: 1000432 - Διεθνής Ταξινόμηση(Χάγη):(INT.CL.) A47C31/11, άλλαξε τα δεδομένα στην κατασκευή καλυμμάτων, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής ,εφάμιλλης της μόνιμης ταπετσαρίας και στην αλλαγή της αισθητικής του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σας σε προσιτές τιμές.


Παράλληλά η εμπειρία μας στην κατασκευή δερμάτινων σαλονιών όλα αυτά τα χρόνια, εγγυάται πως το προϊόν που θα αγοράσετε από μας – κάλυμμα, ταπετσαρία, αναλώσιμο - δουλεύεται στο χέρι από τεχνίτες ταπετσιέρηδες με χρόνια εμπειρίας.


Σήμερα 39 χρόνια μετά, η εμπιστοσύνη σας στην επιμονή μας στο ποιοτικό αποτέλεσμα, η εμπειρία μας, η έρευνα και η εξέλιξή των προϊόντων μας, έχει κάνει τις εργασίες μας σήμα κατατεθέν της Ζωγράφος ΟΕ, σε πολλές χώρες όπως:
Καναδά, Αμερική, Αυστραλία, Μέση Ανατολή.


Επόμενο βήμα για εμάς πλέον μέσω των νέων τρόπων επικοινωνίας είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τι είναι αυτό που κάνει τη χειροποίητη δουλεία μας να ξεχωρίζει παγκοσμίως εδώ και 40 χρόνια.


Στόχος μας:

Οι πινελιές δημιουργίας στο σαλόνι, του αυτοκινήτου, του πούλμαν, του σκάφους, του αεροπλάνου, του ελικοπτέρου σας.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων
Επωνυμία επιχείρησης : ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Αγιοι Ανάργυροι
Διεύθυνση : Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 29
ΤΚ : 13561
Τηλ : 210 83 11 339, 6932 60 41 26
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.zografos.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις